“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 306
  • 753
  •   2
Отговори
# 120
На мен нали ми влезе муха да ходим в новата винарна, свързах се с тях , но ми казаха че предстои да е отворят по някое време през годината, сега не работи  за посетители.
Зомбори и Весела са ми много симпатична двойка. Снощи на представянето, когато той тръгна да излиза и намигна Simple Smile

# 121
  • Другата България
Аз мисля, че ако продължавате така, сериалът ще надмине ОЖ по сезони. Joy
Толкова варианти на сценария прочетох, че има материал за сценаристите до 2030 година.....поне. Blush

Страхотна снимка!
Позволявам си да я публикувам за втори път, май я мернах някъде назад:

# 122
  • UK/София
Здравейте!
Два дни търся дали сериалът може да се гледа някъде онлайн, но не намерих нищо. Търся първия сезон, може ли да ми помогне някой, моля?

Има го на много места, давам от едното dailymotion.🍷❤

Качили са снощният епизод айде приятно гледане ❤

Скрит текст:
https://www.nu6i-bg-net.com/вина-сезон-2-епизод-1-2024-hd_f22c34422.html [/spoier]
Много благодаря!🥰🥰😘

# 123
Аз мисля, че ако продължавате така, сериалът ще надмине ОЖ по сезони. Joy
Толкова варианти на сценария прочетох, че има материал за сценаристите до 2030 година.....поне. Blush

Страхотна снимка!
Позволявам си да я публикувам за втори път, май я мернах някъде назад:

Да, и аз я пуснах. Уникална.

# 124
  • Галифрей
Мале колко много сме изписали а е минал само един епизод 😄❤
С нетърпение чакам хубави гледки и кадри от Рим.

# 125
О да, и аз чакам пътуването. Весела мисля, че са я снимали като гост, иначе сигурно нямаше да е на при актьорите

# 126
Kъде да гледаме серията от неделя от чужбина?
.nu6i-bg не работи

# 127
Аз гледам от чужбина в bgtime.

# 128
  • The point of no return
Диана Бишоп - много благодаря за линка! Flowers Hibiscus

Не беше никак зле началото. Съгласна съм с мненията, че все едно година беше минала, а не 5 дни.
Филип нали беше свалил халката, магически се появи обратно на ръката му или съм изтървала нещо. Много е нерешителен наистина, оставя се да го манипулират. Изненада ме грубостта му към Наско, не за друго, ама по американски не се говори така, а той все пак е отскоро в България.
Хубаво сте развили теории за парфюма, но и аз не виждам Елина как би го сложила. Даже очаквах да покажат, че го хвърля някъде, след като Марта я накара да се върне да го вземе.
Много ми харесаха тоалетите на Елина и майка й за вечерята в ресторанта. Nature Boom
За загубата на вкус и обоняние при Елина е може би сюжетна линия, за да падне тя на дъното, тъй като точно те са й най-важни за работата. Както и други бяха отбелязали, като не може да си върши работата и й куца в любовта, като нищо да я депресират, но се надявам да не.
Пламката е огън отвсякъде, дали пък няма да има любовна линия с Радост той, още в предната тема го коментирахме, а и тук на една от снимките е май на пикник с нея. А на снимките, качени от Лорда, е без брада и все едно друг човек гледам.
Тонито с нейния час за фризьор ме разби, радва и тя пейзажа. Satisfied
На Билалов имам проблеми да му разбирам речта или е проблем със звука. Към края на някои изречения ми глъхне.
Джукелова ми е абсолютен топ, много я харесвам! Purple Heart
Реплика на епизода - Билалов към собственичката на Алените хълмове - "Ще ви помагаме, като няма да ви пречим." Sweat Smile
А в Гигинския Манастир не съм била никога и си го отбелязвам за място за посещение. Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 04:09 от Roya

# 129
Този сериал ме кара като се прибера в България да започна обиколата  от Мелник.

# 130
Как ще ползва парфюма ,подарен от жената на любимия 🙄 Вие бихте ли ?

# 131
  • тук, на мястото си
Тя затова не го искаше, но  Марта толкова настояваше.

# 132
Да споделя и аз позитивно впечатление от първи епизод.
Хареса ми, стопли ми душата отново с красиви гледки, чудесна музика, добри актьори.

Само не ми допадна каква причина измислиха за загубата на вкус и обоняние при Елина. Можеше наистина да е заради изкаран Ковид, актуално е и далеч по-достоверно. И с неопределено време за възстановяване на сетивата, та щеше да им се впише супер в сюжета. Сега с тоя стрес на мен ми е малко изсмукано.

Марта все така ме дразни, Зоя и тя е нетърпима. Филип е мухльо, ни едната отрязва, ни другата. Те си го манипулират както си искат. Той сега ще го играе жертва с тези откраднати погледи към Елина.

Не разбрах и тя защо реши да остане във винарната след като беше взела решение "утре" да напуска. Заради речта на баща й ли? Някак внезапно стана от масата, занесе бутилката вино и демонстрира добро отношение... Thinking

Маравиля е хубава жена, в лице е топ. Но тези хилави крака... как издават възрастта й. Точно на жена в менопауза, загубила мускулна плътност, която яде само салати, за да стои слаба и без физическа активност да поддържа мускулатура. Грозно ми беше.

# 133
Тя затова не го искаше, но  Марта толкова настояваше.
Ще ме изкефи, ако Елина го подари на някого и Марта го надуши от него. Ама надали... Ще завъртят интригата между тях си.
Иначе в промото на втори епизод започват да пробват някакви бутилки, които не били в ред, може би онези върнатите, от където Елина може и да бъде разкрита.

# 134
Диана Бишоп - много благодаря за линка! Flowers Hibiscus

Не беше никак зле началото. Съгласна съм с мненията, че все едно година беше минала, а не 5 дни.
Филип нали беше свалил халката, магически се появи обратно на ръката му или съм изтървала нещо. Много е нерешителен наистина, оставя се да го манипулират. Изненада ме грубостта му към Наско, не за друго, ама по американски не се говори така, а той все пак е отскоро в България.
Хубаво сте развили теории за парфюма, но и аз не виждам Елина как би го сложила. Даже очаквах да покажат, че го хвърля някъде, след като Марта я накара да се върне да го вземе.
Много ми харесаха тоалетите на Елина и майка й за вечерята в ресторанта. Nature Boom
За загубата на вкус и обоняние при Елина е може би сюжетна линия, за да падне тя на дъното, тъй като точно те са й най-важни за работата. Както и други бяха отбелязали, като не може да си върши работата и й куца в любовта, като нищо да я депресират, но се надявам да не.
Пламката е огън отвсякъде, дали пък няма да има любовна линия с Радост той, още в предната тема го коментирахме, а и тук на една от снимките е май на пикник с нея. А на снимките, качени от Лорда, е без брада и все едно друг човек гледам.
Тонито с нейния час за фризьор ме разби, радва и тя пейзажа. Satisfied
На Билалов имам проблеми да му разбирам речта или е проблем със звука. Към края на някои изречения ми глъхне.
Джукелова ми е абсолютен топ, много я харесвам! Purple Heart
Реплика на епизода - Билалов към собственичката на Алените хълмове - "Ще ви помагаме, като няма да ви пречим." Sweat Smile
А в Гигинския Манастир не съм била никога и си го отбелязвам за място за посещение. Sparkling Heart
От звука е. Глъхнеше. Не беше само Билалов, аз увеличих телевизора но пак глънхеше.

Общи условия

Активация на акаунт