Къде срещате нови мъже?

• 32 889
  • 880
  •   1
Отговори
# 720
Не са всички мъже еднакви, и слава богу, де.
Има доста отдадени и даващи, за които да зарадват жената до себе си е удоволствие.
Кой с каквото има възможност, разбира се.
Когато родих второто дете, ме чакаше нова кола в двора. Отдавна исках, и тоя жест ме трогна много. Е, после 15 години я карах, но важното е мъжа до теб да желае да те зарадва.

# 721
happy doc, не да ти бие шута веднага да се връщаш на работа, че натоварваш бюджета - срамота!

# 722
Ми не, убедих се, че животът е палачинка и ако днес си горе, утре може да изпаднеш най- ниско.
Първите 10- 12 години една сметка и един пазар за вкъщи не съм правила. Всичко той.
Е, последните нещата се обърнаха и повече съм аз. Затова казвам, че в едно семейство правят ли се тънки сметки, кой, колко дал, го пиши бегало.

# 723
Защо това да е излязло?

Защото не им изнася че традиционните времена отминаха и няма да се върнат повече. Вече такива филми няма. Мъжки и женски пол са социална конструкция. Традиционните мъже се разпуснаха заедно с БКП. Кой хванал онзи влак, хванал.

И после ергените във форума реват, че жените имали критерии и ги подминавали Simple Smile А когато дядовците им се женели, ехей, какви хубави времена били - жените нямали никакви критерии Simple Smile

# 724
Защото не им изнася че традиционните времена отминаха и няма да се върнат повече.
Всъщност има ренесанс на традиционните времена, виж американците какво правят.

# 725
По заглавието да питам нещо:
Какво означава "нови мъже".
И евентуално къде мога да срещна "нови жени".

# 726
  • София
Не знам, Абуто, но автора се е самоприключил. Дан’се мъчи.

# 727
  • София
По мое мнение, това означава, хора, които не сме познавали преди.
Аз с какъв съсед се запознах! Всъщност, запознахме се по учителска линия, а се оказа, че живее на 100 метра от нас и винаги е живял там. Милион пъти би трябвало да съм го засичала в магазина, ама не съм.

# 728
  • София
Взимай го, разрешаваме ти.

# 729
Добре де, че печелете повече от мъжете си, пък ги тормозете вие икономически - настоявайте да обръщат внимание повече на децата и печката в замяна на кариерата си? Кой тогава ще строи къщи, кой ще кара камиони, кой ще копае за петрол, не знам, ама сигурно жените могат да изградят доходоносни кариери в тези области, досега доминирани от мъжете... Вече ако стане война, не знам и на фронта ще искат ли да ходят, ама в Израел ходели, така че защо не и в Европа.
[/quote]
 Има жени, които карат камиони и те не са една или две, все повече стават.

# 730
  • София
Аз мога да построя за каквото ми дадете пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 731
нови мъже и жени навсякъде, но колко от тях ще те заинтригуват и ти тях, не се знае..

# 732

Е като не искат това, къде е проблемът? Аз говоря за мъже, които искат. Ето, в арабския свят също има изисквания срещу това жената да си стои вкъщи.

На мъже, които искат да вкарат жената вкъщи, тя им казва няма да стане и продължава да работи!

Примерът с арабския свят ми беше крайно не на място, сори. Първо, ние не живеем в арабския свят. Те са различна култура, която е много по-материално насочена. И, второ, заливането на жената с чеизи, осигурени имоти и пари върви ръка за ръка с такова неприемливо за много на запад отношение към жените  - въобще не са смятани за хора, полигамия, многоженство - че за мен арабите не са пример за подражание изобщо. Но която иска е свободна да отива в арабския свят и да си търси арабин.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 05:41 от Анонимен

# 733
Първите 10- 12 години една сметка и един пазар за вкъщи не съм правила. Всичко той.
Е, последните нещата се обърнаха и повече съм аз. Затова казвам, че в едно семейство правят ли се тънки сметки, кой, колко дал, го пиши бегало.
Че то тънките сметки ги правите вие жените, не мъжете тук.
Защо не си купил на жена си отделен апартамент само за нея - а на улицата ли живее, или в апартамент? В апартамент.
Защо не си й купил кола - а пеша ли ходи или се вози? Вози се.
Защо не си й купил обувки - а боса ли ходи или има барем 50 чифта обувки? Има.
А кой какво е платил и на чие име е записано, това са си вътрешни работи в семейството, за които ние с жена ми никога не сме си правили проблеми, но ето че за трети лица е проблем и повод за негодуване.

# 734
Баща ми веднъж каза по повод бившият ми приятел и неговите "невъзможни" изисквания:
"Днешните мъже никога няма да разберат, че няма как жена ти да е Николета Лозанова и да е и мара Пепеляшка в кухнята. Няма такъв феномен. За това и толкова много мъже си кукуват сами."
Много от днешните мъже имат нереалистична представа за себе си и за това, което "слагат на масата", а изискванията са им до небето. Не се развиват, не се подобряват, а искат на-хубавото. Ами няма как да стане.

И после ергените във форума реват, че жените имали критерии и ги подминавали Simple Smile А когато дядовците им се женели, ехей, какви хубави времена били - жените нямали никакви критерии Simple Smile
Жените имат по-високи и по-разнообразни критерии от мъжете. Това е нормално - те трябва да имат по-високи критерии, защото трябва да изберат най-доброто (и като гени, и като последващо възпитание и пример), с което да продължат поколението. Истина е, че много мъже са сами, но когато не предлагаш нищо, няма кой да те погледне.

Общи условия

Активация на акаунт