Къде срещате нови мъже?

• 32 889
  • 880
  •   1
Отговори
# 705
Няма нищо по-секси от това жена да подари апартамент на мъжа си.

Къде го искаш тоя апартамент, на Марс, Венера или друга паралелна реалност?

# 706
А жената, която се е навила - дали от удобство, дали от липса на хубава работа, дали от лично предпочитание - да бъде домакиня цял живот, при развода ли осъзнава, че има пропуснати ползи, липса на трудов стаж, добро пенсионно осигуряване, имоти, самостоятелност? Кой да се грижи за нейното благополучие и интерес, ако не тя самата? Наивно, да не кажа по-силна дума, е да очаква друг да я осигурява в живота! Всеки може да обвинява другия пол в каквото и да е, да има претенции за автомобили, подарени апартаменти, но, окаже ли се в кофти позиция, в ролята на онеправдана жертва, не е зле да търси отговорния в огледалото, не да оправдава липсата си на далновидност и лична отговорност с епитети към мъжа, като жена го твърдя.

Е, Бизи, как да се погрижи сама за благополучието си, като нито работи, нито очаква от мъжа да я подсигури Joy Ако трябва да се погрижи сама, значи трябва да работи Wink Ама нали мъжът не иска тя да работи, ама не иска и да я подсигури... Параграф 22 и т.н.

Ариел, не виждаш ли колко искат да се грижат... Те да изкарват парите, ама жената да няма нищо черно на бяло... Тези, които искат да се грижат, не се свидят... Останалите просто се грижат за себе си, правейки се, че се грижат за теб.

Пак казвам - живях с такъв. Бачках по 40 часа седмично и него обгрижвах и за дома ни се грижех и пак бях "лошата", че си поисках парите дето налях в общият ни апартамент (нищо, че той поиска да скъсаме).
Е нали си големият мъж - ми изкарвай достатъчно, за да си остане жена ти вкъщи или като не го умееш поне млъкни.

# 707
Е, Бизи, как да се погрижи сама за благополучието си, като нито работи, нито очаква от мъжа да я подсигури Joy Ако трябва да се погрижи сама, значи трябва да работи Wink Ама нали мъжът не иска тя да работи, ама не иска и да я подсигури...
Това в коя държава се случва и от коя религия са хората? При мюсюлманите го има да не дават жената да работи, за да не я заглеждат там други мъже, но пък на тях аллахът им е наредил да издържат жена си, тоест жените си, ако са до 4 и да ги осигуряват всички еднакво.
В България не познавам мъж, който да забрани на жена си да работи, пък и по какъв точно начин ще й забрани, тя нали е пълнолетна, няма нужда от неговото разрешение, за да работи?

# 708
Лъвица, не съм останала с впечатлението, че в подобни ситуации мъжът не иска тя да работи - като чета мъжете в темата, не очакват това от съпругите си. Невсички мъже са някакви тарикати, които искат безплатна домакиня и детегледачка вкъщи. Има и грижовни, щедри, за които е нормално желание да правят живота на жената до тях по-лек, по-приятен; въпрос на мъжество да бъдат родени провайдери и да се грижат за семейството си, без нещо в замяна.

А далновидната жена не е нужно да не работи изобщо. Винаги може и да не се съгласи с условия, които не я устройват, нали така? Повечето жени се връщат на работа след майчинствата, имат постоянна работа; трудът дава много повече, отколкото само финанси.

# 709
Аз не разбирам защо се гледа едва ли не с подигравка на мъж, който иска да се грижи за жена си?
Ми че ти къв мъж ще си ако я натириш да бачка по 40 часа плюс седмично, да гледа деца и домакинство и тебе да пере и да ти готви?
За какво си й на тая жена?
Ми мерси, живях с такъв мъж - ми по-добре сама.

Знаем ги ние тия мъже - "грижат се" и после за тия грижи искат да си им персонален роб. И ако му кажеш гък се почва: "ама ако не бех аз, ти нямаше да си никоя и т.н". И ако тръгнеш да го махаш почват заплахите. Грижат се чушки. Това са комплексари, които искат да упражняват власт.

Истинският мъж няма нищо против жена му да се грижи за него. Някой жени не искат да домакинстват а да се развиват кариерно и затова си намират мъже, които искат обратното - той да си стои вкъщи, да гледа децата, да готви и т.н. Разни хора, разни идеали.

# 710
Истинският мъж няма нищо против жена му да се грижи за него.
Истинският мъж е беден и мързелив?

# 711
Пак излезе, че истинският мъж има против само когато той трябва да се грижи за жена си...

# 712
Защо това да е излязло?

# 713
Щото е женски форум, все мъжете по дифолт трябва да се рисуват в най-черни краски, най-лошите варианти се избират, без капка (само)критичност.
На жените им е супер удобно все да бъдат в онеправданата позиция, на вечна жертва, без никаква отговорност към себе си, което всъщност е доста патетична и непривлекателна позиция, но така е удобно. Не стана ли ясно от следене на темите във форума? Joy

# 714
  • София
А, не, аз жертва не съм. И има страхотни мъже.

Останалите нямат опция да ме помиришат.

# 715
А, не, аз жертва не съм. И има страхотни мъже.

Останалите нямат опция да ме помиришат.

Жертва си, защото не даваш на останалите да те "помиришат". Изобщо всяка жена с критерии е най-добре да умре като стара мома.

# 716
  • София
Лъвица, не съм останала с впечатлението, че в подобни ситуации мъжът не иска тя да работи - като чета мъжете в темата, не очакват това от съпругите си. Невсички мъже са някакви тарикати, които искат безплатна домакиня и детегледачка вкъщи. Има и грижовни, щедри, за които е нормално желание да правят живота на жената до тях по-лек, по-приятен; въпрос на мъжество да бъдат родени провайдери и да се грижат за семейството си, без нещо в замяна.

А далновидната жена не е нужно да не работи изобщо. Винаги може и да не се съгласи с условия, които не я устройват, нали така? Повечето жени се връщат на работа след майчинствата, имат постоянна работа; трудът дава много повече, отколкото само финанси.

Е като не искат това, къде е проблемът? Аз говоря за мъже, които искат. Ето, в арабския свят също има изисквания срещу това жената да си стои вкъщи.

И разбира се, че има щедри и грижовни мъже, кои мислят как да направят живота на жената по-лесен и приятен. В никакъв случай не обобщавам, просто чета конкретните настроения тук. Отвън, светът е шарен и всеки си избира според желанията и възможностите.

# 717
Защо това да е излязло?

Защото не им изнася че традиционните времена отминаха и няма да се върнат повече. Вече такива филми няма. Мъжки и женски пол са социална конструкция. Традиционните мъже се разпуснаха заедно с БКП. Кой хванал онзи влак, хванал.

# 718
Защо това да е излязло?

Защото не им изнася че традиционните времена отминаха и няма да се върнат повече. Вече такива филми няма. Мъжки и женски пол са социална конструкция. Традиционните мъже се разпуснаха заедно с БКП. Кой хванал онзи влак, хванал.

Кой е казал, че няма такива мъже?
Има, но те не си търсят Барбита, а нормални жени. Баща ми веднъж каза по повод бившият ми приятел и неговите "невъзможни" изисквания:
"Днешните мъже никога няма да разберат, че няма как жена ти да е Николета Лозанова и да е и мара Пепеляшка в кухнята. Няма такъв феномен. За това и толкова много мъже си кукуват сами."

# 719
Защо това да е излязло?

Баща ми веднъж каза по повод бившият ми приятел и неговите "невъзможни" изисквания:
"Днешните мъже никога няма да разберат, че няма как жена ти да е Николета Лозанова и да е и мара Пепеляшка в кухнята. Няма такъв феномен. За това и толкова много мъже си кукуват сами."

Аз не познавам някой, който да иска жена му да прилича на Николета Лозанова.

Това звучи като някакво египетско проклятие, двойно даже.

Общи условия

Активация на акаунт