Прахосмукачка робот - 24

• 54 205
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви.
Изникна ми и друг въпрос. Имам котка и често по пода има нейни топчета за игра. Ще ги заобикаля или ще ги глътне?

# 691
  • Пловдив
Благодаря ви.
Изникна ми и друг въпрос. Имам котка и често по пода има нейни топчета за игра. Ще ги заобикаля или ще ги глътне?
Зависи от размера. Той гълта отдолу, а в обли и обемни предмети ще се “блъсне”. Робота не е с неограничени възможности и не поглъща всичко.

# 692
Благодаря. Спряла съм се на Roborock s8

# 693
  • Перник
Благодаря ви.

Зависи колко са големи топчетата, но по-скоро ще ги заобикаля. Нашите котки имат плюшена мишка, 5-6 см. - роботът я заобикаля.

# 694
А котките как приемат прахосмучаката?😄

# 695
Не много добре....не я харесва.

# 696
Моите не я отразяват. Joy но всяка котка/куче си е със съответния характер.

# 697
  • Перник
Моите не я отразяват. Joy но всяка котка/куче си е със съответния характер.

Нашите се забавляват с нея при всяко пускане - преследват я, закачат се със страничната четка...около 5 мин., после си лягат някъде Grinning

# 698
Имам робот от 3 г., в началото котката го следеше и се криеше, щом робота тръгне, сега вече не го отразява изобщо. Гледа го с пренебрежение, типично по котешки Joy

# 699
  • Добрич
Моля за помощ. Имам от скоро хаоми вакум S20. От няколко дни нещо ѝ стана. Когато я пусна се върти на едно място, все едно търси станцията си и не тръгва да чисти, но и не си намира станцията да се върне. Изчетох каквото намерих в нета. Сдвоих я наново с приложението, рестартирах я, местих  на друг място, тцъ...не ще.  Някой може ли да помогне ?

# 700
Петкова,
Почисти сензорите. Моята е  Роборок S8 ultra pro, но се е случвало да се държи така като са замърсени сензорите

# 701
  • Асеновград
Моля за помощ. Имам от скоро хаоми вакум S20. От няколко дни нещо ѝ стана. Когато я пусна се върти на едно място, все едно търси станцията си и не тръгва да чисти, но и не си намира станцията да се върне. Изчетох каквото намерих в нета. Сдвоих я наново с приложението, рестартирах я, местих  на друг място, тцъ...не ще.  Някой може ли да помогне ?
И колелата погледнете. Да не е блокирало някое.

# 702
  • Русе
Откачен или повреден захранващ кабел на станцията?

# 703
Аз се сещам и за точките на станцията, за които се захваща робота. Не знам как се казват. Grinning Та те дали са почистени?

# 704
  • Добрич
Благодаря ви за отговорите
За съжаление преди да пиша тук направих всичко това  -основно почистих сензори, колелца, контейнери, четки, проверихме захранването на станцията и нейните части почистих, ама не ще.....

Общи условия

Активация на акаунт