Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 630
  • 849
  •   1
Отговори
# 120
Задължително са в хладилници в страните в които задължително яйцата минават измиване и там не знам дали не ги и дезинфекцират с нещо. Тогава наистина траят по-малко и трябва да са охладени задължително.
При нас такова изискване няма и могат и на стайна температура да стоят.

# 121
Купих от нес кафето, Gold. Не знам дали е добро. За първи път купувам от тази марка.
На мен ми харесва кафето,днес си купих.

# 122
Някой купи ли си от термосите? И вашите лъжички ли се махат трудно от капачето или има някакъв чалъм?🙂 Имам още един термос, купуван преди няколко години- тогава лъжичката не се закрепваше за капачето...

# 123
  • София
Момичета, някой с отзиви за комплекта за маникюр и педикюр, който пускат от 11.01?

# 124
  • Пловдив
Аз ида с отчет за парната четка. Идеална ми е за изглаждане на фини ризи, пуловери, пробвах и на блузи от памук. Просто после трябват едни 20 минути да се изпари влагата от дрехата.
Взех от вредните бутер пръчици XXL , които обожаваме.
Точех се на спалните комплекти, но при нас бяха останали само някакви с шарки на ситни цветя, които не харесах. Търся морския десен в комплектите от 2 части. В Пловдив.
Търсих и течността за размразяване на стъкла - естествено рафта беше опразнен.

# 125
Здравейте, взех си био зеленчуков чипс и много ми хареса. Дали го има постоянно?

# 126
Как са чаршафите с ластик Joy

# 127
  • на Мелмак
Този чипс не съм го виждала, обикновено се запасявам със зеленчукови от Делукс серията.
Дано ги има в постоянния.

# 128
  • София
Търсих и течността за размразяване на стъкла - естествено рафта беше опразнен.

Има в Кауфланд.

# 129
Не :/ Чипса го пускат когато има Делукс и когато има био-веган седмица.
Много е вкусен.
Не съм сравнявала състава, но ми се струват еднакви и делукса, и био опаковката.
Тази година на Делукс пуснаха за пръв път само чипс от цвекло. И той е много хубав.

# 130
  • shumen
Благодаря за отговора за сешоара.Ще видя утре да отида да взема един,че моя сдаде багажа.

# 131
  • София
Днес за първи път ползвах инфрачервената лампа. Изненадана съм, че включваш в контакта и веднага започва да  работи. Няма копче/бутон за включване и изключване. Няма таймер....

# 132
Днес за първи път ползвах инфрачервената лампа. Изненадана съм, че включваш в контакта и веднага започва да  работи. Няма копче/бутон за включване и изключване. Няма таймер....

Тези, които се продават по аптеките на марката Beurer, са по същия начин. Включиш ли в контакта, веднага започва да грее..

# 133
То никъде не пише, че има таймер и/или копче. Макар че нямаше да е зле да има.🙂

# 134
  • Асеновград
За толкова пари толкова . Ако искате с таймер пригответе си 90 и кусур лв. Има ги в нета . Някъде гледах крушки за тях , само 27лв, така че ....

Общи условия

Активация на акаунт