Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 446
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 450
То само камъни на снимката Grinning

# 451
И тя един голям диамант,инкрустирана д малки камъчета.

# 452
Grinning
И тя един голям диамант,инкрустирана д малки камъчета.

# 453
Представям си я с тези камъни накичена като коледна елха да се появи в Бизнес център Бачорски редом с метлите и кофите....Или в "Под метлите" на битовата обстановка. Много ще пасва там. Пази боже сляпо да прогледа.....

# 454
Нали Даниел е разказвал ,че са последна къща и единият им съсед имал крави, кон и какво беше още..Представям си я пред къщата и стадото крави минават Grinning
Представям си я с тези камъни накичена като коледна елха да се появи в Бизнес център Бачорски редом с метлите и кофите....Или в "Под метлите" на битовата обстановка. Много ще пасва там. Пази боже сляпо да прогледа.....

# 455
Аз не разбрах идеята на подкаста с Емилия-уж с грим насоченост , нищо за грим нямаше.Grinning

# 456
Е тя нали в един подкаст беше много нещастна, че трябва да води Дани на детската площадка в квартала, че общуването с другите майки не и харесвало. Тъпачка без извинение. Да си ходи в Смолян и да общува там. Кварталът не и допада на Монако. Подозирам че ако зависеше от нея отдавна биха се преместили в полите на Витоша, там няма да има проблем с общуването и с тези цайси на камъни....

# 457
Не я виня, че не ходи по площадки. Колкото до социализацията на детето, нали ходи на градина. Ако след градина не е на площадката не ми е драма. Живеят в къща, имат голям двор, мисля, че имаха батут или нещо друго детско в двора. Има жени на които не им се говори за цвета на бебешките изпражнения, памперси, кърмене, сополи и т.н. Шарен свят, не е лошо да приемаме, че няма определен стандарт по който да се храним, изглеждаме, гледаме деца..

# 458
Абе ставаше въпрос за периода преди детската градина и преди баба ти Сийка да се занимае с домакинство и гледане на деца. Както и да е, карай да върви. Аз от този период имам две страхотни приятелства и ви уверявам, че разговорите ни не са били на такива теми, беше прекрасно да гледаме как растат децата ни и до ден днешен се търсим и си помагаме. Но стига спам.

# 459
  • София
Аз не разбрах идеята на подкаста с Емилия-уж с грим насоченост , нищо за грим нямаше.Grinning

Темата беше “свръхочаквания”, това го обсъдиха. Иначе да, обсъждаха доста по-различни теми, мисля че водещите са били доста афектирани от епизодите с Емилия, имайки предвид въпросите, които задаваха.

# 460
Според мен търсиха клюки , плюс ,че с тази драма стана известна и все още  е най-интересното при нея. Аз мислих,че ще е за грим ,защото водещите са гримьори.

# 461
Е имаше нещо там за бюти продукти, но накрая. Емилия има дразнещ маниер на говорене, но предполагам това не е заучено, а си е такава. Респект от мен, че сподели някои съкровени неща относно детенцето и възможността то да прекарва някакво време в другото семейство.

# 462
Очилата на Наска са кич и селски.

# 463
Да, маниерът и мен ме дразни , заучено ми изглежда на мен , това мисля ,че ме дразни в нея. 
Да ,видях накрая какво показа ,но нищо интересно , тя си каза ,че не разбира и не се интересува кой знае колко.

# 464
Спомням си го.Друго си е по бтв да дрънкаш неща,дето не са за казване.
Абе ставаше въпрос за периода преди детската градина и преди баба ти Сийка да се занимае с домакинство и гледане на деца. Както и да е, карай да върви. Аз от този период имам две страхотни приятелства и ви уверявам, че разговорите ни не са били на такива теми, беше прекрасно да гледаме как растат децата ни и до ден днешен се търсим и си помагаме. Но стига спам.

Общи условия

Активация на акаунт