“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 302
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Много ми хареса първия епизод. Много добро начало.
Само винарната на Маравиля наистина малко като паднала от небето дойде. Никой ли не знаеше, че на няколко крачки от тях има лозе и винарна, която се оборудва?!? Геро малко изненадан се оказа.

Никак не е чудно, че е гледан от 400 хиляди зрители, по конкурентните телевизии даваха някакви хамерикански филми като "Карибски пирати" сигурно вече за 101-ви път.

Да, на последната снимка е Весела Бабинова съпругата на Владимир Зомбори.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 17:52 от MoSt new

# 106
  • Галифрей
Да аз тъкмо щях  да споделя колко са сладки Весела и Владо. Двойка са от много години, снимат се заедно,играят заедно на сцената. И имат прекрасна дъщеря ❤ Май Веси ще има малка епизодична роля.

Много са готини ❤

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 19:32 от Диана Бишоп

# 107
Здравейте! Нямам възможност да гледам в реално време или да записвам. Миналата година епизодите можеха да се гледат онлайн. Знаете ли дали ще е възможно това и за втория сезон?

# 108
На предната страница са писали, че в събота от 16ч. ще е повторението.
Може би ще го качат и в нета, ще се разбере.

# 109
Благодаря. Видях за повторението, но няма как да гледам епизодите или повторенията им в реално време. Не мога и да ги записвам. Миналата година ги качваха в нета. Надявах се и сега да го правят Sad

# 110
  • София
Елина загуби обонянието си преди да получи парфюма от Марта.
Чисто хронологично визирам.

# 111
  • Варна
Елина загуби обонянието си преди да получи парфюма от Марта.
Чисто хронологично визирам.
Знам, но може това което и е дадено да изисква подновяване за да действа..
Може и да е просто парфюм, не споря.

# 112
Е, чак такива пъклени планове да върти Марта, не вярвам. Донякъде съм склонна да мисля, че може и просто да отиде да и подари парфюм чисто лицемерно с идеята да и покаже как я вижда като приятелка, да го изтъкне и пред Филип, а Елина да подразни как е отново до мъжа си и си пази територията. Пък това, че парфюмът ще изиграе някаква роля е случайно, а не планирано. Това с обонянието е сюжетна интрига. Нямаше да е интересно Елина да получи обрив от стрес, но да загуби най-важното за работата си, да. Един вид - адска криза, загуби любимия, загуби и най-любимото си - работата. Накрая на сезона ще си върне и двете, разбира се.

# 113
Има ли случаи при бременност да се губи обонянието? Аз само за обратните случаи съм чувала – че може да стане като на хрътка. А в случая май има загуба не само на обонянието, но и на вкуса.
Това само като постковид ефект съм го чувала.

Иначе познавам човек без обоняние – вследствие на мозъчна травма е. А Елина не е имала такава, нали?
Плюс това да се засегнат центровете на обонянието и вкуса едновременно, бая тежка травма ще да е било.

# 114
Има ли случаи при бременност да се губи обонянието? Аз само за обратните случаи съм чувала – че може да стане като на хрътка. А в случая май има загуба не само на обонянието, но и на вкуса.
Това само като постковид ефект съм го чувала.

Иначе познавам човек без обоняние – вследствие на мозъчна травма е. А Елина не е имала такава, нали?
Плюс това да се засегнат центровете на обонянието и вкуса едновременно, бая тежка травма ще да е било.
Не е необходимо да е травма! Повярвайте ми!..... Години, години наред,покрай един здравословен проблем на детето! От стрес ги изгубих.Не усещаш нищо,ядеш трици ! Иначе нищо ти няма.....

# 115
  • Галифрей
Пускат отново giveaway в фб, трябва да познаете как ще се казва епизода в следващата неделя? Наградата е бутилка вино от AYA това са “ Алени хълмове” в сериала.

Според мен както EdelV каза как Елина губи две неща важни за нея. Любов и  обоняние. И сигурно в един момент ще се издъни и ще прикрива проблема си.Ама чак пък толкова голям стрес, само заради любовна мъка..знам ли може.  В следващият епизод ще й стане лошо и Филип ще я носи. Тая винарна само загуби има и аз се изненадвам как все още работят. Сега имат  проблем с гроздобера,че няма
достачно хора. Ама айде искам да видя как ще се стегнат.

# 116
Познавам човек, който от прекомерен стрес се сдоби с неприятен зъбобол и свирене в ушите.
Но за загуба на обоняние и вкус, не знам.
При бременност се променят вкусови предпочитания и обонянието се изостря, да. Но не се губят.
По-добре Елина да не е бременна, че тогава ще трябва да пратят Филип в друга галактика, за да го спасят от женски дрязги🙈

# 117
  • София
Каке, аз съм с хроничен синузит и с петте бременности в първите седмици се обостряше до степен да не усещам нищо.
Вкус не съм губила, но при запушен нос много се объркват и вкусовите рецептори.
След това и аз съм ставала като граничарско куче, но първите седмици винаги е ад. Даже това ми е сред първите симптоми, затова се замислих за бременност при Елина.
Може и друг проблем да е. На промито гледах, че Филип я изнася на ръце от лозето и явно е колабирала. Т.е. тепърва ще ни се изяснява проблемът.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:02 от Fever Ray

# 118
  • UK/София
Здравейте!
Два дни търся дали сериалът може да се гледа някъде онлайн, но не намерих нищо. Търся първия сезон, може ли да ми помогне някой, моля?

# 119
  • Галифрей
Здравейте!
Два дни търся дали сериалът може да се гледа някъде онлайн, но не намерих нищо. Търся първия сезон, може ли да ми помогне някой, моля?

Има го на много места, давам от едното dailymotion.🍷❤

Качили са снощният епизод айде приятно гледане ❤

Скрит текст:
https://www.nu6i-bg-net.com/вина-сезон-2-епизод-1-2024-hd_f22c34422.html [/spoier]

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:04 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт