Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 95

• 24 536
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Замък сред облаците
Честито, Ян, да е живо и здраво юначето! Бързо възстановяване на теб! Естествено или секцио беше?

# 511
Честито, Ян! Бъдете здрави!

# 512
  • На изток от Ада
Ян браво.
Някой ден може да идем към Ковачев .. Само нз дали ще се навия за бременност...

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 17:37 от nasito8988

# 513
Естествено раждане беше, макар няколко пъти през бременността да се пробвах да питам за секцио Grinning той не искаше, защото нямаше причина, освен моя страх. Наистина в болницата ме обзе голяма паника,но той като дойде всичко ми мина.

# 514
  • Пловдив
Честито малко юначе! Да сте живи и здрави и двамата! Той бурно да расте, а ти бързо да се възстановиш!
Нека такива хубави новини да преобладават в темичката!

# 515
Да ти е здрав малкият бебок, Ян! 🥰 благодарим за включването - смятам, че такива истории с щастлив финал са много важни за темата.

# 516
  • София
Честит юнак, Ян! Да расте здрав и спокоен! 🍀🍀🍀

# 517
Привет, момичета. Някоя от вас ползвала ли е фетален доплер или нещо подобно за да следи пулс на бебето вкъщи? Мислех да пиша в групата за термина ми, но мисля вие по-добре ще разберете защо това би ме успокоило между прегледите.
Четох малко онлайн и виждам че стандартно засичат след 12 седмица някъде и има опасност понякога да не успееш да хванеш пулса вкъщи, нищо че си го има. Все пак ми се струва по-добре от безкрайното чакане от преглед до преглед.

# 518
  • Замък сред облаците
Мацето. Но доплер след 20 седмица ползвай, преди това не се препоръчва защото може да повлияе на развитието на костите на бебето.

# 519
  • На изток от Ада
Gelatto, имаше някой из темите не тук .
Колко струва?
Аз не бих взела, постоянно ще го търся пулса и надах си Боже не го чуя ще е много кофти

# 520
Има разни стари теми по въпроса отпреди 2 години, без много информация в тях. Да го докарам живот и здраве до 20 седмица, пак ще е нещо и от тогава да слушам.
Като цена варират, в OLX видях и за 35лв. Аз гледам нещо от порядъка на към 100. Ще се чака явно, ще имам време да събера инфо Simple Smile

# 521
Yan25, честит син и от мен! Да ви е жив и здрав и да ви носи много щастие! А баткото да помага 🍀 Бързо възстановяване на теб!

# 522
Здравейте, някой може ли да помогне с разчитане на това

# 523
  • Замък сред облаците
Нищо конкретно, освен че загинал плода и е стоял малко в тялото. Друга информация има ли?

# 524
Ян, честито! Да ви е живо и здраво момчето, изпълнено с желание да опознава света, усмихнато и палаво. Вие с татко му имайте грижата да има безгрижно, прекрасно и незабравимо детство.

Общи условия

Активация на акаунт