Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 33 776
  • 926
  •   1
Отговори
# 660
Rocket, добре дошла отново. Помня те от преди. Даже ни липсваше в темата. Радвам се, че се завръщаш с желанието за още едно дете.
Пожелавам ти бързо и безпроблемно забременяване и лека бременност. Предполагам си започнала приема на (мета)фолиева киселина.
Аз се разписвам с отрицателен тест на 28 ден. Нямам идея кога точно трябва да ми дойде, но последната ни възможност да сме уцелили момента е бил 6.01, така че  явно и този месец няма да е нашия.
Знам, че малко рано съм се тествала, но от два дена нещо не ми достига въздуха, а и не ми се пие грам Wine Glass
Сутрин ставам с огромна трудност. Така бях септември, а теста беше положителен.
Минорното ми настроение от вчера продължава. Иска ми се вече да е пролет, да е зелено, топло, птичките да пеят, а ръцете ни да треперят от вълнение, държейки положителния тест.

# 661
  • Ст Загора
Flowering успех
M angel,другият месец..
Рокет чела съм те, даже сме писали нали сме съгражданки.. Хайде пожелавам ти бременност скоро

# 662
Rocket добре дошла! Дано бързо се случат нещата и не ти се налага да пускаш хормони или други по-сериозни изследвания
Успех на още борещите се този месец (с процедури или у дома) 🍀
И късмет на останалите за следващия месец 🍀

# 663
  • София
Рокет добре дошла. И аз те помня! Дано нещата се случат бързо и се преместиш към отчетна в най-скоро време.

# 664
m-angel, в еднакво настроение сме. Надявам се другия месец да имате повече късмет Flowers Four Leaf Clover

Rocket, добре дошла и успех! Според мен няма смисъл да изследваш друго в момента преди още да сте започнали опити.

Flowering, успех!

Май започвам да се разболявам, днес се събудих с подути лимфни възли от едната страна на врата имам лека хрема от вчера. Иначе съм добре, не ми е отпаднало. Искам вече да е лято и да сме на морето.

# 665
Mommy направи си ковид тест.

# 666
  • Ст Загора
Mommy бързо оздравяване

# 667
Rocket, добре дошла, бързо да ви се случат нещата🌸

Mommy, ако правиш тест, вземи комбиниран за ковид и грип А, защото грипът в момента протича много по-тежко от ковида. Бързо оздравяване! 🍀

Flowering стиснати палци за успешно Инсе! 🍀

Аз днес реших да скипна всякакви тестове, защото от снощи имам придърпвания и спрямо усетената О, трябва да ми дойде днес следобед. Реално няма за къде да бързам, ако онова зацапване е било имплантационно (беше 11ти ден от О), значи е била доста късна имплантация и по-добре да изчакам закъснение за нов тест. А и в крайна сметка, ако е станало и всичко е наред, няма да избяга. А и след повече от 2 години и нито един положителен тест ми е малко трудно да повярвам, че може все пак да е станало..

# 668
V_gs, няма невъзможни неща! Това се отнася и за всички ни де Simple Smile

# 669
Много благодаря на всички за топлото посрещане! Flowers Hibiscus
Да, ще пусна и инсулин, въпреки че не очаквам цветущ резултат, предвид че съм с инсулинова резистентност и за жалост не я контролирам добре последните месеци.

# 670
Благодаря ви за отговорите и палците, момичета!

Работата е там че петък е 15 ден от цикъла. Обаче по мои сметки и  приложението, което ползвам на мен цикъла не ми е 28 дни а 30-32 дни и реално О ми настъпва по-късно ( около 17я ден) което  се пада в неделя. А и аз понеже имам болезнена О и обикновено разбирам кога съм и като съм си сравнявала с приложението винаги е било на тази дата на която си ми го е сметнало или съвсем близо до нея. Познавам си тялото.
 Не знам какво точно виждат по тези изследвания и дали това че пиех хапчетата 5 дни не е дало някакъв резултат да се случат по-рано нещата, но се притеснявам, че аз в петък няма да бъда все още в О...
Единия вариант е да съм му казала на първия преглед в бързината че цикъла ми е на 28 дни (а той не е) и той така да  го е сметнал, другия вариант е от тези хапчета които ми назначи да пия за стимулация да са повлияли нещо по-бързо да се случат нещата и той по някакъв начин от изследванията да е разбрал че ще е тогава или най-кофти варианта да ми е казал в петък, понеже неделя е почивен ден и попр клиниката не работи, а само доктора преценява дали да извика пациентката в почивен ден  Sad

И сега не знам какво да правя… да му пиша ли , че според мен тази дата е ранна, защото то дойде ли петък според мен така или иначе че я направи (защото преди това ММ отива-дава материал те го преработват и т.н и ти си плащаш за това нещо) а ако той види, че не ми е настъпила О след това не съм сиг дали ще ме върне за друг ден. Или просто ще предложи евентуално реинсеминация.
За таймиращата инжекция просто каза, че не иска да ми слага допълнителни отежняващи неща към този момент.
От друга страна не знам дали е ок да му пиша, за да не му изгубя уважението и едва ли не да помисли, че подлагам на съмнение думите му🙄
Иска ми се да му се доверя напълно, но възникват въпроси в мен.
Не е проблема в парите (ако каже за реинсеминация) просто ми се иска да се направи като хората след година и нещо неуспешни опити ми е ясно, че при нас не става около датата или по късмет. Искам да знам че всичко сме направили както трябва този път и после да не се обвинявам.
Приемам съвети Sad Heart

# 671
  • Ст Загора
Flowering пиши му

# 672
Добре дошла и от мен, Rocket. Пожелавам ти бързо да ви се получат нещата!

v_gs, много ми харесва нагласата ти, че "няма да избяга". Дано не ти дойде днес!

Аз да се оплача. От вчера следобед почнаха някакви болки ниско долу в ляво. И пак съм с чудене "яйчник или черва". Ясно, че утре ще искам да ме видят хубаво, ама боли си, но-шпа макс грам не ми помогна, а болката даже се разпростира към кръста, отпред на бедрото над коляното и в прасеца. Обаче, тъй като болката в крака е по-скоро като крампа/изтръпнало, взех да се филмирам да не е някакъв тромб. В което знам, че няма никаква логика, защото първо е и отпред и отзад на крака болката, второ сутринта като се събудих не ме болеше, но после почна пак, трето нямам зачервено или подуто, ама пуста паника...
И в този ред на мисли (ако ме хванат лудите и реша да пускам изследвания) - изследванията за коагулация задължително ли се правят на гладно и само d-dimer дали ще е достатъчен като изследване, че да мирясам?

# 673
Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно и пожелавам успех на всички!

Добре дошли и на новите момичета, Рокет, и ние мислехме за бебе нр.2 да го караме по-лежерно, обаче като ми закъсня 5 дни последният цикъл не издържах и поръчах едни тестове за О и Б. Да видим дали тези за О ще има кога да ги правя. Тази седмица планът е да почваме опитите (почти 3 месеца сме на витамини и още се пазехме), дано да ни се получи. Вечер често сме скапани, а малката обедният сън почти й отпадна и се е научила да ни навестява и нощем. ММ се смее, че се опитва да осуети бебеправенето, да не се налага да дели. Ще трябва май да се заключаваме Sweat Smile.

# 674
  • Ст Загора
2402 бързо оправяне.защо  ще пускаш коагулация? Не е задължително да е на гладно

Общи условия

Активация на акаунт