Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 137
  • 926
  •   1
Отговори
# 705
Strange, жива и здрава бъди! Мечтай и сбъдвай! Hug

# 706
  • Ст Загора
Le Strange, ЧРД , жива и здрава

# 707
Le strange , честит рожден ден ! Бъди жива и здрава и нека мечтите ти се сбъднат.

# 708
Честит рожден ден, Le strange. Бъди здрава и скоро с едно бебенце.

Да ви разкажа и аз за боуенга.

Със смесени чувства съм. Аз нещо явно не съм разбрала и очаквах да е акупунктура ама хахах. Оказа се съвсем различно. Мислите ли че това помага за забременяване?

# 709
Честит Рожден Ден, скъпа Le strange ! Пожелавам ти животът ти да бъде вълнуващ, пъстър и изпълнен с щастие, любов и живителна сила и енергия, за да преследваш мечтите си и да бягаш след едно малко, сладко човеченце, което да се появи съвсем скоро във вашия живот. Heart

Боуена, аз се запознах по-подробно с него на форума за автоимунни заболявания. Даваха за пример, че помагало на деца за съня май или нещо такова беше. С някакви натискания по тялото в определени точки задействат някакви оздравителни сили на организма. Но не съм напълно наясно и не знам дали ще помогне за забременяване.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 19:42 от S.G.C.

# 710
И за колики също при бебета боуена дава супер резултати! Жаки защо акупунктурата да действа, а това не? Каква ти е мисълта?

# 711
И за колики също при бебета боуена дава супер резултати! Жаки защо акупунктурата да действа, а това не? Каква ти е мисълта?

Ами аз бях на боуен което са си някакви масажи на определени места по скоро пипвания и натискания, а акупунктурата е с иглите. Аз не съм разбрала преди.. та само с пипвания и натискания дали помага това ми беше мисълта. Може и тъпо да звуча, ама ..

# 712
Le Strange, честит рожден ден и от мен!
Мечтай смело и нека това ти е последния месец, в който да можеш да пиеш! Wine Glass

# 713
.. та само с пипвания и натискания дали помага това ми беше мисълта. Може и тъпо да звуча, ама ..
За мен е по-логично това да помага от поставянето на някакви си игли 😁

# 714
.. та само с пипвания и натискания дали помага това ми беше мисълта. Може и тъпо да звуча, ама ..
За мен е по-логично това да помага от поставянето на някакви си игли 😁

Не знам. Въпроса ми е по какъв начин помага на яйцеклетките? За кръвообращението ли по точно, ще взема да прочета повече, иначе момичето е супер внимателна

# 715
Здравейте, момичета Hug Нова съм тук в темичката, но си ви чета редовно. Със мъжа ми от много скоро правим опити за бебе, като следя овулацията с тестове, но все не мога да я улуча, а и тестовете ми май не са от много надеждните - Oview. Та исках да попитам дали и при вас е имало такова явление, но от както правим опити цикълът ми се промени, тоест започна да ми идва сравнително по-рано. Преди винаги ми е идвало на 30-32 ден, не ми е много редовен, но горе долу така се е въртял, понякога и на 28 ден, но вече два месеца ми идва на 21 ден и се чудя дали да изчакам още един цикъл да видя как ще е и да отида на гинеколог или според вас е нещо в резултат на опитите. На вас случвало ли ви се е такова нещо? 😊

# 716
le strange , честота да си! Много здраве, спокойствие, любов и на следващия си рожден ден да не можеш да си позволиш алкохол!

мелс, добре дошла и скорошен успех ти желая! Аз с oview нямам проблем, засичам си пик на LH. Чела съм за промени в цикъла при опити, ама май при повечето се удължава. 21 е минимума май, който се приема за нормален цикъл. Според мен ако и следващия цикъл ти е така отиди на АГ и пусни хормони на втори или трети ден.

# 717
Flowering1808 , Rocket Добре дошли и да не се задържате дълго🌸
Le strange Честит рожден ден, пожелавам ти здраве и едно пухкаво бебче.🫶🏻
Мелс Добре дошла и ти, дано също не се задържаш дълго. Аз съм доволна от тези тестове, засичат си ми LH, а и моят цикъл се промени още на 2рия месец след като почнахме опитите- от 28 на 30 дни. Смятам, че е нормално✌🏻

# 718
Благодаря за отговорите, момичета! Hug Пожелавам на всички ни пухкав финал 😊 Надявам се да е нещо временно и да се нормализира, защото така е много трудно със следенето на овулацията 😕 но да и аз мисля следващия месец да пусна хормони. А случайно някой тук да е от Пловдив или да има препоръки за добър гинеколог в Пловдив 😊

# 719
  • Ст Загора
Мелс, добре дошла. Аз 2 цикъла хващам О с тестове oview. Спазвай отпътуването и ги записвай по последователност. Аз ползвам приложение premom

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 20:35 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт