Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 644
  • 849
  •   1
Отговори
# 135
Е има и разклонители с копче. Доволна съм от лампата.

# 136
  • Пловдив
Момичета, някой с отзиви за комплекта за маникюр и педикюр, който пускат от 11.01?
Аз го имам може би от две години .Ползвам го повече за педикюр ,отколкото за маникюр. Представките не са според мен за маникюр малко са груби.
Иначе тиха машинката.

# 137
Долче, аз си купих термокутията, но лъжичката я махнах, защото ще си ползвам други. Даже не ми направи впечатление дали я извадих трудно.

# 138
Момичета, някой с отзиви за комплекта за маникюр и педикюр, който пускат от 11.01?
Аз го имам може би от две години .Ползвам го повече за педикюр ,отколкото за маникюр. Представките не са според мен за маникюр малко са груби.
Иначе тиха машинката.
Тромав ми идва и на мен за маникюр, те и приставките не са ми особено удобни за това но и самото тяло на пилата е големичко в ръката. Може и до навик да е, не съм имала друга такава пила за да сравнявам. Пак си го ползвам за грубо скъсяване на ноктите, просто няма как да мина без да оправя ръботеве с обикновена пиличка след това, но пък става бързо. Не знам как би се държал на гел или изградени нокти, само на естествени съм го ползвала и за тях е повече от достатъчен като обороти, хем моите са твърди.

# 139
  • София
Тъкмо щях да питам, този комплект за маникюр/педикюр става ли за скъсяване на ноктите, че ми трябва нещо такова за краката.

# 140
  • София
Иначе тиха машинката.
Тромав ми идва и на мен за маникюр, те и приставките не са ми особено удобни за това но и самото тяло на пилата е големичко в ръката. Може и до навик да е, не съм имала друга такава пила за да сравнявам. Пак си го ползвам за грубо скъсяване на ноктите, просто няма как да мина без да оправя ръботеве с обикновена пиличка след това, но пък става бързо. Не знам как би се държал на гел или изградени нокти, само на естествени съм го ползвала и за тях е повече от достатъчен като обороти, хем моите са твърди.
А за кожичките около ноктите стават ли?

# 141
Стават, да, те тези приставки са като борчета и не са големи. Пак ми идва тромаво тялото на пилата де, иска си свикване защото не е малко както тези ел. пили дето са колкото писалка в ръката ти.

# 142
Аз купих 2 термо кутии и 1 за мюсли. Децата си играха доста с тях(на 2 и 3г) и си ги вадеха без проблем. Не бих казала,че се вадят трудно.

# 143
  • София
Дали е пускано термобельо за деца?

# 144
  • Карлово
Дали е пускано термобельо за деца?
Да. Гледах комплекти за момичета по около 20 лв бяха. Щях да купувам на дъщеря си.
За ски якетата да питам:
Тънки ли са? Взех на дъщерята и сега щяла да го връща, понеже и казали, че е тънко и ще умре от студ.

# 145
Термобельото мина още декември. Ски якето за мен е с нормална дебелина за ски яке - те не са дебели като зимни пухенки,защото се предполага, че ще карат ски,ще се движат и ще им е много топло. Под зимното яке се облича термобельо и полар(има различни дебилини), които да отвеждат влагата от тялото,а не да попиват потта и да седи мокро. Ако е някакъв супер студ или детето не се движи, може да се облече някакво пухено елече под якето или някакво есенно якенце(лека пухенка). Но ако ще кара ски,а няма да седи на едно място с него е напълно достатъчно. Моето за ски даже е само мембрана,няма никаква подплата(есенното ми е по-дебело).

# 146
  • Карлово
Благодаря за насоките.
Ще се учи да кара с учител. Ще и предложа отдолу да сложи нещо.

# 147
  • София
Скрит текст:
Термобельото мина още декември. Ски якето за мен е с нормална дебелина за ски яке - те не са дебели като зимни пухенки,защото се предполага, че ще карат ски,ще се движат и ще им е много топло. Под зимното яке се облича
термобельо и полар(има различни дебилини), които да отвеждат влагата от тялото,а не да попиват потта и да седи мокро.
Скрит текст:
Ако е някакъв супер студ или детето не се движи, може да се облече някакво пухено елече под якето или някакво есенно якенце(лека пухенка). Но ако ще кара ски,а няма да седи на едно място с него е напълно достатъчно. Моето за ски даже е само мембрана,няма никаква подплата(есенното ми е по-дебело).
[/spoiler]
Къде се отвежда влагата? Термобельото не е ли от полиестер, който допълнително предизвиква изпотяване?

# 148
Някъде в Пловдив да има останали от тези кърпи? Вчера имаше един пакет в магазина на Пещерско. Идея си нямам, кога са ги пускали. Трябва ми още един пакет, та ако някой е виждал и сподели, ще съм много благодарна. Simple Smile

Скрит текст:

# 149
Здравейте,
Виждали ли сте някъде останали ютии в пловдивските магазини? На Рогошко шосе нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт