“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 301
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Странна теория, родена от главата ми току-що: Какъв е шанса Елина да се напръска в някой епизод с парфюма, с Филип да се гушкат или да имат някакъв друг тип близост. Той да се прибере и Марта да го надуши по парфюма, който тя е подарила и да разбере.
Или пък да го е подарила точно с тази цел. 🤷🏼‍♀️

# 91
Марта вероятно го е подарила с тази цел.  Освен това, по някакъв начин бе демонстрация на превъзходство, нещо като препикаване на територия - парфюмът очевидно е скъп. един вид "Вижте ме коя съм - аз съм съпругата на собственика и същевременно шефката".
 Но не бих се изненадъл ако парфюм е тежък  на аромати , а Елина като загуби обоняние почне да се пръска с евтини и блудкафи парфюмчета. Марчета вероятно ще се усети, че не може главен енолог да има толкова лош вкус.

# 92
  • The point of no return
Проверявам онлайн, но серията я няма в Ю Тюб. За тези като мен, изтървали епизода, в събота от 16ч. ще е повторението.

И една зад кадър снимка от първи сезон, която ми хареса много.Sparkling Heart

# 93
Аз пък не разбирам от парфюми, ползвам си 1 и толкова,  обаче ме подразни как тука едва го показаха мъгляво на фона на другите скрити реклами и пуснаха въдица като цяло  Unamused  Triumph Grinning 

Та човърка ме порових скрийншотвах  Satisfied Този е 99%:
JACQUES BATTINI FLOS SPHERE SWAROVSKI

Скрит текст:

Излиза по дрогериите, изкушавам се да ходя да го душа  Satisfied
За сюжета очаквах идеята да е или скъп и/или някакъв специфичен чак неприятен аромат, като някаква провокация и проверка едновременно. Очаквам и аз нещо да се завърти около второто.

Лорд Сняг, писали сме заедно, сходна теория. Кецки е Наско.

# 94
И вкъщи вчера коментирахме точно как лесно се отърва Бончев от руснаците. Съмнително лесно. По-реалистично беше да го гръмнат.
А и наистина винарната на Маравиля изникна от нищото.

# 95
Тоя парфюм струва 25 лв и мирише сигурно 20 минути. Можеше поне да го направят по достоверно.

# 96
За мен е някакъв обикновен парфюм, не е Герлен или Бушерон.
Ще е свързан нещо с обонянието предполагам.

А докато съм писала има вече парфюма. Евтин и обикновен е да.

# 97
Мис Каприз, мерси.
Не знаех, че на Геро - Наско му викат и Кецки. Изтървал съм.

EdelV,
чак гръмване не, защото няма кой да избие вложенията, но за мен реалистично бе руснаците да отвлекат Елина. Но явно са решили да завият в друга посока - създават му конкуренция на Билалов и помпат Дария с пари.

Засега отчитам като минус че актрисата която прилича на Митрофанова изчезна. Адвоката много бързо си върна парите?

Все пак отношенията на Бончев с адвоката са ми странни. В началото изглеждаха близки, заедно са били в заверите, а той се отнася с него като със слуга - получи заем от 100 000, караше го да охранява кобилата на Харизанов, а сега не желае да намери едно общинско място за племенника му. Толкова пък не може да обещае някаква синекурна позиция, на служител в общината, където ще взима няколко хиляди лева заплата племенника, ей така - само за да си клати краката.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 17:06 от Лорд Сняг

# 98
  • София
Наистина прилича на показания. Е, освен ако идеята не е някаква подигравка от страна на Марта. Да се види, че Елина няма грам женственост и е готова да носи дрогерийни имитации. Не знам.
Иначе голямата баровка Марта точно с такъв парфюм да се отблагодарява е смешно.
Все пак се надявам да е Мон.

Лорд, Кецки е детският прякор на Наско. Филип го нарича така.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 17:08 от Fever Ray

# 99
  • Варна
Тоя парфюм струва 25 лв и мирише сигурно 20 минути. Можеше поне да го направят по достоверно.
Моята теория е, че Марта е дала нещо на Елина за да си загуби обонянието и е манипулирала парфюма /или мирише гадно и ще издаде, че Елина е без обоняние или ако вдишаш аерозолите му да, речем те поддържа със слабо/без обоняние. Joy

Иначе за построяването на другата винарна, мога да допусна, че си е била построена, но е пустеела /взета от банката за дългове на предишния собственик примерно/ и сега я купува милионер и я разработва.

# 100
  • София
Не виждам как Марта ще е дала нещо на Елина за загуба на обонянието.
Залагам на бременност или болест, но повече на първото.

За другата винарна четох, без да е спойлер, че си е била там в миналото, но е била изоставена (вероятно покрай одържавяването и гоненето на собствениците след 44 г.). Лелята в урната има нещо общо си мисля аз.

# 101
моята теория, е че самата Марта, която натруфена и неистинска вероятно купува скъпи парфюми с много тежък аромат. Подарява на Елина такъв за да демонстрира превъзходство над нея, а може би и залага капан - дали Филип няма да замирише на същия парфюм. но най-недейно аромата  на парфюма по някакъв начин ще се превърне в тест за уменията на Елина.

Хексе и така да е. Появата на милионерка в региона, не е събитие, което никой няма да забележи - драми с нотариуси,  брокери, нов човек се настанява и никой от съседите не го забелязва...а ако сградата е пустела, трябва измазване, боядисване, нови врати - куп хора ще минават оттам. Ние една вила купихме, полуготова и трета година не можем да я доправим. Викнеш майстори, които уж трябва да се справят за две недели, на третия ден си бият камшика и ги няма по два месеца. И това е масово - ако работиш с малки фирми, с 5-6 човека , а не с някаква голяма от типа на "Главболгарстрой"
За пет дена да стане работата ми е бетер двореца на Аладин.

# 102
Има ли такова нещо, което да се даде, за да си загубиш обонянието? Тая Марта искат да я направят злодей номер едно, какви са тези блудкави истории... следила майката на Елина и знае в кой манастир и кога ходи, за да отиде и бам да го изръси, подарява парфюм с цел, да подуши мъжа си, ако й изневерява и разбира се е отровила Елина, за да си загуби обонянието... Това не може да бъде сценарият на Вина.

# 103
  • Варна
Има ли такова нещо, което да се даде, за да си загубиш обонянието? Тая Марта искат да я направят злодей номер едно, какви са тези блудкави истории... следила майката на Елина и знае в кой манастир и кога ходи, за да отиде и бам да го изръси, подарява парфюм с цел, да подуши мъжа си, ако й изневерява и разбира се е отровила Елина, за да си загуби обонянието... Това не може да бъде сценарият на Вина.
Може да има, може да няма. защо не? Теоретизираме си.
Не знам дали сценаристите се опитват да направят от Марта злодей, тук в темата се напъваме..

# 104
От фейсбуук

Излъчването на първи епизод от втори сезон на сериала на БНТ – "Вина" – е гледано от 430 000 зрители в неделната вечер на 7 януари. Това го поставя на първо място в телевизионния ефир с аудиторен дял от 19,6% (целева група възраст 4+). Младата телевизионна аудитория също предпочете сериала на БНТ пред излъчваното програмно съдържание от останалите телевизии, като 18,9% от зрителите на възраст между 18 и 34 години избраха да гледат БНТ 1.
🤩 Преди многоочакваното начало на "Вина 2", специално телевизионно предаване, излъчвано пряко в ефира на БНТ 1, събра звездите от актьорския състав и творческия екип на сериала.

https://www.facebook.com/

Верославова е много висока? На снимките не си личи, сигурно някак повдигат Филип. Навремето бях чел, че Джилиян Андерсън в досиетата Х я повдигали със специална поставка, за да не е две глави под Мълдър.

Това сигурно е истинската му съпруга.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 17:27 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт