Къде срещате нови мъже?

• 33 109
  • 880
  •   1
Отговори
# 315
Какво казваха - свстните се срещат неделя сутрин.
Неделя сутрин се срещат предимно тези дето са пили цяла събота вечер и сега се прибират.

# 316
  • Пловдив
Мъжете в България (40+) като цяло са доста зле - голяма част нищо особено не са постигнали в живота си и не се поддържат.  Според едно проучване (не мога сега да го цитирам) пикът при мъжете обаче е точно някъде около 35-40, защото дотогава би трябвало да са се развили добре и съответно да привличат повече жените. От друга страна пикът при жените бил около 25 - млади, фертилни, красиви и с по-малко изисквания. Коя от дамите тук над 35-40 е имала по-ниски изисквания на 25, отколкото сега?
Развитието на мъжа с годините увеличава "стойността" му на пазара, докато при жената успешната кариера и повечето пари не оказват особено значение от гледна точка на "стойността й" в очите на противоположния пол, а същевременно красотата й "намалява". Обективно погледнато.
Дори тук, в този форум, постоянно виждам потребителки, които пишат, че един мъж, освен привлекателен, трябва да има статус, да е финансово стабилен, амбициозен, да не живее с техните и т.н. Това са много "качества" и обхващат в пълнота "желания" партньор. При мъжете нещата са далеч по-елементарни.
Като си тръгнал така да ти дам пример с майка ми. 65+ . На 65+ понеже е кариерно успяла и финансово красива и се въртят мои набори - разбирай 40-45. Умрях да се смея като разбрах кой и се е свалял, просто сме набори и ги познавам. Тоест изоооообщо не е маловажно как и до къде се е развила кариерно жената.

# 317
Абуто, ред по ред.
Магазините за строителни материали - виждам мъже и жени 50:50, същото важи и за магазините за инструменти. Онези по строежите с 1-2 изключения не са точно за интелектуалката от мамата, даже често и продавачката не ги иска. В кои предприятията и в кой транспорт ги срещаш тези мъже, че и там виждам много жени? Доста по-често от чат-пат има някой останал свободен мъж из офисите, ама там пък често са хоум офис, демек вкъщи.
Бтв, знам тука кой ще заговори как това последното не били точно мъже, но факт, харесват се на момите, пък и ми се струва, че шансът там да изрови момата качествен екземпляр е по-висок, отколкото ако намине край строежа и чуе бай вълчовците как ще я ощастливят.

# 318
Скрит текст:
Мъжете в България (40+) като цяло са доста зле - голяма част нищо особено не са постигнали в живота си и не се поддържат.  Според едно проучване (не мога сега да го цитирам) пикът при мъжете обаче е точно някъде около 35-40, защото дотогава би трябвало да са се развили добре и съответно да привличат повече жените. От друга страна пикът при жените бил около 25 - млади, фертилни, красиви и с по-малко изисквания. Коя от дамите тук над 35-40 е имала по-ниски изисквания на 25, отколкото сега?
Развитието на мъжа с годините увеличава "стойността" му на пазара, докато при жената успешната кариера и повечето пари не оказват особено значение от гледна точка на "стойността й" в очите на противоположния пол, а същевременно красотата й "намалява". Обективно погледнато.
Дори тук, в този форум, постоянно виждам потребителки, които пишат, че един мъж, освен привлекателен, трябва да има статус, да е финансово стабилен, амбициозен, да не живее с техните и т.н. Това са много "качества" и обхващат в пълнота "желания" партньор. При мъжете нещата са далеч по-елементарни.
Като си тръгнал така да ти дам пример с майка ми. 65+ . На 65+ понеже е кариерно успяла и финансово красива и се въртят мои набори - разбирай 40-45. Умрях да се смея като разбрах кой и се е свалял, просто сме набори и ги познавам. Тоест изоооообщо не е маловажно как и до къде се е развила кариерно жената.
Този пример какво показва? Че има мъже използвачи? Ми, има. На никоя жена не пожелавам подобни ухажори. Нито да се хвали с тях.

# 319
  • Пловдив
Скрит текст:
Мъжете в България (40+) като цяло са доста зле - голяма част нищо особено не са постигнали в живота си и не се поддържат.  Според едно проучване (не мога сега да го цитирам) пикът при мъжете обаче е точно някъде около 35-40, защото дотогава би трябвало да са се развили добре и съответно да привличат повече жените. От друга страна пикът при жените бил около 25 - млади, фертилни, красиви и с по-малко изисквания. Коя от дамите тук над 35-40 е имала по-ниски изисквания на 25, отколкото сега?
Този пример какво показва? Че има мъже използвачи? Ми, има. На никоя жена не пожелавам подобни ухажори. Нито да се хвали с тях.
А?!?! Нещо не разбирам поста? Аз казвам, че колкото жени на 25 ще са с мъже на 45, точно толкова мъже на 25 ще са с жени на 45. В случая мъже на 40 с жени на 65. И причините обикновено са свързани с финанси.

# 320
Аха. Да, финансовият фактор като мотивация за връзка съществува и при двата пола. Сега, как е разпределен, не се наемам да кажа.

# 321
  • Пловдив
Аха. Да, финансовият фактор като мотивация за връзка съществува и при двата пола. Сега, как е разпределен, не се наемам да кажа.
Съвсем очевидно е разпределен.

# 322
Не съм съгласна. Майка ти хвана ли си 40 годишно гадже?

Възрастни жени да издържат доста по-млади мъже? Още не сме ги стигнали американците Simple Smile))

# 323
Не съм съгласна. Майка ти хвана ли си 40 годишно гадже?

Възрастни жени да издържат доста по-млади мъже? Още не сме ги стигнали американците Simple Smile))

Доста са вече.
Мъже на 40 и 40 плюс със жени над 60.
Или мъже на 30 със жени над 45.
И аз се смеех, но стават все повече двойките с по-възрастна жена.
Не сме ги стигнали американците, но ги гоним.

# 324
  • France
Около мен има лека тенденция на разведените 40 годишни жени да се свързват с по-млади от тях момчета. За разлика от тях мъжете си намират наборки (само кумът ми е изключение, новата му приятелка е с 6 години по-млада)

# 325
За мен любов има и без значение от възрастта. Не знам защо на разликата се гледа като на опит на единия да "хване парата" у другия. С кумата се познаваме от училище. Допреди да срещне мъжа си все обясняваше как за нея нормално било да има до 3 години макс разлика м/у нея и мъжа до нея. Е, бащата на детето й е с 12 год. по-голям.  Това не го прави по-малко "годен" от останалите. С ММ имаме 7 години разлика. Е и? Не съм го избирала по доход. Сега нали е на мода и по-млади мъже да се взимат Grinning. Имам разведени съседки дето си осиновиха момченца на по 25-30 години: татуиран, брадясал, нацепен от кръста нагоре, долу едни пилешки бутчета в тесни нарязани дънки. Ама жената има и тя нужди някакви. Simple Smile И чичета има - на по 50, с шкембета, лъскави кубета дето само цъкат как AMG било мн скъпо да се кара, ама той нали баровец. Един такъв забърса жена на 40 и успя и дете да й направи. Явно ако има търсене, има и предлагане. Малко грубо от моя страна може да звучи, но за пръв път чух как майка се радва й обяснява как щерка й ударила джакпота - мъж с дом (макар и панелка в краен квартал) и хубава кола (макар на 20 години). Бил си заслужил детето. Зависи какво търсиш и къде го търсиш. С моя мъж имаме доста сходни интереси.

# 326
За съжаление и при двата пола след определена възраст вече трябва да се смъкне летвата, да бъдем реалисти.

# 327
Летвата се вдига с възрастта всъщност.

# 328
Заслужил си детето много ми хареса Grinning

# 329
  • Далечният изток
Ми естествено вдигам, как ще трябва да смъквам?! Те затова хитреците си търсят млади и наивни. И мъжете тук го казаха - да имат по-ниски критерии. Обаче както мечтаят за някоя интелигентна и красива, и с кариера, и осигурена материално, ееее сори, тя си върви с високите критерии...

Общи условия

Активация на акаунт