“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 538
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Повечето сте го написали.
Сериалът е прекрасен. Възторжена съм от положените усилия, къртовски труд направо, шапка свалям на всички - и зад, и пред камерата.
Нещата от живота ни разказват. И то толкова правдободобно.
Такива като Бончев и Харизанов, бол.
Заминали за чужбина и завърнали се с всички възможни последствия от това във всякакъв аспект, също има много. Следвали и изучили се на Запад, прибрали се и борещи се на родна земя - те са радост за окото.
Мрачни истории от миналото, изплуващи на повърхността и объркващи сума ти животи, и тях ги има.
Аз лично преосмислих отношението си към Бончев откакто се бори за семейството си. Без да се превръща в примерен татко и сладникав съпруг. Приятно ме изненадва и адвокат Събев. Играе си ролята на високо, хумористично ниво, евала му казвам😅
Имам да свиквам само с рожденичката Лилия, да е жива и здрава! Просто все още ми боде очите с позиране и преиграване.
Пренавита ми е засега.
Но като цяло, сериалът е един великолепен продукт, който те удря право в сърцето.
Благодарна съм им за което🙏

# 526
  • Другата България
Много набързо ви изчетох, но се радвам, че все повече хора харесват Харизанов младши /аз казах ли ви, м?/. Blush

# 527
Още от първи сезон повечето харесват младия Харизанов. Събра си фенове Simple Smile

# 528
Харизанов младши нямаше да е толкова харесван /съжаляван също заради отношението на баща му/, ако тате го уреждаше на разни местенца да не прави нищо и да взема пари, да го бута на постове точно както става в реалния живот. И този тип богаташки синчета са най-дразнещите. Хем за нищо не става, хем е на висока позиция /директор във фирмата на тате примерно, само по документи/ и самочувствието е огромно.

# 529
Харизанов младши печели симпатии едно, заради отношението на баща му към него и второ, че показва човечност. Както в случая с Филип в затвора. Предложи му помощ, измъкна го. Можеше да не си мръдне пръстта. Внася и хумористична нотка.
Сега, че е лекенце, никой не отрича. Но не е лош човек, не е престъпник.
Има голяма разлика с разни прокурорски синове, които се споменават в темата.

# 530
Харизанов младши си е зевзек, добросърдечен и услужлив. Още от панделата беше видно, че няма как да е лош герой. Баща му все пак му е платил да следва висшУ в Холандия, стана ясно, но не се е получило, нали на горкия сладур му беше пламнАла главата от учене😂 То тва не е за всеки, няма лошо🙈
Аз само като го чуя “О, Калифорнията, как си?!”  и се ухилвам до уши, защото момчето си е лаладжия, но тотално безобиден - върши работа даже (за справка, откупената и върната машинария на Елина👍)!
Сценаристите разбраха, че се харесва и решиха да дадат развитие на образа му - работяга ще става май, да видиш ти майтап😂 За неговите любови си е негова работа.
Просто очаквам да видя какви бисери ще ръси пак вдругиден като му се наложи да запретне ръкави и да бачка, за Калифорнията сигурно🙃 Ще ми се да го вземат без особени предразсъдъци във винарната, да се впише в дружинката и да му стоплят душата - да разбере, че наистина духовното е къде по-важно от материалното🙌

# 531
  • Варна
Съгласна с мнението по-горе за Харизанов Младши.
И понеже ще познаваме как ще е името на епизода в неделя, аз залагам на Врачански мискет.Laughing

# 532
Днес Виктор Божинов е бил при Георги Любенов и издаде, че епизода в Рим ще е следващата неделя, а после в Бургас, тези от преди 100 г ще са по натам

# 533
  • Варна
Днес Виктор Божинов е бил при Георги Любенов и издаде, че епизода в Рим ще е следващата неделя, а после в Бургас, тези от преди 100 г ще са по натам
Следващата неделя,  утре ли има предвид? Май избързах с български сорт винце..

# 534
Следващата неделя,  утре ли има предвид? Май избързах с български сорт винце..
Не , утре 3 ще бъде

# 535
Следващата неделя,  утре ли има предвид? Май избързах с български сорт винце..

Следващата неделя не е ли след 8 дни? Утре би трябвало да е тази неделя.

# 536
Не слушах цялото интервю, но разбрах, че другата неделя ще има кадри от Рим

# 537
Здравейте, изпуснах втория епизод. Има ли къде да го гледам отлайн?

# 538
Здравейте! Къде гледате онлайн епизодите? Пробвах в този сайт nu6i-bg-net, но ме препраща да изпращам някакви съобщения и не ми вдъхва доверие...

# 539
  • Галифрей
Здравейте! Къде гледате онлайн епизодите? Пробвах в този сайт nu6i-bg-net, но ме препраща да изпращам някакви съобщения и не ми вдъхва доверие...

Знам заради рекламите излизат хиляда. 5 минути ги махам и трия от всякъде за да гледам. Туй му е кофтито. Това е единственият сайт къде го качват. За съжаление бнт не са все още не са дали  разрешение да го качват. 😟 Оглеждам и  в dailymotion ама там има само първият. Надявам се да го качат скоро навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт