“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 626
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Но не особено добър защото сам си призна, че не е успял да продаде нищо от фирмата на Марта. И си му личи.

# 391
Включвам се да разведря атмосферата малко😉 Одеве се смях до сълзи в дискусия относно филма в профила на приятелка. Обсъждаха сериала и някой попита кой е този манастир. Една лелка разпалено разясни, че това е Гигинския манастир, но тия от филма били абсолютно лъжци, понеже Пелагия изобщо не служела там. Аз, казва игуменката я знам, тази от филма е съвсем друга!😄 Много плоскоземци в тази държава ей...😁

# 392
Гледам с удоволствие новия сезон.

# 393
  • Галифрей
Ясно е че не му се отдава маркетинга до къде я докара винарната. Само проблеми и дългове има, но поне се опитва да оправи нещата.
Поне да беше прочел “Пошуряване” за вдъхновение. В книга се разказва, как един измамник против воля му го правят шеф на пощата. Всичко е западнало, почват проблеми,пожар и конкуренция. Но той успява да се справи с това. Хем оправя сторено зло което е сторил, хем вдига на крака западнала поща. Има нюх и знае как се прави бизнес.
Аз имам чувството,че той следва някакви  наивни мечти. Знам,че не лесно но той сега е като  една пешка опитваща да стигне до края на дъската за да стане силна фигура.

# 394
Ааааа къде без Пелагея?!😂😂😂
Направо загива и манастир, и всичко, ако я няма🙈🙈🙈
На мен зор ми е Филип да се осафери малко, че ще вземем да го линчуваме ако продължава да се чуди и мае между двете жени😅
Голям заплес!

# 395
Филип е между три жени.
Къде забравихте Маман Зоя?!

# 396
Филип все се чудя: Зомбори ли не може да му изрази емоциите или умишлено има такова поведение? 😁

# 397
От чувство за вина не може да се отпусне Филип. Така ми е най-удобно да приема, но пак ме дразни дървеното му поведение.

# 398
Считам, че героя му е също много объркан. От една страна е изморен от Марта и от всичко преживяно, възможно е дори повече да не я обича, а от друга не е хлътнал достатъчно по Елина за да има някакви по-сериозни емоции и в двете посоки. Имаха една прекарана приятно нощ с Елина и толкова. За мъжете това не е достатъчно условие за да си загубят ума.
Сега поставиха нови правила между тях, поне ще се опитват да ги спазват и се надяват отношенията им да са само професионални заради новите обстоятелства. Дали ще успеят да са само колеги ще видим. Мисля че не.

# 399
  • Другата България
Филип все се чудя: Зомбори ли не може да му изрази емоциите или умишлено има такова поведение? 😁
И двете според мен. Blush

# 400
Филип е с Марта от чувство за отговорност и бащински дълг към нероденото. Не виждам грам обич там. Гледа жена си с безизразно изражение и развян бял флаг.
Погледът му към Елина над главите на Зоя и Марта в ресторанта беше красноречив за мен - има нешо към Елина, влечение, някаква емоция, не е още страст, но подтиска всичко, защото просто няма право да го иска…заради двете заговорнички срещу него, с които е (об)вързан🙃

# 401
Аз пък се чудя на всички коментари, че Елина крие , че няма обоняние. Според мен и в първия епизод, и във втория епизод имаше момент, в който искаше да каже на Филип. На лозето, преди да дойде змията, според мен, точно това щеше да ми каже - "аз не греша никога , но загубих обоняние от стрес, заради всичко което се случва" . Естествено нещата се развиват така, че не успява да му каже.

# 402
Е, то е много сложно да му каже за 30 секунди, че има проблем. Но като на филм, все нещо ще става. Аз, ако искам да кажа, пък нямам възможност на живо, щях един смс да му пусна Grinning абе, драма да има.

# 403
Не е само Владо, любовните сцени и на Христо Пъдев му се отдаваха, с Галя от Татковци и с Чучи добре беше. Просто съм чувала, че имали ревниви половинки повечето илк някак не успяват явно да го почувстват. Има актьори, които преди години са се старали, а след като са се събрали с половинки, не става. Още от 1 сезон Зомбори не е идеалния любим мъж, за която и да е жена. Весела също не влагаше кой знае колко романтизъм с Руши, колкото и да ги харесвах, целувките бяха изкуствени.
Какво значи ревниви половинки след като си актьор? 😆 А и едва ли са по-ревниви от турците, които само с поглед придават емоция и не е нужно въобще да се събличат или дори да се целуват.
Напълно съм съгласна с Хексе.
Не знам дали само в Зомбори е проблемът тук или героят Филип трябва да бъде такъв. Имаше нещо между него и Елина в първи сезон, но не става дума за силна емоция или любов, затова сега е някак логично да има по-скоро объркване между тях, понеже се налага да се виждат на работа.

# 404
Извинете, ама Филип/Зомбори как да го играе влюбен в тази дръпната и вечно сърдита Елина. Кой би се влюбил в такава жена? Grinning

Иначе е нелепо оправданието, че актьорите си имат половинки и не могат да се отпуснат. Ами да станат таксиметрови шофьори тогава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт