Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 34

• 32 048
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
В една от варненските групи има пост за наемателка, която е оставила страшна мизерия и неплатени сметки. Наемодателката е постнала снимки и име на жената с цел да предупреди други. Оказа се, че година по-рано същата наемателка е омазала и друг апартамент. Ужасна гнусотия беше. Така че, ако някой дава под наем във Варна, може да гугълне името на бъдещия си наемател/наемателка. И за неварненци важи, разбира се.

# 556
В една от варненските групи има пост за наемателка, която е оставила страшна мизерия и неплатени сметки. Наемодателката е постнала снимки и име на жената с цел да предупреди други. Оказа се, че година по-рано същата наемателка е омазала и друг апартамент. Ужасна гнусотия беше. Така че, ако някой дава под наем във Варна, може да гугълне името на бъдещия си наемател/наемателка. И за неварненци важи, разбира се.

Направо пуснете теми с черен и бял списък на наемодатели и наематели.

# 557
Много моля да напишете широчина на хол НОВО СТРОИТЕЛСТВО.
Предварително благодаря на всички отзовали се.

# 558

Веднага ти отговарям - 5.21м.

# 559
При нас са 3,05 м, 3,55 м и 3,35 м. в различни апартаменти.

# 560
Предполагам хората първо ще си купуват обзавеждането и след това апартамента. Мога да им пожелая само успех...

# 561
  • София

Да не би да имаш предвид височина? В смисъл - как широчина, като апартаментите са най-различни - може да е 3, може да е 5 м.... То да няма някакъв стандарт за широчина.

# 562

Да не би да имаш предвид височина? В смисъл - как широчина, като апартаментите са най-различни - може да е 3, може да е 5 м.... То да няма някакъв стандарт за широчина.

Не, не височина.
Интересува ме ~ колко широки са най-тесните холове.  Извинявам се, зададох въпроса посред нощ и не съм го формулирала добре.
Благодаря

# 563
  • София
Много добре сте го формулирали, най-тесният хол би трябвало да е 3м.

# 564
  • София
В последните ни сгради типовите дневни са с ширина 380 см; единици са 360 см.
Няма норматив за ширина, само за площ на прозорците спрямо площта на стаята.

# 565
Почти едно  двуместно диванче място, но без малко.
Трябва да се скролне. Снимката е по-надолу.
https://muiel.shop/%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D … 1%85%D0%BE%D0%BB/

# 566

Не, не височина.
Интересува ме ~ колко широки са най-тесните холове.  Извинявам се, зададох въпроса посред нощ и не съм го формулирала добре.
Благодаря
В двата последни, които купихме са 3.48 м. и 3.80 м. ширината.

# 567
Как ще се движат цените на имотите през 2024 г. - нагоре или надолу?
https://www.dnes.bg/index/2024/01/24/kak-shte-se-dvijat-cenite-n … ili-nadolu.596291

https://www.imoti.net/bg/sredni-ceni?_gl=1*1tyaslq*_ga*Njg1NzA4NTEuMTY5NDI1NjEwMw..*_ga_J0D31ZH87L*MTcwNjM5MjkxOC4xMi4xLjE3MDYzOTI5NzYuMC4wLjgxNDQ2Mzc1OA..

# 568
Не съм срещал брокер да ти каже изчакай недей купува/продава сега.
По-скоро е обратното, правят всичко възможно да стане бърза сделка, защото обикновено като се замисли за въпросния имот човек, почва да накланя везните  и може да се откаже. Така, че в тази предполагам платена статия какво друго да кажат брокерите:
 - няма проблем,можем и без комисиона да си плащаме текущите разходи.
Такива анализи и статистики от брокери или агенции ги прескачам.

# 569
Не съм срещал брокер да ти каже изчакай недей купува/продава сега.
По-скоро е обратното, правят всичко възможно да стане бърза сделка, защото обикновено като се замисли за въпросния имот човек, почва да накланя везните  и може да се откаже.
Брокерът не е съветник да ти каже кога да купуваш, а посредник - т.е. ти вече си решил.

Общи условия

Активация на акаунт