Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 48 024
  • 1 056
  •   2
Отговори
# 285
Утре  екипа на "  Преди обед  " са на гости в дома на Даниел и Атанаска :
https://www.facebook.com/100064287445588/posts/pfbid0MbHGiQTpdFe … CRLXveNecrhC6gRl/

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 22:15 от Peonyrose

# 286
Вчера маркетинг човекът на фирмата беше пуснала стори как Георги и Манасиева пеят чалга на детските микрофони и бе написала "може би тези моменти ще ми липсват най-много".

според мен именно тя напуска и търсят кой да е замести, тя поддържаше профилите на фирмата за почистване и механата.
Това с напускането го е писала I'm aida, а не Манасиева.

# 287
Утре от Преди обед  ще бъдат на гости в дома на Даниел и Атанасия Бачорски.

# 288
Вчера маркетинг човекът на фирмата беше пуснала стори как Георги и Манасиева пеят чалга на детските микрофони и бе написала "може би тези моменти ще ми липсват най-много".

според мен именно тя напуска и търсят кой да е замести, тя поддържаше профилите на фирмата за почистване и механата.
Това с напускането го е писала I'm aida, а не Манасиева.
това съм написала и аз. Аида им е маркетинг човекът, тя си е пуснала сторитата с пеещите Георги и Манасиева и тя е написала, че ще й липсват тези моменти. Манасиева е съдружникът на Даньо в кръчмата.

# 289
Не е лошо някой хора да започнат да изпозлват думите според мен, аз мисля и т.н., а не да се изказват като последна инстанция кое как трябва и кое е правилно. Вече всеки се облича както реши, слуша каквато музика иска и е малко крайно да се правят някакви изказвания кой какъв човек е заради това.

# 290
Айде да пускат нов епизод, че тука всеки почва да си смуче от пръстите какво да напише. Като се снима в дискотека - що е излезнала, като се снима в училище - на много умна ли се прави, като не работи - що не работи, а стои да й дават пари на готово, като работи - защо не си гледа детето. Няма угодия! Добре, че не си показвате вашите животи, защото със сигурност не сте китки!
И анонс за нов епизод - ни вопъл, ни стон. Несериозна работа. Наистина по-добре да не снимат нов сезон, ако така ще я карат.

# 291
Даниел е пуснал стори в ИГ и казва, че отново ще има закъснение на епизода. Както всеки път проявяват несериозност.

# 292
Офффф, не ми е зор за епизода, ама много несериозно, много! То влизаш в положение, амаааа вече става досадно.

# 293
Няма ли кой да напише отдолу в Преди обед ,че нито е Атанасия, нито е Бачорска...Това момиче зорлем си измисля самоличност.Зя такива хора има специално название в психиатрията Grinning

# 294
ЕП.12

@Lotus32, никой не държи тон, Вие държите. Вижте си последното изречение с наставленията и с удивителната накрая.
И естествено, че всеки може да слуша каквото си иска. Това кой го оспорва?

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 19:29 от diziler

# 295
Даниел наистина е изключително прост, но това не пречи да създаде успешен бизнес. Както има изключително интелигентни хора, които за съжаление никак не са пробивни и си седят на една почти минимална заплата.

# 296
Никой не отрича успешния му бизнес, факт.

И нещо забавно от днешния епизод:

# 297
Е, вече зърната на Розалия ми идват в повече.

# 298
Между другото... в случая това си беше простотия от страна на Атанас. Тъпо е да се подиграва на тлъстините на някого. Това, че някой има гинекомастия или тлъстини на корема, не означава, че трябва да го щипва по любовните дръжки и по гърдите. Какво постига като го бъзика така, че и пред другите?

# 299
Е нали гледаме семейство Бачорски!
Такъв им е животът и хуморът.
Ще пропусна тази серия, така като гледам е като реквием на предишната.

Общи условия

Активация на акаунт