Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 385
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 600
Аз не се заяждам, ама какво значи "със сигурност" ? От първа ръка ли знаете?
   Относно сторитата , те сега са заети с по-грандиозни неща. А може баба да е взела детето и тя да го е завела в Смолян.

# 601
Аз също.
Ние също коментираме тук, но определено доста по-културно. Бих казала - градивна критика Simple Smile
🤣🤣🤣

# 602
  • София
   Относно сторитата , те сега са заети с по-грандиозни неща. А може баба да е взела детето и тя да го е завела в Смолян.

Те и Даниел и Атанаска бяха там също, не беше само бебе Дани. Мисля, че някой каза че вероятно е в София този апартамент понеже Даниел не беше пускал сторита как отива към Смолян с колата.

# 603
  • София
При всички положения Наска се е снимала в апартамента, който трябваше да е на Емели/Емилия. А какво точно търси там, май не стана много ясно. Ако поради някаква причина Данко си е взел обратно апартамента, който уж беше за Емели, то това здраво удря дъното.

# 604
  • София
При всички положения Наска се е снимала в апартамента, който трябваше да е на Емели/Емилия. А какво точно търси там, май не стана много ясно. Ако поради някаква причина Данко си е взел обратно апартамента, който уж беше за Емели, то това здраво удря дъното.

Да не излезе накрая, че Даниел наистина е купил повече от един апартамент в същата сграда и Насето си го “купува и изплаща” от мъжа си 😄

# 605
Показаните апартаменти са различни. Знам локацията на ето този, понеже преди време имах интерес към имот в същия комплекс.

Ето снимка отпреди няколко седмици.

Другият показан е на различно място, тъй като в близост до сградата на предишните снимки няма такава жълта постройка.

# 606
Къде се намира?

# 607
Отново същите селски плочки като в къщата в Абдовица...😀😃😄

# 608
# 609
  • София
Показаните апартаменти са различни. Знам локацията на ето този, понеже преди време имах интерес към имот в същия комплекс.

Ето снимка отпреди няколко седмици.

Другият показан е на различно място, тъй като в близост до сградата на предишните снимки няма такава жълта постройка.

Тоест апартамента в сторитата може наистина да е този на Емилия и Емели? 😳

# 610
Според мен говорим за два различни апартамента. Този, който си е купила Наска е един, а този който вчера (мисля) качи е друг и много прилича на този на Емилия.

# 611
А защо го снима Насето точно него? Загадка. Да, не са еднакви жилищата и едното е НС, другото с малката кухня - не. Какво прави Атанаска там?

# 612
Колкото и да са в добри отношения, малко ме съмнява точно Атанаска да се занимава с дизайна на апартамента на Емилия.

# 613

Личи си, че от скоро ги следите. Както и някой писа, тръгнат ли за Смолян винаги са хвалби, подготовки и се случваше не много често. Живеят в голяма къща в Смолян, а не в малкото апартаментче, в което са се ситуирали баба Сийка и мъжа и в момента. Както се вижда баба Сийка е на разположение доста често и бебе Дани си го прехвърлят доста често до баба.

# 614
Най-вероятно в такъв случай апартаментите са два.Въпроса е какво прави Атанаска в апартамента на Емилия.А за това,че Даниел бил казал нещо,не означава че е истина.Вече видяхме,че обича да послъгва или по-меко казано,да променя фактите.

Общи условия

Активация на акаунт