Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 805
  • 926
  •   1
Отговори
# 180
Ех Fayona, моля се за теб и твоето малко, но крепко чудо! ❤

# 181
  • На изток от Ада
Добре че иде на АГ Файона.
Разбра ли се защо е станало така?
Аз съм имала полип и хематом една бременност, друга полип само,и все бях на тръни. При хематома лежах в АГ болница

# 182
Стискам палци, Файона! Всичко да е наред!

# 183
  • София
Фей, силно стискам палци!

# 184
Файона, прегръдки и стиснати палци 🩷

# 185
Fayona, пожелавам ти борбено бебе, да мине бременността успешно и да родиш живо и здраве детенце. Загубите да са зад гърба ти. Да бъде!

# 186
Файонка, сърцето ми се сви като те прочтох, но вярвам, че има надежда този път нещата да са различни. Пожелавам ти всичкия късмет на света и нека всичко завърши благополучно. Heart Flowers Four Leaf Clover

Alison, нямам опит с кломифен лично аз, но съм чела из темите, че често се ползва за лека стимулация и това което не си спомням дали другите момичета отбелязаха, но при жените този препарат може да се пие само определен брой месеци изобщо през целия им живот, мяй бяха някъде 3 или 6 месеца. Просто да го имаш като базова информация и при нужда да се разровиш допълнително да провериш как стоят нещата. Иначе ММ също пие кломифен за повишаване на тестостерона обаче. При мъжете може да се пие неограничено. 

Аз имам час за преглед при Калчев тази седмица. Притеснено ми е нещо, не знам защо, но само суперлативи чета за този човек и нямам търпение след 4 месеца чакане да се видим. Има ли нещо което да ме посъветвате за прегледа при него да се подготвя?

ПП В момента чета "Не всичко започва от теб".
Скрит текст:
Не знам дали някой я е чел, но само на кратко искам да споделя, че част от книгата се фокусира върху това колко е важно да сме спокойни по време на бременност и преди нея за бъдещото психологическо състояние и здраве на децата ни. Част от книгата напомня, че яйцеклетките на жените се формират още докато са ембриони в утробата на майките си. Т.е. чувствата и емоционалното състояние на бабите ни докато са били бременни дори до известна степен може да повлияе върху нашето психологично здраве. И други интересни неща има, но за момента просто давам една тема за размисъл за който има нужда и му е интересно с фокус върху емоциите и начините по които се чувставаме по време на бременността, ситуациите които ни поставя съдбата и начина по който ги приемаме.

# 187
  • На изток от Ада
S G C, според мен ти е притеснено , защото чака толкова време за Калчев... Дано ти хареса! Аз му се чудя, но... Не съм навила ММ за София след Надежда.
За книгата,тъкмо вчера я видях ,търсих " Всичко започва от яйцето"

# 188
Наси, не съм сигурна, че те разбрах правилно, но книгата за която аз говоря е различна от "Всичко започва с яйцето" и става дума за други неща. Притеснено ми е може би, защото си мисля, че Калчев ще открие нещо. Вече имам чувството, че където не съм проверила там не съм открила проблем.

# 189
  • На изток от Ада
Наси, не съм сигурна, че те разбрах правилно, но книгата за която аз говоря е различна от "Всичко започва с яйцето" и става дума за други неща. Притеснено ми е може би, защото си мисля, че Калчев ще открие нещо. Вече имам чувството, че където не съм проверила там не съм открила проблем.
видях тези книга която говориш, търсих книгата в фб по думи и излезе "Всичко започва от теб"…. На Ребека Фет ,не я намерих .

# 190
За недостига на вит Д ми изписаха капки Вигантол, ама се чудя дали да не приемам и на хапчета.. Не знам някак си малко ми се струва "само 4 капчици на езика"😃 чудя се и за  Pregnacare.. бих я попитала АГ, но тя едва ми отговаря на съобщенията. Реално наистина е много заета, а аз постоянно се сещам нещо и ми е неудобно постоянно да й пиша 🤷‍♀️

# 191
  • На изток от Ада
Тити, витанголгд не всички усвояват...
Аз пръскам спрей на better you, Вит д

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 18:54 от nasito8988

# 192
Fayona Стискам палци да има happy end. Дано бобчето да е добре и всичко да е наред и с двама Ви. Успех. Дано този път всичко да бъде наред.

# 193
Fayona, стискам палци! Heart  Всичко да е наред!!!
Връщам се от преглед, кистата, която имах е изчезнала, което е супер. Каза ми, че имам по около 5-6 антрални фоликула и в двата яйчника и един по-голям. С АМХ 0.48 съм, този брой добре ли е според вас, предвид ниския АМХ, като искам да вметна, че цяла година ходя по прегледи в различни дни от цикъла и досега толкова много антрални не съм имала. Винаги се е виждал един доминиращ+ 2-3 малки и то само на единия яйчник.

# 194
  • На изток от Ада
Аниго, мн добра новина за кистата!

Общи условия

Активация на акаунт