Прахосмукачка робот - 24

• 55 402
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Илит - и аз съм хвърлила око на този робот.. как ти се струва?
Миенето с въртящите парцали как е? И сам ли ги суши след миене?
Сам ги суши.
Вече писах, че за мен е голям ъпгрейд и летвата ми беше ниско, така че съм доволна.

По-тиха, но по-мощна от предишния ми робот. Обира по-добре ъглите.
Навигира отлично, може да се изключват стаи или зони.
Нямаме килими, но постелките пред баните ги обгрижва, сиреч повдига си парцалчетата.

Контейнерът за мръсна вода събира доста, но максимум през ден според мен трябва да се чисти, иначе си се зсблатява. Самата станция уж има самопочистване, но то пак включва човешка намеса и ръчно търкане. Не мисля, че може без това. 🤔

Мързи ме да го разуча докрай, но видях, че може да се регулира времето за сушене, нивото на мокрене на парцалите и през колко квадратни метра да се връща да си ги пере.

# 301
В Лидл са пуснали роботи 2 модела единия 300 лв ,другия по-евтин ,не съм се взирала в характеристиките,някой купувал ли е от там да каже струват ли си?

# 302
Неееее .... аз си взех тоя на Силвър Крест с дистанционното -беше импулсивна покупка , отидох само за хляб с лимец и бекон 😅
Сутринта в осем се бях наредила да го връщам ...много допотопна работа ...

# 303
Неееее .... аз си взех тоя на Силвър Крест с дистанционното -беше импулсивна покупка , отидох само за хляб с лимец и бекон 😅
Сутринта в осем се бях наредила да го връщам ...много допотопна работа ...
Сигурно щяха да се изкупят ,ако бяха свестни ,но все пак минавайки имаше едно колебание,така моя мъж 3 пъти връща 1 кафемелачка,все гори...

# 304
Имала съм лидълски, доволна бях.

# 305
Идва момента в който ще трябва да започна да сменям някои от аксесоарите и се чудя откъде да си взема,защото в Технополис имат само комплект,а в момента искам да си взема само филтри.В сайта на irobot roomba имат три филтъра за i8,а ние сме с i5 и се чудя дали са съвместими?

# 306
Идва момента в който ще трябва да започна да сменям някои от аксесоарите и се чудя откъде да си взема,защото в Технополис имат само комплект,а в момента искам да си взема само филтри.В сайта на irobot roomba имат три филтъра за i8,а ние сме с i5 и се чудя дали са съвместими?
Задай им писмено въпрос на мейла (визирам  irobot) и ако потвърдят, поръчай. Ако въпреки потвърждението не станат, ще им ги върнеш.

# 307
Здравейте Simple Smile От вчера имам прахосмукачка Роборок S8 плюс. Днес се захващам с нея да видя кое как се прави. Но нямам ръководство на български. Поразрових из нета но не намирам. Явно ще се мъча с това на английски и Гугъл преводача. Някой случайно да може да ме насочи от къде да изтегля на български?

# 308
  • На брега на реката
Аз имам за S8.
https://www.citytel.bg/uploads/user/instruktzii-za-upotreba/Robo … 20Manual%20BG.pdf
Дано е полезно!
Ако е закупен онлайн, може да се обадите на сайта и да ви изпратят на имейл!

# 309
Аз имам за S8.
https://www.citytel.bg/uploads/user/instruktzii-za-upotreba/Robo … 20Manual%20BG.pdf
Дано е полезно!
Ако е закупен онлайн, може да се обадите на сайта и да ви изпратят на имейл!
Благодаря Simple Smile За S8 има в интернет и го изтеглих, без да видя, че не е за S8 +. Даже започнах да го чета. Но като стигнах до зареждащата станция започнаха да се появяват разлики Simple Smile
Четох с Гугъл преводача. Случват се нещата ама малко по - бавно Simple Smile
За съжаление вчерашните планове да отделя деня за работа с прахосмукачката ми бяха осуетени Sad Ще видя кога ще мога да и обърна внимание пак....

# 310
Здравейте! Търся робот с повдигащ моп, тоест да не мокри килимите, когато мие. Обаче бюджетът ми е около 600 лв., в майчинство съм и не мога да си позволя повече… Та има ли някой да речем Xiaomi S10 + или S20+ или пък друг модел/марка? Да даде отзив. Ще съм ви много благодарна, първи робот ще ни е.🙏

# 311
  • София
Аз съм с Xiaomi S10 +  и съм много доволна. Когато е с поставени мопове мие и прахосмуче едновременно, но не ги вдига. Разпознава килимите и ги заобикаля, т.е. не ги мокри, но не ги и прахосмуче. Като се пусне без мопове си прахосмуче старателно навсякъде. Има 4 степени на прахосмучене и 2 на миене, за количеството вода. Може да се настрои от приложението за всяка стая, как да минава. За цената си роботчето е повече от добро според мен.

# 312
Благодаря! Тоест трябва първо да го пусна да прахосмуче и после като приключи да му сложа парцалчетата, за да измие и реално тогава няма да се качи върху килимите?

# 313
  • София
Благодаря! Тоест трябва първо да го пусна да прахосмуче и после като приключи да му сложа парцалчетата, за да измие и реално тогава няма да се качи върху килимите?

Да, това е вариант, аз даже понякога навивам килимите като мие, да мине и под тях. Иначе обикновено го пускам през ден с моповете и през ден без. Имаме котка и събира доста косми на всяко чистене, а въртящите се парцалчета мият също доста добре.

# 314
Аз имам х20+, в приложението съм дала къде има килими и там не мие с моповете. Вдигнах килимите и пак не миеше там, а само събираше прахта. Може би има начин сама да си разпознава, но не съм ровичкала приложението. Иначе съм много доволна от робота. Препоръчвам!
Преди време питах за торбичките за прах - оказа се, че тези за х10+ и за х20+ са еднакви. В магазин на марката ми обясниха, че и от големите торби (4,5л. ) също мога да сложа, но ще трябва да я посвия малко, за да я побере мястото.

Общи условия

Активация на акаунт