Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 990
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 255
Ако не знам, че е от Бачорските, щях да си помисля млада и хубава стажантка и това е
Тя чалга няма да пее, никой предполагам не се интересува какво слуша и как живее
Дано се справя

# 256
А защо изобщо трябва да се снима и да се изтъква къде ходи и какво прави? Вие снимате ли се като ходите на работа и влизате в коридора?
А тази фръцла ще има и ученици, които ще я гледат в интернет как си поства селфита. То имиджът й като преподавател тотално олеква тогава…

Тя учителка едва ли ще стане както вчера беше написала Milittana. Трябва да мине на стаж и се е снимала. Нито е пуснала чалга да пее там нито е отишла гола. Просто се е тагнала, че е на стаж в това училище. Тя и Манита е модел и мисис Европа пък си е и учителка/поне е била/. Никой не казва, че учителите не трябва да слушат чалга или да ходят с грим и маникюр на училище. А и като иска да е инфлуенсър качва каквото мисли, че е интересно. Ето, че се изписаха две страници за училището и нея. Нали видяхте инфлуенсърката със 260 км./час че е надула яко чалга вътре. Явно такива последователи търсят.

# 257
А защо изобщо трябва да се снима и да се изтъква къде ходи и какво прави? Вие снимате ли се като ходите на работа и влизате в коридора?
А тази фръцла ще има и ученици, които ще я гледат в интернет как си поства селфита. То имиджът й като преподавател тотално олеква тогава…
Я виж колко хора  се изтъкват, я виж Фесбука, кой къде ходил и какво ял на обед!
За нея е първо и едно от последните влизания в коридора на СМГ.  
И аз съм се чудила защо стажантите там ходят точно в топ-училищата. Обяснявам си го, само, че е заради учителите на СМГ, които след това обясняват на стажантите и коментират уроците. Студентите имат задължителен стаж, педагогика.

# 258
Страхотна драма стана, че отишла да си изкара практиката в най-елитното училище. Какво значение има кое е училището и дали ще се хареса тя на учениците? Вие като идете на работа много ли Ви се радват колегите. Има места, на които не си избираме средата и не се събираме да се веселим. Нека не преувеличаваме. Това че ще им предаде 1-2 урока, силно ме съмнява да навреди на престижното им обучение. Още повече при такива практики урока е съгласуван с учителя, та нямайте опасения за децата, няма да им провали живота. Защо пък да не се снима, ако представлява нещо ново за нея и се вълнува.

# 259
За мен дори е много грозно, че се съди по този начин и то на база външния вид на човек. Че тя може и да има качества за преподаване, защо така с лошо? Голяма работа, че се е снимала в коридорите, страшна излагация.

# 260
И учителките са хора и понякога млади и секси мацки. Отишла е съвсем нормално облечена, затова я поздравявам. В ерата на интернет децата едва ли се впечатляват какво е постнала учителката, то значи нищо не трябва да постват хората с тази професия?!
Напротив, един преподавател трябва да се държи на положение и да се въздържа от постове в социални мрежи на муцунки, селфита и всякакви лиготии, защото абсолютно олеква като образ. За мен това е несериозно. Влизал съм в профили на мои преподаватели, публикуват изключително рядко, спазват дистанция, както трябва да е.. и си държат на реномето. Да се фръцкат и да си правят муцунки в интернет, е крайно несериозно за човек, който вече ще става преподавател. Вие ще я възприемете ли насериозно като учител, ако такава мацка преподава на Вас? Или на вашето дете?

# 261
  • София
Тя едва ли ще става преподавател, просто се явява на задължителна практика, за да може да си вземе дипломата.

Като почнете да се вживявате във всичко толкова много и да четете морал…

# 262
Я виж колко хора  се изтъкват, я виж Фесбука, кой къде ходил и какво ял на обед!
Ама това не сме аз, Вие или някой от нас тук, да си снимаме манджите, на принципа "Инстаграм, Инстаграм, първо снимам, после ям".  (Казвам го образно, не го приемайте конкретно). Ако тя вече става ПРЕПОДАВАТЕЛ, трябва да пази някакво реноме. Ако иска изобщо да я възприемат насериозно.  А не...ducky lips и фръц фръц.   Трябва да е по-обрана, професията го изисква.

Друг е въпросът, че... както каза @Étoile, може просто да кара стаж.  Да, вживяването е в повечко, за конкретния човек. Говоря принципно, че хора, които преподават и се занимават със сериозна материя, трябва леко да внимават с това какви лиготии публикуват в интернет, ако искат да ги възприемат насериозно.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 11:54 от diziler

# 263
Може да си много обран в социалните мрежи, дори пък да нямаш такива и пак да не те възприемат сериозно. Други качества се изискват за професията. В социалните мрежи всеки може да прецени какво и с кого споделя. Личният живот е отделен от професионалния.

# 264
Може да си много обран в социалните мрежи, дори пък да нямаш такива и пак да не те възприемат сериозно.
Естествено, че е така. Това не е нужно да се противопоставя и на това, което аз казах по-горе. Всеки сам си преценява, но и всеки тълкува различно, когато гледа такива снимки. А когато не се дава повод за различни тълкувания, по-добре. Определено образът на един преподавател олеква след подобни снимки и демонстрации на суета. Ето.. Явор Божанков как го коментираха като публикува снимка гол до кръста, как му татуират черна овца... Ами.. депутат е, все пак, публична личност. Дават го по телевизията всеки ден. Аз на негово място не бих си публикувал снимки от плажа в Бали по бански или как ми татуират нещо си.  Това си е мой начин на мислене. Не го налагам, нормално е да има различни мнения. И аз съм карал стаж, преподавал съм 6 месеца в едно училище преди години. Но никакви снимки, лиготии... а и се внимава кого приемаш за ФБ френд.  Суетата в ИГ ми е  чужда като цяло, супер противна. Природни гледки и туризъм - да. Ама всякакви там... муцунки и селфита - не. Мое мнение, мой вкус.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 12:31 от diziler

# 265
Подкрепям !
   Не съдим по външния вид, той е топ! Говорим за начин на презентиране са самата нея. И аз мисля,че няма амбиция да бъде учител, но ако  това е детската й мечта, желая й успех.
  Мой близък е най-якия купонджия, който познавам. Страхотни преживявания имаме по сбирки - песни,китари, хора,танци. Веднъж е помолил и се съобразяваме, никакви снимки никъде, никакво тагване. Имаме снимки за лично ползване. Та и с Емилия така. Някак си трябва да има хигиена на профила в ИГ,ФБ и където още има такива профили.

# 266
Подкрепям !
   Не съдим по външния вид, той е топ! Говорим за начин на презентиране са самата нея. И аз мисля,че няма амбиция да бъде учител, но ако  това е детската й мечта, желая й успех.
  Мой близък е най-якия купонджия, който познавам. Страхотни преживявания имаме по сбирки - песни,китари, хора,танци. Веднъж е помолил и се съобразяваме, никакви снимки никъде, никакво тагване. Имаме снимки за лично ползване. Та и с Емилия така. Някак си трябва да има хигиена на профила в ИГ,ФБ и където още има такива профили.

Сигурно ако стане учител/ в което дълбоко се съмнявам/ ще се вслуша в съветите ви и просто ще си закрие профилите, но сега не е учител.  Ние знаем, че профила на Емилия в ИГ ти бърка в очите, но това е тя, всеки си качва в профила каквото намери за добре.

# 267
А, тя и да закрие профилите, след дъжд качулка. Всичко, което е било в интернет, остава.  Имидж трудно и бавно се чисти.  
Скрит текст:
И снощи като даваха Скилър в "Кой да знае", веднага се сетих как лежа по арестите със сестра му Лилана. Минаха години, ама хората помнят. И неслучайно Сашко Кадиев го бъзикна на тема "Европейски програми".
Голяма работа, че се е снимала в коридорите, страшна излагация.
Никой не е казал, че е излагация. Но като комбинираш няколко неща, свързани с нея... и вече се изгражда образ, който не е много приятен. Първо.. го изтъква. Никому не е нужна тази показност. Изрежда 10 неща, които има да свърши на следващия ден "и някъде там... Емели", точно като последна дупка на кавала. Напротив, точка първа трябва да ти е Емели, после всичко останало.  Не знам колко от вас се снимат по коридорите, като ходят на работа, но... по-добре е Емилия да ВЪРШИ тази работа, не да се снима, че я върши и да се самоизтъква. Оставям настрана чалгата, която слуша и подаръците, които приема от Даниел, вместо да го зачеркне с дебела черта, след като я е изоставил бременна, да го блокира отвсякъде... Куп неща, които не одобрявам в нея.  И още повече не одобрявам Атанаска, там пък да не изброявам, че ще се стъмни Grinning И двете хубавици-чалгарки са ми доста неприятни.  Харесвам Розалия много повече. Както и Доня Олга.

# 268
Подкрепям !

Сигурно ако стане учител/ в което дълбоко се съмнявам/ ще се вслуша в съветите ви и просто ще си закрие профилите, но сега не е учител.  Ние знаем, че профила на Емилия в ИГ ти бърка в очите, но това е тя, всеки си качва в профила каквото намери за добре.
    Аааа, моите деца завършиха, да му мислят родителите на учениците.
   Не ми бърка никъде никой. Забавлявам се в свободното си време .
   Предлагам ти да спреш с личните нападки срещу мен. Обсъждаме Емилия и Бачорски и фамилия. Имам мнение, пиша го.

# 269
Подкрепям !

Аааа, моите деца завършиха, да му мислят родителите на учениците.
   Не ми бърка никъде никой. Забавлявам се в свободното си време .
   Предлагам ти да спреш с личните нападки срещу мен. Обсъждаме Емилия и Бачорски и фамилия. Имам мнение, пиша го.

Не са лични нападки към теб, просто се преекспонира цялото и стори със коридора и училището. И все пак винаги си коментирала как тя не знае да си подържа профила, не казвам нещо дето те обижда според мен, че да е лична нападка. Това също е мнение.

Общи условия

Активация на акаунт