Къде срещате нови мъже?

• 33 063
  • 880
  •   1
Отговори
# 135
По-скоро успех на предлагащите Simple Smile или не-предлагащите по-скоро.

# 136
Такава съм, е като не сте се запознавали как ще знаеш дали отговаря на всички гореописани критерии?
или викаш на лицето всичко е изписано.. Joy
това, че ти като такъв си си представяла красавеца от фитнеса, не значи, че е такъв въобще..
виждаш само една опаковка, а другото...фантазия му се вика

# 137
  • София
Имах предвид - засичали сме се с тези хора на еди кои си места, а след някакво време съдбата ни среща в онлайн пространството. В хода на разговора разбираме другите подробности Simple Smile
Пример за фитнеса - аз съм супер асоциална, със слушалки съм и се интересувам единствено и само от моята личност и тренировката, никога няма да заговоря, намигна, усмихна по провокативен начин на някой. Не знам дали има мъж, който би дошъл да се запознае с ей така от нищото, ако не му дам подходящ знак, че е забелязан от мен.

# 138
Един мъж и да не е толкова привлекателен на пръв поглед, може да ти стане впоследствие- с характер и отношение.  Това за мен винаги е било по - важно. Ще каже човек, че само с такива от червения килими сте били.

Няма ли привличане от самото начало между двамата, бита карта е.

Ако разбера че приятелката ми дрънка как съм бил грозничък за нея, но след време съм я спечелил с характер и отношение на минутата я махам, ако ще и 100 години да сме били заедно.

# 139
  • Далечният изток
Скрит текст:
Би ли посочила къде има противоречие?
Един път казваш, че за теб има значение това, това и това при жената, после казваш, че за мъжете тези неща нямат значение. Това е противоречие, пък другото звучи като реклама.

По-интересно в духа на темата е къде да се срещнат средно поне привлекателни мъже, с образование, интелект, доход над средния за страната, работа със стандартно работно време, самостоятелни, самоиздържащи се, с добра хигиена, подкрепящи, със семейни ценности и да вдигат тежко. Това е най-базовото описание на мъж, който просто 'става', без да е УАУ и да се избиват жените за него, и със сигурност пропускам нещо. Базови познания по ВиК и електрически вериги са плюс.
Ако добавиш и "свободни", вече сме в сферата на фантастиката.

# 140
Един мъж и да не е толкова привлекателен на пръв поглед, може да ти стане впоследствие- с характер и отношение.  Това за мен винаги е било по - важно. Ще каже човек, че само с такива от червения килими сте били.

Няма ли привличане от самото начало между двамата, бита карта е.

Ако разбера че приятелката ми дрънка как съм бил грозничък за нея, но след време съм я спечелил с характер и отношение на минутата я махам, ако ще и 100 години да сме били заедно.

Къде съм написала, че няма привличане и тръпка. Както и по- нататъшен добър секс.
Без това, естествено че хората няма да изкарат дълго.
Но, да за мен не е толкова важен външния вид на пръв поглед. Като опознаеш човека, откриваш и по- хубави неща под опаковката.

# 141
Един път казваш, че за теб има значение това, това и това при жената, после казваш, че за мъжете тези неща нямат значение. Това е противоречие, пък другото звучи като реклама.

По-интересно в духа на темата е къде да се срещнат средно поне привлекателни мъже, с образование, интелект, доход над средния за страната, работа със стандартно работно време, самостоятелни, самоиздържащи се, с добра хигиена, подкрепящи, със семейни ценности и да вдигат тежко. Това е най-базовото описание на мъж, който просто 'става', без да е УАУ и да се избиват жените за него, и със сигурност пропускам нещо. Базови познания по ВиК и електрически вериги са плюс.
По принцип не говоря конкретно за себе си и моите предпочитания, а като цяло за мъжете на базата житейския си опит. Това, което казвам е, че за мъжете като цяло външният вид, младостта и характерът на жената са от изключително значение - много над "външни" или придобити плюсове като кариера, доходи, статус, имоти, образование, ала бала. Ако една жена е млада, хубава и с добър характер, тя ще привлече много повече кандидати, които ще искат да излязат с нея, да я опознаят и т.н. Впоследствие тези неща ще натежат много повече отколкото изброените по-горе. 

Втората част от мнението ти, описваща базовите изисквания към мъжа изобщо "да става", е показателна за разликата между мъжете и жените по отношение на критериите при подбор.

# 142
Важното е този, който търси да не е дърво.
Може да си на точното място, в точното време и да не знаеш нито как да започнеш разговор, нито как да провокираш разговор, нито как да отговориш така че да оставиш "вратата отворена".
Аз като привърженик на еманципацията и традиционните балкански семейни ценностти винаги съм мислил, че ако някога ми се наложи, не бих имал проблем да завържа запознанство, което би прерастнало във връзка евентуално.

# 143
аз също предпочитам мъже, които умеят да завържат разговор на живо.. дори да не ме привличат, или да не си търся мъж, ми правят приятно впечатление, заради подхода..
а такива, които ме познават и засичат на живо, но се опитват да ме ухажват онлайн направо веднага ми влизат в черния списък..

# 144
Пак стигаме до там, че каквито и плюсове да са ни важни, важно е и отсреща да не срещнем някакъв непреодолим минус или направо дефицит - ок, кръгът за външен вид е минат, обаче ако е с кофти характер?... Или както назад се писа - без обща визия за живота, без съвпадения като общи интереси или занимания. Или е пълно дърво, както Абуто дава пример.
И накрая пак се оказва, че всичко има значение.
Важи и за мъже, и за жени.

# 145
По-интересно в духа на темата е къде да се срещнат средно поне привлекателни мъже, с образование, интелект, доход над средния за страната, работа със стандартно работно време, самостоятелни, самоиздържащи се, с добра хигиена, подкрепящи, със семейни ценности и да вдигат тежко.
В университета обикновено или стари съученици, както и техните приятелски кръгове, тук-там по някое приложение за запознанства и клубове по интереси. Вече дъвкахме тази тема миналата година и така и не се откри магазин за привлекателни мъже, май и тази година няма да има такъв и ще си караме по старите утвърдени методи 😁

# 146
  • Далечният изток
А не, как магазин... Някъде безплатно да ги раздават, аз нямам намерение да си купувам мъж Simple Smile

# 147
Бизи, за пореден път цитираш сурова информация без да я сложиш в контекста. Тоест създаваш information bias. За човек, който уж работи с анализ на статистически данни - е много леко.

Philomena, нито е "уж", нито работя само и единствено със статискически данни. Просто не сметнах по-рано за необходимо да коригирам впечатлението ти, че се занимавам с анализ на данни/ статистика.

Съгласна съм с по-голямата част от мненията ти, които мяркам в темите, но нека не девалвираме дискусията до лични нападки и оценки на поведение на потребители. Такива коментари и потребители, принципно, директно скролвам, супер досадно ми е. Ако искаш да обсъждаме темата по същество, нямам нищо напротив.

Сега, да ти отговоря конкретно - цитираният от мен линк първо е на място в контекста на модериращия ти коментар "Стига сте..", даващ уклон на останалите потребители в темата какво да не правят, линкът показва защо е релевантно да обсъждаме Tinder. Второ, точен е и в контекста на темата "Къде срещате нови мъже?" -> онлайн, Tinder.

Revoker, вярвам ти, че и мъжете подбирате доста, неслучайно писах в сравнителен план "по-избирателни", което не отрича, че имате изисквания и критерии. Simple Smile

# 148
а такива, които ме познават и засичат на живо, но се опитват да ме ухажват онлайн направо веднага ми влизат в черния списък..
И с право. Обикновено крият я, гадже, я съпруга. Някои и двете Trollface

И като сте го заобсъждали тиндер-а:

# 149
Скрит текст:

Ако добавиш и "свободни", вече сме в сферата на фантастиката.
Тъкмо мислех, че 'лоялни/верни' съм изпуснала.

Общи условия

Активация на акаунт