Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 890
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 485
Осмелих се да пусна детско пухено яке Зара в пералнята с 3 топки и препарат за вълна и деликатни тъкани. Сложих го на закачалка през нощта. На сутринта миришеше гадно на мокра перушина някак...хайде в сушилнята на няколко пъти с 3 топки. Идеално в сега, не мирише, пухът се е наместил.

# 1 486
  • София
Пухените се оправят, тези с вата като се размести са тотал щета.

# 1 487
  • Варна
Hermione Granger
Моята сушилня прави същите номера на програма за пухени якета.

Аз слагам и останалото пране заедно с якето и айде всичко на въпросната програма.
И якето доволно, и на останалото пране нищо му няма от "неподходящата" програма.

За мен ватата или пухът се свличат по шевовете, ако е спестено от неговото количество и той е рехав.

# 1 488
# 1 489

Маха extra намалението, да знаеш..

# 1 490
  • гр. София
Още са актуални зимните дрехи, но аз вече гледам към лятото. Цял ден разглеждам бански, плажни рокли и сандали. Ако попаднете на проверено добри такива продукти, моля да споделите Simple Smile Също и ако от опит знаете хубави марки.

# 1 491
Birkenstock тези обувки с какво качество са? Скъпи са, но виждам, че ги пускат и намалени.
Изглеждат много подходящи за широки стъпала.
Сандалите им също много ми допаднаха.
Отдавна спрях да купувам зимно. За пролет и лято са ми последните поръчки.

# 1 492
Birkenstock са ТОП!!! Новите модели не знам как се представят, Но старите преди години бяха най-добрите чехли на пазара. Всички почнаха да го копират като дизайн.

# 1 493
  • Сливен
Виж този продукт в ABOUT YOU:
Да ви споделя за това яке.
https://m.aboutyou.bg/p/minimum/zimno-palto-flawly-9543-8807888? … _campaign=product
Добра изработка,но ужасно уголемено.Размер М ще стане поне на ХЛ,два пъти се увих с него,а не съм от слабите.

# 1 494
  • София
Якетата трябва да са по-нагъсто поставени шевове при капитонирането, за да е по-малък рискът от разместване на пълнежа. Това от моя опит го твърдя. Лично аз харесвам с по-широки ивици на капитониране, по-актуално ми стоят, но май ще ги избягвам. Освен ако производителите не усъвършенстват технологиите.
Подкрепям.
Но също четете и указанията на производителя за пране. Миналата година си купих дълго яке с по-широки ивици. Указанията са да се пере без центрофуга и да се суши хоризонтално.
Е, аз го пускам на 400 оборота центрофуга и го суша хоризонтално. Не е мръднало.

# 1 495
От скромния ми опит потвърждавам за Birkenstock  - много са добри като качество, изработка и комфорт. Леки са, подметката е издръжлива, повечето модели се регулират на ширина. При тях също предпочитам моделите им от естествена кожа. Лятото ползвам за вкъщи такива чехли

В момента съм с тези домашни пантофи - рай!
Стелката е подвижна, вълна и корк, а подметката е латексова.

Имала съм и затворени чехлиот този тип

# 1 496
А как е номерацията? Според сайта съм за 40 номер, а според АЮ, обувки.бг за 39.

# 1 497
И аз години наред ползвах подобни на първите Бирки за  в къщи  . Удобни ми бяха ,но все се чудех защо петите ми са толкова груби..,докато ми светна,че е от чехлите...Всички подобни ортопедични подметки адски загрубяват петите...

# 1 498
А как е номерацията? Според сайта съм за 40 номер, а според АЮ, обувки.бг за 39.

Не мога да дам еднозначен отговор, за да не те подведа. Имат модели и за тесен крак. Ето примерна таблица, на която се вижда как играят.

Не съм забелязала петите ми да са загрубели, за мен недостатък е, че стелките  се зацапват много и оставят отпечатък както при El Naturalista например.

# 1 499
Отговарят си на номерацията Биркенсток т.е. какъвто номер носите такъв поръчвате.

Общи условия

Активация на акаунт