Отговори
# 330
# 331
Единственото хубаво в този клоун е, че най-вероятно Сейран е отказала "подкрепата" на Кязим.
Не знам защо, но все си мисля, че Кая ще я подкрепи. Тогава да видите сълзи и сополи...

# 332
Аз си спомням имаше едно клипче как Мерт репетира на терасата, мисля че беше, когато изпочупи всичко като видя Кязъм и Юсуф да си говорят...
Сега няма нужда от репетиции.. директно влиза в роля 😂
То с толкова рев и сополи и драма.. не е нужно да репетираш вече
Мерт беше казал в едно интервю, че понякога се чувства повече Ферит отколкото Мерт толкова е влязъл надълбоко в героя си.. каза и още неща но не си ги спомням..
Но като цяло за това са учили..
В университета ги учат как да ходят, как да застават пред камери, кога човек изпитва  определена емоция и как реагира на нея..
Не е лесно актьорското, но трябва да имаш и талант мъничко

# 333
Толкова е хубаво да знам ,че всички които харесвам обожават всички видове животни....
Страхотно видео пълно с позитивизъм ви оставям тази вечер... Heart Exl

https://twitter.com/n_anagapesis/status/1744458045642469652

# 334
  • Яко в Матрицата...

🧿🫠😎

# 335
Като за добро утро Sunglasses

# 336
  • София
Чета сега в туитър разни тълкувания, какво значел балона и как вадят пак от 9 кладенеца вода в защита на горкия плеймейкър Ферит.
Главният герой две серии ще се размотава с тази екстра по барове и ресторанти, а за 50 серии СейФер веднъж отидоха сами на закуска, в началото на първи сезон.... Много ми е тъжно...

# 337
  • Ямбол
Günaydın момичета ☕🙂
В Х има пусната клюка за трети фраг айде бакалъм 😉

# 338
Охх, любимците ми ❤️😍, да идва петък..

# 339
Мистери- една закуска в първи сезон, и една вечеря във втори сезон да си разпишат документите за развода Smile

Много интересни теории в Х тази сутрин...

# 340
  • София
Точно тези теории имам предвид. Няколко акаунта ги въртят в момента, все в този смисъл.
Вечерята не се брои.

# 341
Ферит започва да заприличва май на най-древните жрици Smirk

# 342
# 343
  • Яко в Матрицата...
Факт е, че се градят теории за хода на събитията в следващите две серии на база събитията на сета и спойлерите, които се пускат с определена цел. За мен по-големият проблем е, че фраговете за последните серии са доста несполучливи. Нито един от тях не ме кара да чакам с нетърпение петък, за да видя какво ще се случи. Сериите може да не са толкова бесмислени и нелогични, но в момента изглежда сякаш някой иска да ми обясни какво трябва да видя, а пък аз упорито виждам нещо друго. И не говоря само за сцената в мола. Изобщо не разбирам какво иска да постигне Шнура, но аз все пак не съм и в този бизнес. Като зрител съм уморена да гледам едно и също, това е...

# 344
И аз съм съгласна с Reni, отегчаващо е да въртят една и съща плоча. А гледам и актьорите са отегчени, особено Мерт на вчерашния сет. Няма заряд и енергия в сериала, добре че има по малко в реала, да държи феновете.
В момента е най-важното време за правенето на телевизия, филми и т.н., всички са вкъщи и рано-рано включват да гледат нещо, не е като лятото. Ако сега не грабнат хората, наистина е творческа немощ това, което ни представят.

Общи условия

Активация на акаунт