Отговори
# 360
За мен още в заглавието им няма логика. Навсякъде се изказваш , че сериала е за "съдбата на две сестри"  , а  заглавието "Рибарче"/за Ферит/.  
Иначе цел си  има : повече епизоди , повече печалби , повече взаимодействия, повече шум за ПР.
Но с избора си на Мерт и Афра ,те се изненадаха сами. Такива "златни кокошки" се оказаха. Как няма да ги изцедят докрай. Кой знае кога пак ще уцелят такава 10-ка.

# 361
Нарочно не искат и не правят скок във времето, защото за тях няма да има голяма полза от това.
Но аз съм ЗА скок във времето..
Може да заснемат някой флашбак и да ни го дадът, като спомен след 3-4 години, могат да издигнат Ферит и Сейран по отделно.. и двамата да се занимават с дизайн, да не се виждат дълго време, но да не се се забравили, да имат някакъв общ проект от фирмите си, да се срещнат.. да дадът някои разкрития, някой промени в семейството, Сейран да си е устроила живота сама, Ферит също.. да се е махнал от имението, да е голям зрял мъж.. Пельо да ражда и да заминава някъде с детето и да спре да тича след Ферит.. детето може да се вижда с баща си по всяко време, Пелин ако ще остава в сериала да имат с Ферит нормални отношения и да приеме, че той обича само Сейран.. даже ще е хубаво и тя да си намери някой...
Сейран и Ферит да си поговорят когато  се видят след толкова много време.. да не се съобразяват с Корхан или с Кязъм... да изградят свой живот, да излизат на вечери, да говорят за работа, за семейството, за дете...
Толкова много може да се напише още... ноо те въртят едно и също

# 362
Нарочно не искат и не правят скок във времето, защото за тях няма да има голяма полза от това.
Може да заснемат някой флашбак и да ни го дадът, като спомен след 3-4 години, могат да издигнат Ферит и Сейран по отделно.. и двамата да се занимават с дизайн, да не се виждат дълго време, но да не се се забравили, да имат някакъв общ проект от фирмите си, да се срещнат.. да дадът някои разкрития, някой промени в семейството, Сейран да си е устроила живота сама, Ферит също.. да се е махнал от имението, да е голям зрял мъж.. Пельо да ражда и да заминава някъде с детето и да спре да тича след Ферит.. детето може да се вижда с баща си по всяко време, Пелин ако ще остава в сериала да имат с Ферит нормални отношения и да приеме, че той обича само Сейран.. даже ще е хубаво и тя да си намери някой...
Сейран и Ферит да си поговорят когато  се видят след толкова много време.. да не се съобразяват с Корхан или с Кязъм... да изградят свой живот, да излизат на вечери, да говорят за работа, за семейството, за дете...

Голяма си мечтателка ! Радваш ме !:purple_heart:

И това кога ще се случи !  В 256-ти  епизод ! Ама ние  няма да издържим дотогава да гледаме ! /по-точно аз/

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 12:41 от Kami_J

# 363
Сейран и Ферит да си поговорят когато  се видят след толкова много време.. да не се съобразяват с Корхан или с Кязъм... да изградят свой живот, да излизат на вечери, да говорят за работа, за семейството, за дете...

Голяма се мечтателка ! Кефиш ме !:purple_heart:

И това кога ще се случи !  В 256-ти  епизод ! Ама ние  няма да издържим дотогава да гледаме ! /по-точно аз/

Е мечтателка чак... просто главата ми измисля някакви сценарии, които не са като на Шнура, извратени и отвратителни...
Мисля, че не е невъзможно да се напише и снима нещо подобно, но е друг въпроса те какъв пилешки мозък имат.
Можеха още след интервюто на Сейран да направят скока...
Тогава беше най-удачно.

# 364
Лелеее, спира на светофара същият сив джип до мен и аз гледам с очакване да се отвори прозореца и Феритчо да ми махне🐒🐒🐒(аз съм маймунката, не той)...откачена работа, този сериал ни побърка😂😂😂

# 365
Какви са спойлерите от днес момичета,  има ли нещо интересно?

# 366
Мертооо 😍 отново с костюм..

# 367
Poli_tod, спойлерите са резил до резила.

Скрит текст:
Снимали няколко варианта в мола, не се знае кой ще изберат да ни дадат. Но който и да е, просто е върха на сладоледа. Феро не знам как ще го оправдават защитничките му Grinning
Днес снимат в ялъто, видеото на Рамо е оттам. С дрехите от мола е. Имаше спойлери, че ще заведе новата в имението.
За Сейран няма никакви спойлери, както обикновено. Само метреса до метреса Smiling Imp

# 368
  • София
Скрит текст:
Явно Ферит е завел Animal Horse да се срещне с деде.

Чудя се за колко ли пари става въпрос, че тази да я дават две серии, че и в имението да я вкарат....

Афра до тук е снимала само вчера за 54-та серия.

# 369
Скрит текст:
И аз четох че Дон Жуан ще заведе 🐴 в имението..
Мерт май не снима в имението... пишат, че има сет в Çengelköy където и да значи това..
https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1744698548497592682?t= … EC4swGlyyQwQ&s=19

# 370
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿

# 371
Кирилова,

Скрит текст:
Сутринта е бил в ялъто, има и видео на рускини оттам. Мерт се вижда през прозореца.
Сега снимали пак сцена башбаша /насаме/ в кафе с новата Joy

# 372
  • Яко в Матрицата...

# 373
Е тази новата има повече екранно време от Сейран

# 374
  • София
Скрит текст:
Гледам, че тези, които следят сетовете (не спойлерите), пишат, че дори и 53-та да става за гледане 54-та ще е чиста загуба на време и рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт