Дете от предишна връзка и брак в чужбина

• 11 369
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
А замисляла ли сте, че проблема може и да във Вас? След толкова “греди” и мъже, които не пожелавате на никоя от нас, каква е вероятността отново да сте се объркала?
Предполагам, че имайки дете с втория, в някакъв момент той също Ви се е струвал различен.
Честно, много безотговорно е, да си завлечете двете деца в чужда държава, без доходи при човек, когото познавате от 6 месеца.

# 106
Дано и третият ти мъж не е от онези, които не бихме пожелали за дъщерите си...

# 107
Добре, да предположим, че всички грешим и новият ти партньор не е такъв за какъвто го мислим. Как точно ще убедиш бившият си в мъж в това като тук на 99% ни се родиха кошмарни сценарии в главите? Много ми е любопитно как мъжа ти с охота ще ти отстъпи дъщеря ви  ако и той първосигнално реши, че става дума за мюсюлманин с цел паспорт и билет за Европа?

# 108
Дано и третият ти мъж не е от онези, които не бихме пожелали за дъщерите си...
Ооо ще е. Ако е ревния телец, ще има включване с трето дете, което не може да доведе в Бг, защото Номер 3, е от тези мъже, който никой не иска, а тя много иска да се си прибере у дОма JoyJoy
Ариел, всички грешим. Но тя отново се хвърля през глава в поредната връзка. Този път с 2 деца обаче.

# 109
Добре, филмите са ни много.
Но, кажи, че не е от трета страна, а е гражданин на ЕС. Или на ОК, САЩ или Австралия.

# 110
А детето иска ли да заминава?
За мен това би бил важен фактор

# 111
Благодаря за загрижеността и любопитството на всички, които не пишат конкретно по темата, а типично за нашите ширини си навират носовете в чужди животи и съдят, без да познават човека. Имаше няколко наистина полезни коментара, за което благодаря.

# 112
Благодаря за загрижеността и любопитството на всички, които не пишат конкретно по темата, а типично за нашите ширини си навират носовете в чужди животи и съдят, без да познават човека. Имаше няколко наистина полезни коментара, за което благодаря.
Реалистичните варианти са точно 2:
- не заминаваш
- заминаваш без детето
Btw, това че бащата на голямото не е част от живота ѝ не гарантира, че ще получиш и от него съгласие да напусне страната.

# 113
ОК, кажи коя е неговата ширина и ни затвори устите.
За четвърти път питам защото смятам, че е от значение за развитието на едно дете. Ти не мислиш ли така?

# 114
ОК, кажи коя е неговата ширина и ни затвори устите.
За четвърти път питам защото смятам, че е от значение за развитието на едно дете. Ти не мислиш ли така?

Нека аз се притеснявам за развитието на децата си, а? А вас, конкретно, защо толкова ви интересува? Както казах, предположенията ви са погрешни. Имам предразсъдъци по отношение на връзките с хора от друга религия по принцип. Дишайте спокойно.

# 115
Тук сценариите са направо за Оскар. Въображението на някои им идва в повече. Да не говорим, че не е и по темата. Как-то вече написах, не дължа на никой обяснение нито за предишните си връзки, нито за настоящата. Предишните мога да ги обобщя само с това, че съм сигурна, че не искате такива мъже за дъщерите си. И чукайте на дърво да не попадат на такива мъже. Бившият ми има много грехове пред мен, но съм преглътнала егото си и съм му гласувала достатъчно доверие по отношение на детето. Така, че не го жалете твърде много. Ако исках да му натривам носа и да търся някаква лична вендета, изобщо нямаше да си правя труда да пиша тук. А настоящият няма нищо общо с републики, с мюсюлмани и т. н. Както казах, филмите ви са много
Авторке, на мъж не се "попада", мъж се ИЗБИРА. С онова горе, не с онова долу. Казваме ти да говориш с бившия си по казуса, ама в това време и да помислиш на какъв си попаднала сега, защото с всеки следващ дето "попадаш" случайно на него, багажа ти се увеличава с бройка. И после бройката страда.

# 116
Като във всяка друга тема и тук не се пропуска да се направи анализ на един напълно непознат човек и на живота му на база прочетени три реда.
Авторката пита конкретен въпрос, изписаха се какви ли не щуротии. Възрастен човек е да взема сама решения за живота си. Прекалявате наистина.

# 117
Разбира се, че всеки взема решенията за живота си.
Тук родител се опитва да решава вместо дете на базата на не особено стабилни аргументи. Това газира ситуацията.
Към авторката - интересува ме държавата на мъжа, за пет път. Това би внесло яснота и може да повлияе на мнението на бащата, както и на даваните съвети.
Но щом избягвате да отговорите....

# 118
Не знам, аз лично не мога да си представя дъщеря ми да е при някакъв си там, да не казвам какъв да не ми махнат коментара, който ще й се прави на баща а пък аз ще си говоря с нея на любилейни години по Скайп. Това просто ако ще и Господ да го позволи аз няма.

Авторке, вместо да се сърдиш се заслушай в това, което ти пишат хората. За мене лично жена с два провалени брака и с две деца от двама различни бащи не е добър съдник за това, кое е правилно и кое не е.

Това дете, колкото е твое, толкова е и негово. Щом бащата не е съгласен, точка. Утре ти с нещо няма да си съгласна и той ще трябва по същият начин да се съобрази с тебе, както ти с него. Така работят нещата.

# 119
Добре, без да се чувстваш засегната - как точно си го представяш всичко това?
Бившият ти мъж напълно в реда на нещата да ти откаже. Какви доводи ще му дадеш, за да се съгласи?
Например: Ще се местим град със страхотни университети и образование, което ще отвори нови врати на детето.
Ей такива неща, ти обаче не искаш да отговориш на нито един поставен въпрос, после се чудиш защо тук си фантазираме.

Общи условия

Активация на акаунт