Дете от предишна връзка и брак в чужбина

• 11 358
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Ама разбира се, ако не ги гледа той как ще намираш време за виртуална любов.
Добре дошло за теб и сега вече като не ти е нужен дай да му скроим шапка, защото с новият на сто процента всичко ще потръгне (като с предните двама нали)!?

# 166
  • USA
добре де а като заминеш за чужбина ще си вижда дъщерята 1 път я годината ли...

# 167
Не, моите разбирания да си завлека челядта незнайно у коя чужбина, защото ми падат г@щите от любов.
И това облечено в образа на загрижена за контактите на дете майка, просто защото бащата е глупак и си гледа детето, а не те е разстегнал по съдилища.

Той не е в позицията да разстяга точно мен по съдилища, защото чудесно знае, че има обстоятелства, които при евентуално дело изобщо няма да са в негова полза. Това обаче е тема, която няма общо с първоначалния ми въпрос.

# 168
Не, моите разбирания да си завлека челядта незнайно у коя чужбина, защото ми падат г@щите от любов.
И това облечено в образа на загрижена за контактите на дете майка, просто защото бащата е глупак и си гледа детето, а не те е разстегнал по съдилища.

Той не е в позицията да разстяга точно мен по съдилища, защото чудесно знае, че има обстоятелства, които при евентуално дело изобщо няма да са в негова полза. Това обаче е тема, която няма общо с първоначалния ми въпрос.
Получи ли отговора, които искаше, на първоначалния ти въпрос?

# 169

Получи ли отговора, които искаше, на първоначалния ти въпрос?

Да, за щастие се намират и адекватни хора.

# 170
Горките деца, горките им бащи - предполагам, че авторката ще стигне до крайности, за да изведе децата.

# 171
Как успяхте да съчините толкова много глупости? Мисля, че аз зная най-добре каква е ситуацията по отношение на бившите си, така че не се мъчете да вади те някакви разсъждения от контекста на 2 реда, споделени от мен.
[/quote]

Глупост, бих казала, е да наречеш "отвличане" общуването между баща и дъщеря. Първият ви мъж няма такава забрана, следователно ни давате недостоверна информация, изопачена информация.
5 пъти ви питаха за страната, не пожелахте да отговорите.
Усещането е.. Казвам малко, но искам много, 1-2, 5 трика да науча как да ги изведа тези деца от страната...

Очевидно е вие да познавате по-добре мъжете си, ние сме чужди хора за вашите деца, но факта, че не сте решили този въпрос с бащите, а питате тук, е показателен.

# 172
Как успяхте да съчините толкова много глупости? Мисля, че аз зная най-добре каква е ситуацията по отношение на бившите си, така че не се мъчете да вади те някакви разсъждения от контекста на 2 реда, споделени от мен.

Глупост, бих казала, е да наречеш "отвличане" общуването между баща и дъщеря. Първият ви мъж няма такава забрана, следователно ни давате недостоверна информация, изопачена информация.
Усещането е.. Казвам малко, но искам много, 1-2, 5 трика да науча как да ги изведа тези деца от страната...

Очевидно е вие да познавате по-добре мъжете си, ние сме чужди хора за вашите деца, но факта, че не сте решили този въпрос с бащите, а питате тук, е показателен.
[/quote]

А вие как бихте нарекла ситуацията, при която без ваше знание и позволение детето се взема (от дядото, бащата чака някъде скрит), докато вие сте в родилна зала и не можете да реагират по никакъв начин, след което телефоните и на двамата са изключени с часове, през което време нямате представа къде е детето ви? При положение, че този човек 4 години не е търсил детето си и в последствие разбирате, че е издебнал момента, в който нищо не можете да направите. Защото за мен това си е чисто отвличане.

# 173
Повече би било отвличане, ако успееш да изведеш децата от България без съгласието на бащите им.

# 174
Повече би било отвличане, ако успееш да изведеш децата от България без съгласието на бащите им.

Някъде да съм споменавала, че искам да го правя без съгласието им???

# 175

Виж си пак първия пост

# 176

Виж си пак първия пост

Знаят какво съм писала. Питам какви са начините нещата да се случат, а не че искам да го правя през главите на бащите им

# 177

А вие как бихте нарекла ситуацията, при която без ваше знание и позволение детето се взема (от дядото, бащата чака някъде скрит), докато вие сте в родилна зала и не можете да реагират по никакъв начин, след което телефоните и на двамата са изключени с часове, през което време нямате представа къде е детето ви? При положение, че този човек 4 години не е търсил детето си и в последствие разбирате, че е издебнал момента, в който нищо не можете да направите. Защото за мен това си е чисто отвличане.
[/quote]

Искрено съжалявам за това, което сте преживели! Наистина.
Но факта, че майка ви е дала детето на другия дядо, дори и бащата да е бил скрит на разстояние, не означава, че е било отвлечено!
4 години не го е виждал, вие за няколко часа сте страдали, при положение, че сте знаели къде и с кого е детето, а той - 4 години е бил лишен да го види!
Ако сте съдействали през тези 4 години да се виждат, нямало е да се случи това, което описвате.

А и не виждам къде е проблема.. Как искате един баща, който 4 г не вижда детето си, да го вземе само за 5 мин.. Това е дете, нали трябва да го предразположи малко, да поговори с него, да му каже кой е, да му даде време да асимилира, да му премине изненадата,  може да е носил някоя играчка, да са си поиграли, да е трябвало да му отговори на въпроси защо не е идвал.. да намери отговори, съобразени със ситуацията и възрастта му. Не можете ли по човешки да разберете и другата страна.. За доброто на детето ви.

# 178

Искрено съжалявам за това, което сте преживели! Наистина.
Но факта, че майка ви е дала детето на другия дядо, дори и бащата да е бил скрит на разстояние, не означава, че е било отвлечено!
4 години не го е виждал, вие за няколко часа сте страдали, при положение, че сте знаели къде и с кого е детето, а той - 4 години е бил лишен да го види!
Ако сте съдействали през тези 4 години да се виждат, нямало е да се случи това, което описвате.

А и не виждам къде е проблема.. Как искате един баща, който 4 г не вижда детето си, да го вземе само за 5 мин.. Това е дете, нали трябва да го предразположи малко, да поговори с него, да му каже кой е, да му даде време да асимилира, да му премине изненадата,  може да е носил някоя играчка, да са си поиграли, да е трябвало да му отговори на въпроси защо не е идвал.. да намери отговори, съобразени със ситуацията и възрастта му. Не можете ли по човешки да разберете и другата страна.. За доброто на детето ви.
[/quote]

Как решихте, че не съм съдействала? Първите месеци настоявах да прекарва време с нея, връщал ми я е с температура. Дете на година и половина. Тогава още си въобразяваше, че нещата между нас ще се оправят. Когато разбра, че това няма да се случи, рязко загуби интерес към детето. Насила хубост не става. А майка ми е дала детето, защото е мислила, че аз съм информирана за това.

# 179
Добре, ако не получиш съгласие тогава какво? Бъдещия е казал, че може да дойде, но ще го направи ли наистина?

Общи условия

Активация на акаунт