КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 991
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Имат много специфични маниери пенсионерите, които са дразнещи, не че са на възраст. И аз не съм млада, но не опипвам/прехвърлям цялата касетка с ябълки, за да взема 3 накрая. Нито дърпам по 5 метра торбички, да се запасявам. Младите хора не съм ги видяла така да се бутат и да вършат подобни неща. Иначе по пазарите е обратното, ако са в ролята на продавачи, не дават да си избираш. Аз затова отдавна не ходя по пазари, плюс, че губя време.

# 601
Дева вършат ги и още как - вечер след 19ч  пазарувам и точно на подобно отношение съм се нагледала. То не е до възраст, а до култура и възпитание.

# 602
Да, до човек е. Но моите впечатления са такива. Има и много възпитани възрастни, не отричам.
Младите майки с децата стъпили в количката вече ги коментирахме. И там не е до възраст, а до възпитание.

# 603
Междудругото започнали са вече да строят нов филиал в София, но не съм сигурна кой квартал се води там - Младост или Мусагеница - до болница Софиямед и кръговото площад на Авиацията/ Зала Арена Армеец.

# 604
  • Пловдив
Знаете ли, че имат нова политика за връщане? Вече не могат да се връщат сутиени и бюстиета. Добре, че попитах на касата, преди да ги купя.

# 605
Писахме за това не много отдавна. Аз затова тогава изразих мнение, че не ми се нравят новите им условия, защото всеки служител ще си ги тълкува, както иска...Ако има някъде черно на бяло, че не могат да се връщат сутиени и бельо, някой може ли да сподели скрийншот? И това връщане в "търговски вид" също е доста разтегливо понятие и може да се тълкува различно според това кой служител е насреща...🤔
Аз затова миналата седмица си взех само едно спортно бюстие- исках две, но с тези нови политики се ограничих до едно. Да не казвам, че се предлагаха за продажба и бюстиета без никакви кутии, че даже имаше и без картонен етикет. Но явно така могат да ги продават, а да се връщат...не.😏

# 606
Знаете ли, че имат нова политика за връщане? Вече не могат да се връщат сутиени и бюстиета. Добре, че попитах на касата, преди да ги купя.
Може да се връщат, касиерката сигурно не е разбрала.

# 607
И този вариант го има.

# 608
  • Пловдив
Може да се връщат, касиерката сигурно не е разбрала.
Не може. Питах после и на информация. Обясниха ми, че било хигиенен продукт и не можело. Пишело го в новите им условия от нач. на февруари. Цитирам почти дословно.
Чудя се кой ще им ги купува така, след като няма как да ги премериш. И то не е само до размера,а и до формата, дали е удобен и как го усещаш.

# 609
И аз се чудя. Който има желание да рискува с покупка, която няма как да прецени на място в магазина. Има и хора, които си знаят размера за сутиени и бюстиета, но при мен много зависи от модела и по-скоро бих се въздържала от покупка.
За какво използвате силиконовите капаци- онези тъничките, гъвкавите- освен за покриване на кутии? Гледам, че пише, че издържат на малко над 200 градуса. Т.е. мога да ги използвам в малките съдове за печене вместо алуминиево фолио? Ако е така, би ми било много удобно. Малко тънички ми се струват, някой използвал ли ги е във фурната?🙂

# 610
Какви глупости говорите?  Естествено че поради хигиенични причини не може да връщате бельо !!!

Аз съм в ШОК! КАУФЛАНД досега са приемали бельо така ли!??!?

# 611
Да, всичко можеше да се връща.

Аз нехранителни не съм връщала.
Връщала съм няколко пъти мухлясало кисело мляко, ориз с буби, прокиснал сок…

# 612
например в Турция когато купувате бельо те  предупреждават ВИНАГИ.

"Сигурни ли сте за размера?
Поради хигиенични причини бельо не се връща"

# 613
Младежо раздразнителен, където и да си бил, нищо не ти дава право да използваш такива обидни квалификации, при това за хора, които са преживели не малко сътресения - смяна на политически строй, инфлация, да не говорим, че и пенсиите им заминаха.
Младежа както го наричате също го е преживал Цоциализъма и знае какво означава номенклатура. Изпечените мошенници от това време и отрочетата им дето сега консумирЪт капитализъма.
Живота не само на пенсионертите на всичките 6 милиона ( с някой малки изключения) замина. Изключенията ги "заминаха" Някой ги свирнаха  с 200 грама олово други избягаха в Сърбия, Дубай и прочие дестинации да харчат награбеното.
Аз съм дал хляб в ръцете на над 1000 българи и те живеят в момента добър живот както в така и извън България и са уважавани членове на обществата където и да се намират. Не се стеснявам да говоря истините замитани от други под чержето и да се крия зад маската на благоприличието.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 23:24 от netman71

# 614
Какви глупости говорите?  Естествено че поради хигиенични причини не може да връщате бельо !!!
Как глупости?! Във всеки магазин за бельо, който съм посещавала, може да се пробва сутиен, бюстие преди покупката (е, сигурно има и малък процент "избрани" магазини, където хората гадаят за размера и си купуват без да пробват).😏
Много ясно, че предпочитам в този случай да отида в друг магазин, където мога да пробвам сутиен, преди да го купя...

Общи условия

Активация на акаунт