Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 28 269
  • 443
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не трябва да опира,обадете се в магазина ако сте го купили скоро за смяна или в сервиза по гаранция.

# 166
Не трябва да опира,обадете се в магазина ако сте го купили скоро за смяна или в сервиза по гаранция.
От Емаг го купих преди 2 дни и не знам как е по-удачно да го върна....Дали онлайн да си пусна формуляр за връщане или направо в шоурум да отида - ако има някой препатил с връщане към Емаг, ще съм много благодарна да сподели

# 167
  • София
Аз съм връщала-подадох онлайн формуляр,мисля че те ми пратиха куриера. В шоурум може да се върне,но само продукти предлагани от емаг. На страницата на емаг има меню "emag help" и там е описано как става.

# 168
Аз съм връщала-подадох онлайн формуляр,мисля че те ми пратиха куриера. В шоурум може да се върне,но само продукти предлагани от емаг. На страницата на емаг има меню "emag help" и там е описано как става.
Да, автомата е от Емаг, не от търговец След колко време Ви върнаха парите?.... Много благодаря!

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:16 от huliganka

# 169
  • София
Моя продукт беше от търговец-не знам дали има значение- парите ми ги върнаха след 10 дни. Официалния срок е 14 дни. Може да поискате замяна с причина ,че тази е дефектна.

# 170
Моя продукт беше от търговец-не знам дали има значение- парите ми ги върнаха след 10 дни. Официалния срок е 14 дни. Може да поискате замяна с причина ,че тази е дефектна.
Не виждам такава опция...Във формуляра има само връщане и изпращане в сервиз

# 171
  • София
Аз не съм заменяла,но знам че може. Замяната става като се върне машината и емаг я получат пускате нова поръчка ако има налична и те я изпращат. Като попълвате формуляра за връщане има опция за причината за връщане и там има опция "продукта има дефект...". Може би като се отбележи тази опция следващата стъпка ще е дали искате замяна или сума. Ако се чувствате не сигурна или им звъннете да ги попитате или отидете директно в магазин.
Моята машина също е Делонги от емаг от преди 4 г.-нямам проблем с нея. Техника е -случва се.

# 172
А аз чак сега се сетих, че моята Делонги не съм я регистрирала, но нещо не ми се отваря тази секция в сайта.

# 173
Може ли мнение за този автомат? Струва ли си да го купя?

# 174
  • Варна
Съществува ли кафеавтомат с размер на дълбочина до 30 см?

# 175
Записвам се при вас с една придобивка от днес- кафеавтомат Philips 4446. Повече от 8 години бяхме с един стар автомат пак на Philips , но машинката се развали. И решихме да инвестираме в нов със съпруга ми, защото и двамата сме любители на кафето. Резултатът е голямо разочарование  тази вечер. Така се бях настроила за едно ароматно силно еспресо с голям каймак, а то излезе воднисто. Ужас. Връщам се да ви чета назад. Да не би да има някаква тайна, нещо, което не прявя както трябва. Не съм очаквала такъв провал. Моля дайте идеи какво да пипна. Засяга от прочетеното разбрах- да сменя настройките за смилане на по- ситни.

# 176
Голям каймак и ароматно еспересо....силно се съмнявам, че с това може да бъде постигнато.
През последните години съм пила кафе от различни автомати-ами едно голямо не имат от мен. Мисля, че старите правеха по-добро кафе.

# 177
Голям каймак и ароматно еспересо....силно се съмнявам, че с това може да бъде постигнато.
През последните години съм пила кафе от различни автомати-ами едно голямо не имат от мен. Мисля, че старите правеха по-добро кафе.
Ами значи голямо разочарование е този космически кораб с лампички. Стария автомат си беше чуден.

# 178
Ако има настройки  за температура, ги вижте.
ЗНам, че с автоматите трябва да се направят едно 5-6 кафета, които се изхвърлят  и тогава напитката ще става да се пие.
Поиграйте си малко, пък то ще си покаже.

# 179
Както и вие казахте от мелачката: по време на смилане на кафето се върти. Настройвате си и пробвате.
Също така като зададете напитка, то ви пита за сила на кафе и колко вода да сложи. Увеличете кафето.
От един месец сме с Филипс 5550 и в началото и ние така реагирахме. Кафето воднисто. Сега вече пием най-страхотното кафе: силно. Даже намаляме да не е чак толкова силно. Капучиното също става страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт