Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 790
  • 926
  •   1
Отговори
# 165
  • София
_snowflake_, за сега ще почна с Боуен и аз.

Алисън, аз правих стимулация с Фермара, но преди това Гогова искаше да е сигурна, че тръбата е все пак проходима. Не помня ти дали имаше такова изследване. Не следим други хормони при стимулациите с Фермара - единствено отсъствието на задържан фоликул в началото на цикъла. За липсата на О не мога да ударя рамо, единствено знам, че веднъж в годината всяка жена е възможно да има 1 такъв цикъл. Аз също имам съмнения, че този месец О няма.

Фей, много съжалявам Sad

Не съм засичала и аз АА скоро, дано всичко е наред

# 166
И думите ми от по-рано се потвърдиха при мен за съжаление, тази бременност също я пиша вече неуспешна.. Детайлите съм ги описала в темата за абортите, не ми се иска и тук да ги повтарям. Ще се пробвам да гледам напред, ще си отида на всички прегледи, които си планирах за този месец, и ще трябва по-сериозно да поговорим какви са следващите стъпки след вече 3 загуби в рамките на 8 месеца.

Fayonka, много съжалявам за това което си преживяла.  Sad
Стискам ти всички палци, които имам да не се окажеш права! Heart

# 167
Fayona, тичай на преглед момиче и не мисли докато не минеш.
Сестра ми с втората си бременност една вечер прокърви толкова силно, че чак по краката си имаше.

АГ, при когото се следеше на частно я прие по спешност в тях на преглед. После сам си призна, че още като я е видял е бил сигурен, че дете няма да има от тази бременност.
Имам си племенница, която е вече голяма. Не отписвай бременността, а отивай на спешен кабинет.

# 168
Fayona, съжалявям за стреса, през който минаваш. Обаче според мен също трябва да идеш спешно при АГ. Може да в хематом или друго и да има шанс. Аз 2 пъти кървях в началото и веднага тичах в болница, единия път лежах за задържане - леко отлепен сак и хематом. Първите седмици само лежах вкъщи, ама спасихме положението. Стискам палци!

# 169
При мен пак няма овулация
Един по-голям 12 мм на 12 ден от МЦ, няма за кога да расте
АГ също се изказа против прп процедурата, предлага стимулация с кломифен. Някой запознат ли е дали високия фсх би бил проблем за приема на това лекарство? АГ вика, че няма общо с лекарствата, с които се прави стимулация при инвитро и няма да е проблем. Ще пускам, разбира се, на 2-3 ден е2,фсх и лх плюс амх и пролактин, но все пак ми е интересно ако има по-запознат. Честно казано съм мн объркана как да действам, с прп при Калчев или да пробвам с този кломифен при обикновения АГ, или пък да търся съвсем друго мнение 🙄🙄 Ще падне голямо мислене тези дни, но при всички положения трябва да има причина за липсата на овулация, нали така 🙄
Алисън и при мен се е случвало бавно да растат когато съм без стимулация. Един път се готвех за инсеминация на ЕЦ докторката като видя колко бавно растат каза че няма за къде да ги чакаме и ми даде кломифен. Пила съм кломифен и летрозол. Това са най леките хапчета за стимулиране правят се по малко фоликули.  Опитай според мен, млада си и не мисля, че прп е толкова наложително на този етап. Аз с кломифен направих 4 фоликула, летрозол 2. Зависи от амхто

# 170
Фаьона, стискам палци.

АА май днес щяха да правят спермограма. Чакаме я с добри резултати.

Аз направих първата иглотерапия днес. На теория всичко звучи много добре - балансиране на хормоните, подпомагане на всички системи и кръвоснабдяването, емоционално равновесие и т.н. Ще ходя един път седмично за начало и след това можело да разредя. Ефект след 2-3 процедури мога да очаквам.

Следващия път ще ми правят и масаж на зоната на опашните прешлени. Там се захващат нервите свързани с репродуктивните органи и така се повлиявало и на тях. А аз по принцип имам болки там, така че се надявам да разрешим и този проблем.

Скрит текст:
 Snowflake, ходя в център Салус при доктор Гергана Маркова. Една процедура струва 80-100 лв. Часове за януари вече няма.  

# 171
Alison, търси причина преди да правиш процедури с неясна ефективност. Пролактин и аз знам, че може да стопира О.

Fayona, можеш ли да отидеш веднага до спешен кабинет? Много съжалявам, че минаваш през такива трудни моменти и ти изпращам виртуално прегръдки. При вас каква е историята с предишните загуби, не си спомням? Опитвате от 8 месеца, а правили ли сте някакви изследвания до момента?

# 172
Алисън, боледувала ли си в месеците без О? Може и външна да е причината. Един път годишно е нормално да няма без причина. А ако има други фактори като разболяване или физическо изтощение може пак да няма.

Имам спомен, че си споделяла, че си доста слаба. До колкото знам това също е фактор. Аз напълнях с 10 кг. (от 52 станах 62), за да са ми по-добре хормоните и здравето. Това ми беше препоръка от ендокринолога.

# 173
Изпуснах малко началото на темата от заплес, но по-добре късно, отколото никога.
rave, Gellerbing, благодаря за темата и орисването. Heart
Fayona, и аз съм на мнение, че си за спешен кабинет. Стискам всички палци!

Аз в четвъртък имам час в Неовитро при Стойчева, докато стане време за Калчев искам поне да пуснем каквото може да се пусне. Тогава ще започна и с лентичките, от както пия инозитол (и другите добавки де), М е на 27 дни, очаквам О около неделя-понеделник. ММ още не е бил на спермограма. Хем се опитвам да спра да го мисля и да си живея живота, хем не мога и съвсем нищо да не правя.. Не знам къде е разковничето за баланса. На всички момичета пожелавам успех този месец!

# 174
Среднощно слънце, кога ти е часа при Калчев? Аз също запазих при друг специалист за края на месеца, защото моя час е чак края на март. И като теб имам подобен проблем - искам да оставя да мине малко време и да си живея живота, ама в същото време искам да открием проблем, ако има още сега, за да го разрешим. Просто искам да стане, а не знам защо не става. Може и да съм много нетърпелива, не знам…

# 175
Минах през кабинета, все още си е на мястото, пораснало е от миналия път и има ембрионче вътре вече. Приеха ме в болницата, биха ми хориомон и в момента съм на системи. Стискайте ми палци, че имам нужда!

# 176
Mommy, средата на май месец. Наистина вярвах, че ще стане, сега малко се обвинявам, че още октомври като видях ниското АМХ не записах час, тъкмо щеше да е станало време вече вероятно.

Edit: Fayona, гуш и чакаме да пишеш с най-добрите новини!

# 177
Fayona, всички стискаме палци! Heart

# 178
Чудесни новини, fayona Heart Щом си под наблюдение и са взети мерки, вярвам, че всичко ще е наред.

# 179
Fayona аз също вярвам, че щом са взети мерки всичко ще се нареди. Стискам палци 🍀

Общи условия

Активация на акаунт