КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 61 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Като не връщат какво ги засяга как си платил?

# 661
Зрдравейте, аз пазарувам най-често от Лидл, но бих се радвала да споделите любимите си продукти от Кауфланд ? Живея на Тодор Каблешков, но съм доста далече от локация на К..

# 662
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли информация кога ще може да се плаща с електронните ваучери и в Кауфланд?

# 663
Здравейте, някой има ли информация кога ще може да се плаща с електронните ваучери и в Кауфланд?

След 1.06.

# 664
  • Пловдив

След 1.06.

Ехеее,  в Т-маркет вече може, Кауфланд какво се мотаят.
Мислех, че това е срок, че до тогава могат да се ползват хартиените, а до тогава ще може и с двата вида.

# 665
Това ми каза позната касиерка. Не знам колко е достоверно, но бяха писали и К. и Л. че по технически причини няма да се въвежда такова плащане в близко време.

# 666
Постоянно върви съобщение по уредбата, че ще почнат да приемат ел.ваучери, когато се сключат съответните договори. ще бъде обявено. Не се знае дали ще е този месец, другият или по-нататък, просто няма такава информация официално.

# 667
При нас на касите на самообслужване вече е активен бутона за плащане с електронни ваучери.

# 668
При нас на касите на самообслужване вече е активен бутона за плащане с електронни ваучери.

Той е активен отдавна, но е за картите пластики - подаръчните.
Дето се зареждат с определена сума.

# 669
За Кауфландските подаръчни ваучери няма специален бутон.

Системата е готова да приеме такива ваучери, но чакаме да си оправят формалностите с договорите.

# 670
Хартиените са с дълъг срок, не може до юни само да се ползват. Моите последни са до 31.10.

# 671
Хартиените са с дълъг срок, не може до юни само да се ползват. Моите последни са до 31.10.

Моите са до 31.12.
Казаха че ще се приемат до изтичане на валидността.

# 672
С купона за бонбони за рожден ден колко кутии могат да се вземат?На купона не пише бройка,а количество обичайно за едно домакинство.

# 673
Аз взех  6-7. Съжалявам , че не взех повече

# 674
С купона за бонбони за рожден ден колко кутии могат да се вземат?На купона не пише бройка,а количество обичайно за едно домакинство.
безброй

Общи условия

Активация на акаунт