Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
hardcandy, благодаря, нз кога ще са , опитите. Нз дали въобще ще се навия... Вчера ММ ме отчая ...
Ние сме ходили на репруктивен АГ в Надежда и при Станулов. В Афродита 1път само ,за опити ни прати.
В Надежда искаха изследвания за 4600 и Пид или донорство... И сега веднъж ходих в Селена...

# 496
  • София
Аз се чудя сега на 35 г съм , вече 6м ли е за опити или още е 1г . Нали до 35г е 1г опити и после на репруктивен АГ
Аз съм на 37, казаха ми 3-4 месеца опити макс - ако няма резултат - консултация с  репродуктивен.
Е според мен това е супер малко време.
Та аз на 25 забременях със сина ми от 4 месеца стриктни опити,три от тях следихме и овулация.за 37 годишна жена ми се струва супер малко време,после се вкарваш в страхотна въртележка при репродуктивните лекарии

# 497
Аз се чудя сега на 35 г съм , вече 6м ли е за опити или още е 1г . Нали до 35г е 1г опити и после на репруктивен АГ
Аз съм на 37, казаха ми 3-4 месеца опити макс - ако няма резултат - консултация с  репродуктивен.
Е според мен това е супер малко време.
Та аз на 25 забременях със сина ми от 4 месеца стриктни опити,три от тях следихме и овулация.за 37 годишна жена ми се струва супер малко време,после се вкарваш в страхотна въртележка при репродуктивните лекарии
Строго индивидуални са тези неща. Аз на 36 забременях от втория път, друг е въпросът как завърши. Казаха ми го с идеята да спестят някакво време… защото яйцеклетки има някакви, но е руска рулетка каква ще се падне от едни години натам. Естествено, че най-хубаво е да си стане само и да е идеално, обаче не винаги биологията е на наша страна.

# 498
Колко дни след аборта ви дойде цикъла?
Минаха вече 32 дни, а цикъл няма… миналата седмица 3-4 дни някъде ме болеше корема като за цикъл и мислех, че ще ми дойде, но до днес го няма и корема спря да ме боли. Притеснявам се вече. 🥺

# 499
  • Замък сред облаците
До 45 е нормално да го чакаш, както вече ти писахме. Включително и от антибиотика може да закъснее.

# 500
Минаха вече 32 дни, а цикъл няма… миналата седмица 3-4 дни някъде ме болеше корема като за цикъл и мислех, че ще ми дойде, но до днес го няма и корема спря да ме боли. Притеснявам се вече. 🥺
На мен ми дойде 32 дни след абразиото. Казаха ми да отида на преглед в случай, че Ц не настъпи до 50 дни.

# 501
Пуснах ЧХГ беше 6.100 две седмици след вакума, чух се с докторката каза, че няма страшно и опити могат да си започнат по план след първия цикъл.
Това е което ми казаха на мен, иначе не прегледа не сме коментирали, как е лигавицата, но предполагам, че щеше да каже ако има някакъв проблем.

# 502
  • На изток от Ада
Съби имаш ли някакви изследвания?

# 503
  • Замък сред облаците
Съни, лигавицата се гледа след първия нормален цикъл Simple Smile но като мине виж пак ЧХГ как е. Засега е нормално да е високо.

# 504
Аз над 40 дни чаках цикъл след аборта и първите два месеца след него нямах изобщо овулация .

# 505
43 дни при мен, чакам 6-ти пореден и няма един с един еднакъв Smile

# 506
  • На изток от Ада
Последният аборт ми дойде на 50 ден

# 507
Много е странно как една с една нямаме еднаква ситуация. Също при една и съща жена всеки път е различна и бременност и всичко. Природата е велико нещо Simple Smile

# 508
Здравейте. Минавам да се отчета с хубава новина, който ме помни от предходните теми Grinning на 28.01 се роди нашия юнак, благодарение на д-р Ковачев, той следи цялата бременност и направи раждането ми леко. Понеже знам, че се обсъждат лекари тук за проблемни бременности и забременявания, със сто ръце го препоръчвам за всичко! Няма друг лекар, който да следи толкова много неща, а отношението му е прекрасно. Пише ми да ме проверява и след раждането , а за всяка грижа около бременността ми е писал да ми вдъхне кураж, наистина не мога да опиша накратко какво получих от него като грижи и внимание Heart

# 509
Yan, радвам се, че намина през темата да ни зарадваш, честит юнак! People Baby

Общи условия

Активация на акаунт