Отговори
# 300
  • Яко в Матрицата...
Малоумник внушава, че все пак има малко ум. Феро бей има въздух между ушите си… Така че, Диди, колкото и да ми е мъчно, Феро бей е тъпак 🙄 Доказателствата са на лице …

# 301
Мама изгледа тази вечер част от епизода и каза: "какъв е този малоумен филм" 😂
Тя не знае, че съм изгледала цели 50еп.

# 302

Ами, Краси, то си е за ядове от страна на Пелин.
Тя смята, че е нейно право да се разхожда с женен мъж
под ръка в мола, а не с разни други момичета.
Как може някой да е по важен от нея, тя носи наследник. YumYumYum

# 303
Диди,каква красота си ни донесла,бе момиче?
Малоумник,ама красив!Огън!

# 304
Ясно... 😁 всички бяхме като теб canim Mert 👌

# 305
  • Ямбол
Гледам и аз сериала смея се,ядосвам се.Наляла съм си една чашка винцок  ....моя мъж и той гледа с мен и по едно време ми казва :" И ся тази коя е (рибка) и аз му казвам,че тя е бившата на Феро,ами тези момичета в  дискотеката какви са и аз му обяснявам,че едната му е най-добрата приятелка от Лондон ,а другата е нейна приятелка и той продължава ама той и показа халката,че женен тя гледай я продължава,че и бившата му дойде,жена му вкъщи,после по стълбата се качва влиза през терасата мале мале,то това е луда работа бе жена.Той колко жени има това момче и аз му казвам по закон 1 , а дефакто и аз не знам вече .😂😂😂😂 Егати филма вика и аз се чудя защо често си сипваш винцок 😂😂😂

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 22:23 от roxy94

# 306
Много луди. Явно обща фенка и им направила макети.

Диде, егати красивият ахмак, чооовек. Имаше едни припадащи мишоци, къде изчезнаха?

# 307
Малоумник внушава, че все пак има малко ум. Феро бей има въздух между ушите си… Така че, Диди, колкото и да ми е мъчно, Феро бей е тъпак 🙄 Доказателствата са на лице …

Аз затова писах и тн....Close

Снеже, това е фенката за която ти говорих ,че ходи с макета навсякъде и крият Рамо от нея...
Жената не е наред...

Минете със сините бинджуци ,че да не стане някой сакатлък
 алах корусун аз вече не го и хваля ,че ме е шубе от всичко.

# 308

Аз затова писах и тн....Close

Снеже, това е фенката за която ти говорих ,че ходи с макета навсякъде и крият Рамо от нея...
Жената не е наред...

Мале... малее JoyJoyJoy

# 309
# 310
Снежи,за теб

# 311
# 312
А коя е тази песен от клипчето на рускините? Bu kadar ми се чува нещо?

А, открих я. На Емре била, а той какъв млад е бил 😂

# 313
Да споделя и аз Родителите ми са възрастни пенсионери Запалиха се по Златното момче Баща ми всеки ден ми се обажда да  пита за  спойлери Не казвам JoyJoy Накрая си купи вестник Уикенд и прочетоха , че Афра и Мерт са били гаджета и сега Афра изоставила с изявление Мерт и са нещастни JoyJoy Чакат Сейран да започне да учи , казвам им  Ще чакате  до другата година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 314

Господи дай акъл на всички изгубени души...
Амин!
Нашите си гледат с мен и сега емоцията е една и съща удома нищо лошо за Ферит баба ми откача.

Общи условия

Активация на акаунт