Пъзели 62 - старт на реденето за 2024

• 26 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Поръчала съм един пъзел ( в поръчката са 6-7, но това е друга тема), който ако има желаещи да се пробват след като го наредя и разделя може да го пусна пътуващ.

На Световното го пуснаха за време за рекордите на Гинес. Пъзела е много приятен, ние се включихме в реденето Simple Smile

# 586
  • София
Значи, Еве, защо така правиш сега? Нали казах, че няма да се записвам за пътуващи, хич не съм в кондиция в момента Joy
А този е много як!

# 587
Butterfly, видя ли какво дописах в предния ми пост?
Бамби на Ravensburger го има в Комсед, ако поръчаш 2 или 3 продукта на Ravensburger ще ползваш и отстъпка.
По принцип видях, че го има и в един от нашите МОЛове. Ако толкова много го искаш, мога да мина да ти го взема и да ти го изпратя с куриер, но така ще ти се оскъпи.

# 588
Вокс , щастливите очи ми обърна внимание , че си дописала , но се разбрах да се комбинирам с нейната поръчка и в крайна сметка ще имам така дългоочакваното и мечтаното Бамби !

Благодаря ❤

# 589
Браво! Радвам се, че се наредиха нещата. Simple Smile

Аз отворих пътуващите пеперуди. Бела го е разделила на две части. Hug Първо мислех да ги събера, но после размислих и реших да не се затруднявам (доста момичета писаха, че не е от най лесните) ами да му се насладя, сега ми се е паднало.

# 590
  • София, България
Да се изфукам с новите придобивки Simple Smile сега остава да стигнат до България

Включвам се за тези пъзели. Това са пъзели на една художничка, която е просто страхотна. Очевидно на кутията картинките не са излезли добре, за да стане ясно колко готино рисува художничката, която се казва Madalina Tantareanu.
Днес е пуснала русунката на новия й пъзел, уникален е!

# 591
  • София
Мона Лиза тези може би няма да ги продавам, но ще давам назаем Simple Smile Тази седмица видях и новата картина и ще чакам да се появи да си го поръчам и него Simple Smile

# 592
  • София, България
Мона Лиза тези може би няма да ги продавам, но ще давам назаем Simple Smile Тази седмица видях и новата картина и ще чакам да се появи да си го поръчам и него Simple Smile

Да, Еве, аз не се изразих правилно, имах предвид, че се включвам с мнение. Как ще ги продаваш, виж какви са хубави.

# 593
  • София

Да, Еве, аз не се изразих правилно, имах предвид, че се включвам с мнение. Как ще ги продаваш, виж какви са хубави.
Е аз не съм егоист споделям с другарчета Simple Smile

# 594
  • Варна
Красиви са, да. Аз обаче не се записвам за пътуващи, а алчната ми душичка иска да запази всичко купено, така че се надявам някой ден и тук да бъдат налични. Аз съм търпелив човек Simple Smile Не ми се връща назад, така че някоя добра душа да напише на коя марка са, моля.

# 595
  • София
Красиви са, да. Аз обаче не се записвам за пътуващи, а алчната ми душичка иска да запази всичко купено, така че се надявам някой ден и тук да бъдат налични. Аз съм търпелив човек Simple Smile Не ми се връща назад, така че някоя добра душа да напише на коя марка са, моля.
KI Puzzle 1000 Piece Puzzle for Adults Madalina Tantareanu Cities at Midnight: Prague Art Jigsaw Puzzle 27x20 KI Puzzles, Multicolor https://a.co/d/255JSAS
Ето това са, аз ги харесах из чужбинските групи и ги няма в Европа та затова през роднини на колежка Simple Smile

# 596
Много ми харесва Гинеса, обаче...трябва да му видя размерите, че може и да е зор да го събера... Освен да си го редя на части, но мен не ме кефи така, аз всичко си смесвам Joy
А пъзелите на тази художничка са прекрасни наистина Heart Eyes Дано и качеството им да е добро, че аз такива непознати марки трудно взимам.

# 597
Тони, честито бебче - да е много здравичко и бързо да свинкнете заедно!

Прекрасни неща показвате всички!

Скоро не съм се появявала, но и не съм решила. Чак сега довърших коледен пъзел - хем ме затрудни, хем ми уби желанието за редене, просто не се сещах да го изкарвам...

# 598
Повечето коледни май са си трудни. Аз затова купих само 2-3:)

# 599
Идвам да си покажа актуалната поръчка ..
Този месец направо се заредих с повече пъзели от обикновено 😆
Ще има да Ви правя компания и да Ви показвам Simple Smile))

Лошо е , когато човек има 10000 хобита и не знае кое по-напред да прави !
Да чете книги ли , да реди пъзели ли , да гледа филми ли , да бродира гоблени ли , да се разхожда навънка ли , да пътешества ли и т.н ….

Общи условия

Активация на акаунт