КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Затова в чужбина е измислено много по- добре. Избраното хлебче се добива до дупка и по улей слиза до теб. Всичко е затворено и няма достъп за опипване

# 541
В Кауфланд в Румъния и в Била във Виена пекарните са като нашите.

# 542
  • София
Севда, за съжаление е така масово в хранителните вериги.
Аз правя забележка.

# 543
Опасявам се, че до саморазправа бих стигнала, ако видя такъв, да пипа и хвърля обратно нещо от пекарната. Rage

Късоплодните краставици бяха хубави вчера, сега си правих салата.

# 544
Кауфланд си е мръсен магазин за хранителни продукти и с много ниско качество, от там само нехранителни.

# 545
Т маркет е много по-мръсен, особено малките. Ядки продават съвсем открити, косми съм виждала.

# 546
Дори някои субекти се спират до тях и направо си похапват по 30-50 грама !

# 547
Затова в чужбина е измислено много по- добре. Избраното хлебче се добива до дупка и по улей слиза до теб. Всичко е затворено и няма достъп за опипване
И аз това видях в някакъв клип и много ми хареса. Иначе и аз съм правила забелажки да ползват щипките, а не да пипат с ръка..И ръкавици даже не слагат!

# 548
Аз в Кауфланд съм виждала служители да нареждат закуските с голи ръце - да върви по дяволите хигиената, важното е витрината да изглежда добре.

Явно културата ни е такава. Миналата седмица една млада майка много ми се засегна, че измърморих недоволно, задето детето е с обувките в количката, където хората си слагат хранителните продукти. "Ама, те са опаковани!" Питам я как тогава ще измие брашно, захар, насипни продукти от витрината с ослужване - "Е, ами, детето като плаче, елате Вие да му обясните." Не беше малко детето, 4-5 годишно поне изглеждаше.

# 549
Кауфланд си е мръсен магазин за хранителни продукти и с много ниско качество, от там само нехранителни.
Тук наскоро някой казваше, че и нехранителните били като втора употреба...Аз купувам и хранителни, и нехранителни.
Редовно виждам да слагат деца да се возят в количките, там, където трябва уж да е мястото за покупки. Нито един път не съм слагала детето ми там, като си има специално отредено място къде да седне...А съм виждала да настаняват директно в количките и още по-големи деца.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 14:37 от dolce miele

# 550
И аз моето дете съм го слагала на седалката, не вътре в количката, да се разхожда.
Много ме дразни и мен това, голяма мръсотия е с тези деца.

# 551
в Гърция

# 552
  • Mostly in my mind
Като се замислите и опакования хляб не знаем какво се е случило с него преди да бъде опакован...това че не виждаме...

# 553
ПОДАРЕНА. Подарявам, валидна до 18.02.:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 20:51 от Yo_Ana19

# 554

Общи условия

Активация на акаунт