Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 847
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 515
Когато връщам част от поръчка, трябва ли да отбелязвам някъде кои продукти връщам, или си слагам документа и те да се спасяват.
Аз отбелязвам и не ме мързи да отделя 1-2 секунди, за да сложа тикчета на това, което връщам.

То и мен не ме мързи, просто питам дали да одраскам документа Simple Smile

# 1 516
Не съм се изразила добре. Няма нужда да се отбелязва, но ако искаш го направи.

# 1 517
Аз също бих написала едно return  срещу артикула, който връщам, предвид споделеното в темата че понякога не отразяват правилно кое точно са получили, и следват разправии и размяна на кореспонденции.
Иначе не е задължително.
Но и няма проблем да надраскаш документа. те самите са ми казвали да го надраскам, когато ми бяха пратили грешен артикул, така че никакъв проблем не е да се пише върху него.

# 1 518
Имате ли наблюдения кога се добавят новите размери - дали през определен момент от деня или когато отчетат връщането и маркират (тоест постоянно). И още един въпрос - когато сте поръчвали, новопоявила се последна бройка случвало ли се е да има дефет, в смисъл дали по-скоро връщат нещо в недобър търговски вид?

# 1 519
Когато им го нашепнат от кораба-майка. Няма определено време. Предполагам, когато се появи в системата им като наличност. Ако имаш време ми извади постовете където пише "агнешка кожа". Това за едно яке. И ще видиш с каква честота се е появявало. Вчера цял ден нямаше нищо.

Иначе съм си поръчвала последна и връщана бройка на A.S.98. Дойдоха си без забележки, в оригинална кутия. Пробвани, но неносени.

# 1 520
Мерси, да следя и се радвам, че издебна твоето яке Simple Smile И моето яке е с история - първата поръчка се изгуби, втората беше с размер по-голямо, с надежда, че като е зимно яке ще ми пасне, но уви. Днес го върнах и пак следя и прецъквам Simple Smile

# 1 521
Благодаря. Аз да се презастраховам поръчах три различни. Мисля, че е време да ми закрият акаунта, че направо се олях този път.

# 1 522
Няма, предполагам, че е на извадков принцип - аз колко съм връщала , а и политиката им е поръчай 2 размера и върни ненужния. Нямат изгода да губят клиенти Simple Smile
П.С. Постовете ти за изгодни продукти са ми от любимите Blush

# 1 523
На няколко пъти съм купувала последен артикул,
появил се след връщане.
Само веднъж досега е бил дефектен.
На една рокля пишеше, че е последна, а след като я поръчах, изкочиха нови 4,
но вече с различна дата на доставка.

# 1 524
  • Варна
По колко време се бавят, докато ви изпратят поръчките? При мен от 22.01 стои на статус Очаква предаване на Еконт.

# 1 525
Изпращат ги още на следващия ден, но минава време докато влезе в България и едва тогава отразява в Еконт.
Към 17.30ч ми е приета пратка с дата на поръчката от 23-ти. Другата от 25-ти още няма движение.
Следете до по-късно вечерта, след 20.30ч също ми е отразявало пратка.

# 1 526
пратка, от която съм доволна
https://www.aboutyou.bg/p/g-star-raw/danki-virjinya-8612948 сайтът ми препоръча 29х32, взех 30х34, защото само това имаше - една идея са ми по-дълги, но много ми харесват и остават - 61 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/msch-copenhagen/shapka-kara-9073301 от "онези" шапки - 15 лв., доста е дебела и леко по-твърда отколкото очаквах - остава
https://www.aboutyou.bg/p/puma/sportni-chorapi-5697664 - 3 чифта чорапи за 10 лв, чудни

всичко в "любими" е без намаление - ще си почине картата ми, а аз ще се порадвам на придобиквите си вместо да грабя още и още Simple Smile

# 1 527
  • Варна
Да похваля марката Scalpers.
Мисля, че е испанска.
Нямам предишен опит с нея.

Поръчах суичер. Цветът на живо е още по хубав. Мек и от вътрешната страна е ватиран.

Телефонът ми не иска да качва линкове, затова слагам скрийшот.

Отдавна наблюдавам марката, намаляват ги с малко.

# 1 528
На няколко пъти съм купувала последен артикул,
появил се след връщане.
Само веднъж досега е бил дефектен.
На една рокля пишеше, че е последна, а след като я поръчах, изкочиха нови 4,
но вече с различна дата на доставка.

3 или 4 пъти последен артикул и не е ок за мен. Днес пристигнаха едни обувки,лачени и имаха драскотини. Не бяха носени,но лачената обвивка беше надраскана и на 2те обувки. Сигурно от лашкането,не бяха в оригинална кутия,без  уплътненията  в кутиите и при по деликтни обувки като кафявия цвят,където се получават лесно драскотини,дори от хартията. Върнах ги веднага.

# 1 529
  • София
Днес получих поръчаните ботушки на Dr. Martens. Обаче са ми малки. Grinning Толкова ми харесват, и мекички, и топли. Ама ще ги връщам. Ще дебна нещо хубаво номер по-големи. Confused
Изпратили са ми код за 50% намаление компенсация. Явно, и желание, и възможност са имали днес. Joy

Общи условия

Активация на акаунт