🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 - ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ - ТЕМА 2

• 21 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Избрани са най-добрите сериали на Турция в IMDB

От тия съм гледала
7. Великолепният век
8. Чучулигата
и
15. Забраненият плод

И трите много ги харесвам.
От другите само FI и Езел са ми познати, останалите не ги знам

# 196
Ето още един превод, но мисля, че този на Нези е по- правилен.

БЕЗМИЛОСТЕН / ТИЙЗЕР 2
- Имаше един филм. Той се върна и стана така, че всичко се обърна с главата надолу. Всички, които той познаваше, се промениха.
- Ще се съберете отново. Виж, обзалагам се, че вие ​​двамата ще се съберете отново.
- Не можем да преодолеем това.
- Ще преодолеете! Ще преодолеете! Вие не сте влюбени, ще го накараш да се влюби.
- Баща ми е в тази кутия. Трябва да го измъкнем оттам.
- Да не си посмял да казваш името на Онур!
- Преди да има време да дръпнеш спусъка, ще ти прегриза гърлото със собствените си зъби.
- Ето го! Най-красивото нещо в хора като теб. Безпощадност!

# 197
Гери, покрай това,че обичам да снимам,много се вторачвам във всяка снимка. Може би така запомням и  някои детайли. Този пуловер и тази шапка на Чачо ги запомних. Wink
Цвети, този превод е малко по-художествен, така да се каже.
Моя е по-буквален.
(Вчера, сто пъти чух трейлъра и не чух детето да казва  "баща ми". Може би, защото бързах. Днес го чувам съвсем ясно. )
Много пъти, докато съм гледала филми със субтитри съм виждала да превеждат така. Смисъла е един и същ, но звучи по-красиво.
Жаки, тези сериали за какъв период от време са най-добрите?
Повечето са доста стари.
"Чучулигата" и аз съм го гледала. И книгата съм чела.
Сега,буквално преди дни приключих със "Забранения плод".
 За "Великолепния век" една приятелка не спира да сипе суперлативи, но още не се престрашавам. Знам,че е много дълъг.
Да ви кажа, покрай Чачо свикнах да гледам сериали на платформа, в които няма пълнежи, действието се развива в рамките на няколко серии.
Сега ЗП малко ме измъчи с тези 150 серии!
"Семейство" ми е супер, с точния брой серии,а и е доста динамичен,няма излишно размотаване на действието.
Ще видим как ще е с "Gaddar ".
И приятелките на Сумие вече са нетърпеливи!

"Хайде,скъпа, няма ли да почва най-после!
Много хубави рейтинги ти желая,мила приятелко!
"

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 19:58 от NeZ_9

# 198
Току що видях, че Kupuk започва на 27 Януари/събота/. Пожелавам му на добър час и високи рейтинги, защото там участва един от актьорите, които много харесвам и уважавам.

Надявам се скоро да обявят и датата за Gaddar.

# 199
Забравих да кажа, че в "Забранения плод " много ми хареса играта на Хазал Кая!
Не знам това първият сериал, в който участва ли е или един от първите, но беше страхотна!
Гери, специално за теб-
Сарп срещу Дахан

Ти до къде стигна с "Içerde " ?

# 200
Нези, много благодаря. Не е мръднал. На 15 серия в края съм. Днес обаче няма да мога да напредна, че имам семейство да гледам. То стана много динамично в icerdeто. Нови герои се появяват и изчезват. Сарп и Мелек аха да се целунат и пак нещо им пречи. Мерт ми стана много симпатичен като актьор. Нали ви казах, че дълго време заспивах пред телевизора и се будех нощем с ужасната музика на Ямата и тъжните очи на това момче. Сега много ми харесва, когато са двамата с Чачо в кадър.

# 201
Нези, много благодаря. Не е мръднал. На 15 серия в края съм. Днес обаче няма да мога да напредна, че имам семейство да гледам. То стана много динамично в icerdeто. Нови герои се появяват и изчезват. Сарп и Мелек аха да се целунат и пак нещо им пречи. Мерт ми стана много симпатичен като актьор. Нали ви казах, че дълго време заспивах пред телевизора и се будех нощем с ужасната музика на Ямата и тъжните очи на това момче. Сега много ми харесва, когато са двамата с Чачо в кадър.
Директно ли гледаш "Семейство "?
Аз съм назад с една серия и затова днес ще пропусна.

# 202
Миналият път го гледах след 12 вечерта в ютюб с автоматични субтитри. Аз нали го изгледах с температура като бях и чак имах чувството, че съм вътре в картината. Тогава минах всички серии. То е само 40-50% превод, но на мен турския още ми е на здрасти, обичам те и благодаря. Сега за втори път ще гледам така. Много е вълнуващо да чакаш какво ще се случи.
И за да съм по темата, много искам Gaddar да го гледам така серия по серия. Дано на руския сайт да качват дублирани сериите бързо, че ми се налага да гледам повторно разговори с много думи, че да разбера какво си казват. Аз веднъж вече питах къде и как мислите да го гледате. Аз директно не мога да гледам. Мъжът ми по това време няма да е съгласен да гледаме турски сериал, нищо че ще е екшън и че няма да е типичната турска боза. Дано да го качват в ютюб.

# 203
Аз много бих искала да го гледам директно,но в петък вечер едва ли ще ми се отдава възможност всеки път.
Според мен ще го качват в utube, дано!
Както дойде ,така ще го гледам.
Много ми се иска поне първи епизод да гледаме заедно и да го коментираме, но едва ли ще стане.

# 204
Повечето са доста стари.
Нези, до този момент, които са давани.
IMDb е най-популярният и авторитетен източник в света за филми, телевизия и съдържание за знаменитости.
Турските сериали от година на година губят интереса на зрителите по света.
Старите сериали са доста по-стойностни. Затова от днешните сериали ги няма в класирането.

# 205
Не само Gaddar, а всеки сериал си има официален канал в YouTube. Там серията я качват най- много 5-10 мин. след приключването й по ТВ. През времето, в което я излъчват серията по ТВ, пък качват само дадени моменти, които са минали буквално преди минутки. Включват и опцията за автоматичен превод, така че може да се гледа значително бързо.
Гледала съм онлайн два сериала единия на ATV, а другия на Star и при двата се процедираше така.
В момента Gaddar в YouTube има 33,6 хил. абонати и 9 видеоклипа. Абонатите ще започнат да растат значително със започването на сериала.
Към момента първия тийзър има -
1 059 016 гледания, качен е на 12.12.2023 г
Втория тийзър -
211 хил. гледания, качен преди 1 ден

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 22:09 от cvetansk

# 206
Повечето са доста стари.
Нези, до този момент, които са давани.
IMDb е най-популярният и авторитетен източник в света за филми, телевизия и съдържание за знаменитости.
Турските сериали от година на година губят интереса на зрителите по света.
Старите сериали са доста по-стойностни. Затова от днешните сериали ги няма в класирането.
Това е интересно!
Мислех, че сега, особено с присъствието  им на платформи, турските сериали имат доста по-голяма аудитория.

# 207
Нези, турските сериали на тв екран си остават най-гледани и обичани от обикновения турчин.
Тези на платформа са за световната аудитория.
Обикновено на платформа отиват наложилите се актьори и актриси.
Там работят в много по-нормални условия като дни и часове, а и са по-платени.

# 208
Нези, турските сериали на тв екран си остават най-гледани и обичани от обикновения турчин.
Тези на платформа са за световната аудитория.
Обикновено на платформа отиват наложилите се актьори и актриси.
Там работят в много по-нормални условия като дни и часове, а и са по-платени.
Останах с впечатлението, че говориш за световен мащаб, споменавайки зрителите по света.
За обикновените турци е ясно.
Тези, което са класирани явно са класика за тях. И със сигурност са добри и стойностни.
От мен лека нощ с една много любима сцена от" Medcezir ".

# 209
Ох, Нези, нещо не се разбрахме или аз нещо те обърках.
Това за класацията на IMDb е в световен мащаб.

Общи условия

Активация на акаунт