Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 48 015
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 270
И учителките са хора и понякога млади и секси мацки. Отишла е съвсем нормално облечена, затова я поздравявам. В ерата на интернет децата едва ли се впечатляват какво е постнала учителката, то значи нищо не трябва да постват хората с тази професия?!
Напротив, един преподавател трябва да се държи на положение и да се въздържа от постове в социални мрежи на муцунки, селфита и всякакви лиготии, защото абсолютно олеква като образ. За мен това е несериозно. Влизал съм в профили на мои преподаватели, публикуват изключително рядко, спазват дистанция, както трябва да е.. и си държат на реномето. Да се фръцкат и да си правят муцунки в интернет, е крайно несериозно за човек, който вече ще става преподавател. Вие ще я възприемете ли насериозно като учител, ако такава мацка преподава на Вас? Или на вашето дете?
Ако си върши работата съвестно и отговорно няма никакво значение, че си пуска селфи. Вие сериозно ли?! Дайте нищо да не публикува, за да не се изложи преподавателя. Освен това родителите и децата каква работа имат в личния профил?!  Имала съм свежи млади преподаватели, които са си вършили строго и отговорно работата, респектирали са ме, но това не пречи на поводи/събирания да са се забавлявали и показвали човешко поведение. Въпросът е в класната стая какво прави и как обучава децата.  Преподавател не е равно на темерут и робот?!

# 271
Днес ли очакваме нов епизод?

# 272
Ех, в тази тема големи морали и ценности се проповядват. До тук научих, че: какво поствам в социалните мрежи ще ме дискредитира на работното място и в обществото като цяло; музиката, която слушам, ме определя като личност; приемането на материални придобивки от бащата на детето ми с цел отглеждането му ме прави държанка. Май ще излезе, че всички сме грешни на този свят.

# 273
Е, чалгата не е музика. И е нелепо да се поставят тези две думи в едно изречение. И да...няма да Ви дискредитира кой знае колко, но човек ще може да си направи изводи що за стока е някой, след като разбере, че слуша чалга. Това са му ценностите. И така ще възпитава и децата си. На същите "ценности".
И какво постваш в социалните мрежи няма да те дискредитира в работата, зависи каква ти е работата и какво постваш. Ако не си публична личност няма и нужда да внимаваш толкова. Всеки сам си изгражда образа. Жените на Бачорски са си изградили достатъчно лош образ в моите очи, че няма какво толкова да дълбая. Просто Атанаска е по-близо до дъното. Емилия е малко по-добра версия Grinning

# 274
2024-та сме, всеки решава как и за какво да ползва социалните мрежи. Също да слуша каквото му харесва. Останалото са лични предпочитания, а не ПРАВИЛА какво е редно онлайн и какво било престижно/правилно/ценностно/кредибилно и прочее.

# 275
Е, чалгата не е музика. И е нелепо да се поставят тези две думи в едно изречение. И да...няма да Ви дискредитира кой знае колко, но човек ще може да си направи изводи що за стока е някой, след като разбере, че слуша чалга. Това са му ценностите. И така ще възпитава и децата си. На същите "ценности".
И какво постваш в социалните мрежи няма да те дискредитира в работата, зависи каква ти е работата и какво постваш. Ако не си публична личност няма и нужда да внимаваш толкова. Всеки сам си изгражда образа. Жените на Бачорски са си изградили достатъчно лош образ в моите очи, че няма какво толкова да дълбая. Просто Атанаска е по-близо до дъното. Емилия е малко по-добра версия Grinning

Това за чалгата е малко крайно, че не е музика. За мен и хеви метъл не е, но някой тук веднага ще ме опровергае. В смисъл това, че слушат чалга не ги прави прости или тъпи. Това е малко като за или против еднополовите двойки- всеки си има разбирания. Съгласна съм, че не е музика за деца, защото имат доста брутални текстове, както и много други песни на рап-певци/ да не споменавам имена/. Относно постването в соц. мрежи затова има одобрена аудитория, която ако искаш ще гледа или не.  Ако си публична личност по-скоро няма да пускаш, така е. Идва ми на главата публикация на бившия културен министър след празнуването на рожденият му ден.Grin

# 276
не виждам никаква драма в това, че Емилия е отишла подходящо и уважително облечена в училището, където ще има практика. Според мен дрехите(костюм и равни обувки) и минималния грим, ако изобщо има, са напълно ОК. не се е снимала в класната стая или с децата.

Излагация щеше да е, ако беше с къса рокля, високи токчета, да показва дългите крака, ако беше с тежък грим и си прави селфита в класната стая.

# 277
За поп-фолка не се притеснявайте..те учениците го знаят по-добре и от Емилия...и с тея балони по дискотеките, алкохол и т.н.

# 278
Аз пък имам позната учителка, която по моите разбирания е супер кифла и не спира да обикаля дискотеките, но като учител е добра и децата я обожават. От родителите съм чувала също добри отзиви. Така че не можем да категоризираме по този начин. Каква музика слуша няма особено значение, познавам хора, които не слушат чалга и също са прости.

# 279
Тука си представям Бачора как товари с нови и нови задачи бъдещия им служител от обявата. https://www.instagram.com/reel/C09YSJ_Rjkz/?utm_source=ig_web_copy_link

# 280
Съжалявам , но е много тесногръдо да се категоризира човек само по това каква музика слуша.

# 281
Видяхте ли последното видео в ИГ на Танаска? "Гиуд Морнинг".

# 282
Видяхте ли последното видео в ИГ на Танаска? "Гиуд Морнинг".
 Даааа , ми тя владее езици. Какво ли ще прави с тази тапицерия, изподраскана, изпокъсана?
   Има нужда от човек, който да контролира профилите им.

# 283
Абе като преглеждах профилите им в ИГ ми се мерна едно съобщение в профила на Розалия май беше, че харесва секса с жени и е казала на майка си, но не съм убедена, че беше точно от нейния профил. Мерна се за секунди и изчезна, може и аз да съм в грешка, но кой друг ще пише такива откровения пък не знам.

# 284
Вчера маркетинг човекът на фирмата беше пуснала стори как Георги и Манасиева пеят чалга на детските микрофони и бе написала "може би тези моменти ще ми липсват най-много".

според мен именно тя напуска и търсят кой да е замести, тя поддържаше профилите на фирмата за почистване и механата.

Общи условия

Активация на акаунт