Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №5

• 31 336
  • 708
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте, аз се колебая между тези два уреда
SAMSUNG WD90T754DBX
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … 0T754DBX/p/681661
Bosch WNG254U0BY:
https://techmart.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … osch%20WNG254U0BY
Общо взето до 2000 лева търся. Нямам изискване за центрофуга, никога не пускам на макс обороти така или иначе, не желая смарт функции. Просто да е читава и може би сушилнята да има някаква много деликатна програма.
Някой има ли впечатления от горните две?

# 541
Комби с нагревател и "сушилнята да има някаква много деликатна програма" са, така да се каже, несъвместими.

# 542
Т.е. към някакъв друг модел ли трябва да се ориентирам, или към отделни уреди?

# 543
Към отделни.

# 544
Моето АЕГ комби вече съвсем сдава багажа с електрониката. Та се оглеждам сега покрай Черния петък дали няма да намеря нещо подходящо.
Иска ми се да е под 2000 лева, защото въобще не ми влизаше в плановете тази смяна. Видях, че освен АЕГ-то, Електролукс се препоръчва. Но да питам и за Хайер дали някой има мнения/впечатления? Този гледам в момента е уж на промоция: https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … B14979-S/p/680123

# 545
У дома сме с такъв Haier, но 9 кг. Имам го от март месец и за сега мога да кажа, че съм доволна. Като се свържете с интернет има много други опции и настройки.

# 546
Здравейте, бихте ли ми препоръчали пералня със сушилня?

# 547
  • На брега на реката
Прочетете поне няколко странички назад и ще се ориентирате. Ако и тогава не успеете, харесайте някой модел/марка и питайте, като е важно и ценовия диапазон да споменете.
Така зададен въпроса, не е особено коректен и е възможно да остане без отговор.

# 548
  • Варна
У дома сме с такъв Haier, но 9 кг. Имам го от март месец и за сега мога да кажа, че съм доволна. Като се свържете с интернет има много други опции и настройки.

С термопомпа ли е?

# 549
Зададох така въпроса, защото за първи път се сблъсквам с такава покупка и идея си нямам за какво да гледам, нито марка, нито програми/функции, дори и ценовия диапазон, но да кажем не повече от 1 500лв/2 000лв.

Прочетете поне няколко странички назад и ще се ориентирате. Ако и тогава не успеете, харесайте някой модел/марка и питайте, като е важно и ценовия диапазон да споменете.
Така зададен въпроса, не е особено коректен и е възможно да остане без отговор.

# 550

С термопомпа ли е?
Не. Само АЕГ и Електролукс имат няколко модела с термопомпа.

# 551
Не е с термопомпа, но и предишната ми сушилня не беше. Поради редица причини взехме комби с интернет.

# 552
  • На брега на реката
mmm_2024, моята е тази. Ако я вземете от магазин на Технополис, ще ви направят отстъпка и то обикновено е доста добра, но едва ли ще е под 2000.
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-aeg-lwr98165xe

Имаше и модел на Електролукс с термопомпа, които хвалеха, но не се сещам кой е.
Май беше този :https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … W9WN249W/p/657172

Хвалеха и един модел на Хайер, дано се включи някой, който ползва.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 06:47 от Бубoлина

# 553
  • София
Не съм чела темата, само споделям личен опит. Имам сушилня от повече от 15 години, така че знам какво преставлява. Комбинирана пералня/сушилня съм ползвала за около месец в едно airbnb в чужбина тази пролет. Разликата между двете е толкова голяма, че никога не бих си купила и препоръчала комбинирана машина. Което не значи, че някои марки не са направили сносен уред, но горе гледам се споменават цени от 2000лв, а за тези пари може да се купят отделни уреди и да останат за още няколко машинки. Сушилнята може да се сложи и на друго място, ако няма място в кухнята. Лично мнение.

# 554
Silver cloud, всички в тази тема сме го изразявали това мнение и сме наясно, ама не е въпрос за спестяване на пари (маркирам само, че моето комби в малкото жилище струваше повече от два отделни уреда висок клас по цени в момента на покупката, т.е. преди повече от 4 години), а за липсващо място за отделни уреди в подходящо за целта помещение.
Както казах, в едното жилище (в момента го обитаваме) няма място за два отделни уреда и само по тези съображения съм взела комби. В къщата има място и са отделни. И от двете сушилни нямам поразени дрехи, нито имам повод за недоволство - единствено размерът на комбито донякъде ми е проблем, но решим.
Хубаво казваш, че не си чела темата, ама ако я беше чела дори по диагонал, щеше да си спестиш поста...

Общи условия

Активация на акаунт