Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 48 038
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 300
Хм, на мен ми е интересна. Нормални разговори има, без напрежение, обиди, скандали. Последните две серии са ми приятни за гледане, за разлика от тези с тържествата на децата.

Накефи ме Доня Олга като каза, че Йордан изобщо не е чистел нищо. И не й завижда на леля Марѝ, като знае с какъв човек си има работа. 
Новата саморазхождаща се прахосмукачка на Олга и Рози се казва Чики. А Розалия й говори на ... бразилската версия на португалски. Кому беше нужна тази демонстрация, не разбрахме.

# 301
Много тъп епизод. Кой ходи на фитнес без сутиен?

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 20:15 от Jules

# 302
Розалия как се е спретнала. 😳😳😳

# 303
И все пак тематиката на предаването на семейство Бачорски е в стила на чалга субкултурата (този път съм пунктуална като Вас, защото забелязах, че два пъти ме поправяте, а междудругото и един линк към самото понятие, което пък не отчита термина единствено като субкултура https://nbu-rechnik.nbu.bg/bg/obsht-spisyk-na-ponqtiq/ch-alga ). Това не означава ли, че и вие ставате част от нея?

# 304
Aз ще пропусна май този епизод , не мога да си причиня зърната на Розалия , ужасно се облича , никакъв вкус .

# 305
Скучен е, аз съм до прахосмукачката и нейното кръщаване. 😁
Атанас ми е доста симпатичен в този епизод- не е пиян и не плаче. И им разби представите, че като е гей е физически слаб.

# 306
Обаче Доня Олга не дава лесно прошка. Даниел казва "да започнем на чисто".  Да, но е много лесно, ако си обиждал или наранявал, да искаш "да започнем на чисто", а потърпевшата страна, ако е резервирана към това предложение, да се заклейми като жертва и драматизираща. Олга има своите основания да е обидена. А Даниел трябва да разбере, че той като по-млад, трябва да звъни на по-възрастните, не обратното. Още повече тя му е майка, а не някоя си...

# 307
Обаче Даниел каза,че той е виновен за отношението на майка му към Атанаска.

# 308
  • София
Розалия няма нито тялото, нито стойката на активно тренираща жена. Освен това с този веещ се бюст не ми е ясно какво се случва при една истинска тренировка.

# 309
Aз само това видях , Даниел ми е неприятен по принцип , но от видяното при разговора майка му и с баща му смятам , че най -трезво гледа на нещата , без драматизъм .

# 310
А между другото не му е и работа да им казва да се местят в София. Това си е тяхно решение. Това, че той е успешен бизнесмен, не значи, че всички ще са такива.  Жените са се установили в уредена държава, където има закони и правилата се спазват. Оставям настрана прекрасната природа и че в Стокхолм и региона е направо супер. Но имат добри доходи, Розалия им хубава работа. Дали за същата работа в София ще получава такива доходи?

# 311

Понеже когато са имали дразги с Наска той е казал на майка си и тя е взела страна. Аз това разбрах от думите му.

# 312
Според мен тренира. Предразположена е към натрупване на килограми. Бях виждала някъде снимка, където е по- пълна.

# 313
Не знам дали Розалия е малгарка , но стилът и на обличане е ужасно неподходящ ,изглежда евтино и смешно.

# 314
  • София
Какво и е толкова хубавото на работата на Розалия? С многото езици, които знае, с артистичните заложби, които има…

Общи условия

Активация на акаунт