Отговори
# 345
Я си представете, че Феро подарява балона на момичето с думите-"Само това сърце мога да ти подаря, другото отдавана не ми принадлежи" Smirk

За това не обичам спойлерите. 15 страници се ядосваме на въображаеми ситуации Grinning

От това да забавляваш деца маскиран на клоун може да се срамуват само хора, като Ифакат или Пелин. Хора с ограничено мислене.
Дори най- големия сухар Халис Корхан прати драгоценният си внук да мете работилницата и да разнася чай.
Няма срамна работа, а когато е изкуство, под каквато и да е форма, дори е вдъхновяващо.

# 346
Не разбирам защо въртите теорията за срамна работа като клоун? Разбира се, че не е срамна.
Въпросът е, че обличат красивата и талантлива Афра с раздърпани дрехи и я скриват с грозни дрехи, за да бутнат напред други актриси, които няма как да изпъкнат ако Афра е в целия си блясък. Аз това виждам, не срамна работа, ами промотиране на един, за сметка на друг.

# 347
  • София
Не знам до колко се дължи на творческа немощ, или Шнура си прави експерименти.
Продължавам да не мога да си обясня защо бързат толкова със снимките.
Ако наистина тези две серии са толкова зле си мисля, че за тях по-добрият вариант ще е да пуснат две серии другата седмица, а не тази.

# 348
Не разбирам защо въртите теорията за срамна работа като клоун? Разбира се, че не е срамна.
Въпросът е, че обличат красивата и талантлива Афра с раздърпани дрехи и я скриват с грозни дрехи, за да бутнат напред други актриси, които няма как да изпъкнат ако Афра е в целия си блясък. Аз това виждам, не срамна работа, ами промотиране на един, за сметка на друг.

Joy

Тук говорим за Сейран, не за Афра.
Сейран се гледа със сърцето, не с очите. Обвивката, никога не е от значение. Така или иначе Сейран изпъква.

# 349
Скрит текст:
Сейран ще гледа целия резил отстрани, докато Ферит се кара с Пелин а Невра е отзад с балона..
Ферит отново ще и каже да си тръгва и ще я отпрати.
На Пелин ще и стане зле май ще има болки или нещо подобно и Сейран ще се затича да и помогне.
Краят на Пелин ще бъде много тъжен... щяла да се самоубие.

Ние това го гледахме 2 опита направи, но пак се появи и то бременна 😁

# 350
  • София
Скрит текст:
Дано тази новата излезе жена на място и след като види този панаир, да му върне балона и да си тръгне...

# 351
Мистери- Едва ли... Ферит като си направи своето и я зареже тя няма ли да се почувства използвана? Или най-малкото да е хлътнала вече по него...
Не знам как ще я изкарат след 3 епизода ама дано да няма голяма драма, че ми е достатъчна Пельо...
Скрит текст:

Говори се, че Сейран докато е в костюма на аниматор, ще научи истината за бебето или някоя друга истина ... може да види някой или да чуе нечии разговор..

# 352
  • Ямбол
Момичета,споко може в крайна сметка нищо да не е такова каквото си мислим.Може Невра въобще да не се хване на въдицата на Феро, Сейро да е клоун или аниматор само за един ден и да прави услуга на нейната дружка.Ще си изкара и парички в крайна сметка.Нали писаха,че Сейран занапред ще има много сцени тъй като ще се захване и тя с дизайн може би ще я хване яд на Феро Бей,че е използвал нейния труд за неговата колекция и тогава ще стане интересно.Ще започне едно съревнование между тях,аз мисля,че няма да е все така занапред все ще ни задържат вниманието на екраните.Мисля положително на нещата. 🥰🙂 Ще има Сейфер отново.... сигурна съм....просто трябва да почакаме и да имаме търпение 🤗

# 353
Здравейте! От скоро следя тук темите за сериала, но него го гледам от дълго време с сърце на ръка казвам че съм за СейФер, но постъпката му да се вслушава в дядо му и да унижи Сейран ме разтрои в 52 еп! Но въпреки това се спрях на Сатидже тя знае нещо за Пелин, освен нещо с бебето не се сещам!Задавам си въпроса-Ако детето не е от Ферит ами тогава кой е бащата.....В 52 еп дадоха сцена, в която Сатидже звъни на Пелин и я заплашва, че ако не стане на нейното ще иде и ще направи интервю като Сейран на живо......задълбочих се на тази тема!

# 354

Joy

Тук говорим за Сейран, не за Афра.
Сейран се гледа със сърцето, не с очите. Обвивката, никога не е от значение. Така или иначе Сейран изпъква.
Аз говоря за Афра, която играе Сейран.
Защото ако Буче примерно, или някоя друга играеше Сейран, нямаше да й сложат чувал вместо дрехи, включвайки новата в играта, просто нямаше да има нужда, защото са равностойни играчи. По тази логича можеше да дадат на Сейран друга несрамна професия, и пак да гледа шоуто на Ферит отстрани.
Според мен формулата Афра и Мерт, беше неочаквано добра, че всеки се опитва да се отърка у тях за успех.

# 355
С каквито и думи да подари балона Ферит , изобщо не му е работа да го прави.  Много бързо реши да използва чара си , пък дори и да е за добра кауза. Големи думи , големи изхвърляния и сълзи и накрая......."намери ми момиче". Друго ме озадачава мен. Не видяхме нито един негов приятел.Учил е , води активен соц живот /барове/ и накрая само  Аби. При Сейран се опитаха да вкарат 1-2 приятелки и то ден до пладне. Тези млади хора нямат своя среда , само едни откачени семейства. Не ги видяхме като младо семейство да отидат някъде заедно  сами , да се забавляват. Само интириги и бивши ! Няма поглед напред , само назад , към миналото.
И друго не ми харесва. Много неща не са разкрити , чакаме ги. Добре , а тези които се разкриха ?! Имаше ли някакви последствия , колкото и гадни да бяха. Великия Корхан какво направи когато  научи за снаха си и сина си? Разтрепери се , викна , пусна сълза и толкова. Той дори се е  досещал , ако не е знаел. Султан с какво се размина -  с една чанта пари.Хубаво възмездие ! Дори и платиха за "услугата" !
Няма развитие при Ферит , при Сейран някакви наченки на борба.И се говори за трети сезон.Какво ще гледаме - 15-та  годеница на принца ?
По-интересно от сериала  ми е , дали ще подпишат ГГ за трети сезон и на каква цена.
Явно имам прекалено големи очаквания към едно дизи и търся някакъв несъществуващ смисъл. Ама защо така не мога да го приема !

Колко са "щастливи" всички в този дом , за който се води война за власт.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 12:45 от Kami_J

# 356
  • София
Аз съм оптимистично настроена към 55 серия, за сега Joy 53 и 54 няма дори да се тормозя да ги гледам. Нека си получат това, което заслужават.
Но и аз мисля, че в един момент Сейран ще започне също да прави бижута. Надявам се обаче да не е за Корхан

# 357
Аз съм оптимистично настроена към 55 серия, за сега Joy 53 и 54 няма дори да се тормозя да ги гледам. Нека си получат това, което заслужават.
Но и аз мисля, че в един момент Сейран ще започне също да прави бижута. Надявам се обаче да не е за Корхан
Аз се опасявам , че и бижутата ще са за 2-3 епизода , както всичко досега. Той и Феро беше започнал да работи. Колко продължи ?

# 358
# 359
Цитат
Аз се опасявам , че и бижутата ще са за 2-3 епизода , както всичко досега. Той и Феро беше запонал да работи. Колко продължи ?
Hands Plus1
И аз се опасявам от това, което за мен означава, че идеята на сериала не е промяна на рибарчето към смислен живот, а някакво безвремие, празно време, в което има движение, но без цел и без история.
ПП Между другото, възможно е Мендерес Саманджълар, който игра ролята на безръкия майстор да се завърне в "Рибарчето", ангажиментът му в Друг човек свърши поради финализиране на сериала.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 12:10 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт