Къде срещате нови мъже?

• 33 137
  • 880
  •   1
Отговори
# 285
  • София
В случая с мъжете, които споменах, има и други фактори. Едни цял живот са се целили над възможностите си и не могат да се примирят, че така и не са уцелили. Има и някаква част, които не могат да се примирят с това, че вече нямат същите възможности, които някога са имали - не искат да свалят критериите, но вече те самите не могат да покрият нужните. Така че там не е само до какво искат мъжете - по-скоро става дума за кризи и невъзможността им да ги преодолеят, както и невъзможност да се адаптират както към реалността, така и спрямо собствените си възможности. Много пък обясняват, как нямало да приемат нещо по-малко от млада, красива и умна, защото така оправдават пред себе си и света невъзможността си - един вид, вие не сте ми на нивото, а не аз да не мога / да съм нежелан. Да, ама не.

# 286
Да, мой познат така си остана стар ерген. Не искал жена, за да не му вземела половината при развода. Така сега няма нито брак, нито развод. Е, по неговата логика нищо не е и загубил. Хората са различни.

# 287
  • Далечният изток

Отделно, познавам и не малко мъже на 40, които обясняват как искат млади жени, и години наред са си сами. Може би като станат на 50, ще ги огрее.
Няма как да ги огрее на 50 след като не ги е огряло дори и като по-млади, на 40. В най-добрия случай се осъзнават, че животът си е минал и заминал в нереалистични мераци и претенции и отиват в другата крайност като започват пък вече съвсем да не подбират.

# 288
а наблюденията ми при ергените около 40 са, че са супер пресметливи, често стиснати и никой от тях не иска да се хваща дългосрочно с жена, която не притежава нищо, ако ще да е на 25..
дори да са постигнали нещо като професия, имоти и финансово обезпечение, са станали супер егоисти и лесно не делят това, което имат - нито време, нито възможности..
обикновено харесват жени, които грам не ги отразяват, имат прекалено завишени очаквания и около 45 хващат последния влак за семейство с която им върже, без да подбират вече много много..

# 289
С едно нещо съм безкрайно съгласен - че масово хората нямат реална оценка за собствената си стойност от гледна точка на "пазара" и изискванията/очакванията им са нереални. Това е проблем както за тях, така и за останалите, защото по този начин се изкривява същият този пазар, а много хора остават сами.

П.П. Продължавам да твърдя обаче, че мъжете и жените като цяло намираме различни неща за привлекателни в другия пол.

# 290
  • София
Интересно би било да се види не само колко жени се хващат с някой 15+ на техните години, но и какви жени. Дали са точно най-вървежните и готините мадами, по които всички точат лиги?

# 291
Ами мъж на 40 г., ако мисли, че жените се впечатляват от постижението му да е собственик на 30 годишна ипотека, може би има грешни представи за живота. Не са виновни жените в случая.

# 292
Боже, какво празнословие и липса на доводи, не мога просто.
С ММ сме набори с 6 месеца разлика. Навършени 37. Да взема да твърдя, че на база моя опит очевидно всички нормални се хващат с набори ли?

Остава впечатление, че нарочно се развива един адски плитък наратив единствено с провокативна цел и включен хронометър на кой час някой ще пита ти тъп ли си.

# 293
Доводи за какво по-точно искаш да има? Повечето неща, които се казаха, са общоизвестни истини или лични мнения на база собствен опит, който не се изчерпва само с настощия партньор.
Освен това някакво генерализиране е възможно в някои случаи и без любимата статистика. Като например това, че външният вид е важен за повечето хора.

# 294
  • France
...но нали останалите потребителки казаха и аз се съгласих, че всички връзки пред Кауфланд са на една възраст (до под 1-2% изключения) и няма никаква разлика в повече за мъжете. Според мен това е представителна извадка и няма нужда от друга статистика.
Тоест си съгласен с нас, че няма разлика във възрастта в полза на мъжете?

Цитат
... Лично за мен пикът на един поддържащ се мъж е някъде около 35-38 год. възраст, след това тръгва надолу...
Това, че ти така смяташ, не значи, че е така. И за какъв пик говорим? Физически, сексуален, финансов? Защото физическият и сексуалният са с 10-15 години по-рано, а финансовият - доста по-късно, обикновено преди пенсия. Между другото аз съм в този възрастов лимит и мъжете около мен са в сериозни връзки и с малки деца. Далеч от представата ти на обиграни плейбои.

# 295
Тоест си съгласен с нас, че няма разлика във възрастта в полза на мъжете?

Нямам такава статистика пред себе си. Ако не съм съгласен, ще отида пред Кауфланд и ще се опитам да ви опровергая.

Това, че ти така смяташ, не значи, че е така. И за какъв пик говорим? Физически, сексуален, финансов? Защото физическият и сексуалният са с 10-15 години по-рано, а финансовият - доста по-късно, обикновено преди пенсия. Между другото аз съм в този възрастов лимит и мъжете около мен са в сериозни връзки и с малки деца. Далеч от представата ти на обиграни плейбои.
Не значи, че е така. За това казах - по мое мнение. Под "пик" разбирам възраст, в която мъжът има най-много привлекателни за жените "качества" - външен вид, сексуалност, зрялост, финанси, кариера, статус, т.е. би трябвало да е най-привлекателен на тази възраст.

# 296
  • France
И отново забравяш, че в тази възраст мъжете имат съвсем друга роля и занимавки - на млади бащи на малки деца.

# 297
  • Далечният изток
Стига с тая възраст вече. Има финансово красиви на 60, което не ги прави привлекателни за 25-годишните моми. Няма как да се обобщи пикът във всичките му форми на една определена възраст, дори и в някакъв диапазон. Това е някакво абсурдно клише...

# 298
Като се споменават статистики, добре е да се прилагат!
Нечий социален кръг се състоял предимно от двойки на една и съща възраст не е аргумент, нито какво смята за вярно мнозинството от какъвто и да е форум.

Статистиките:
"The average age difference between husband and wife is 6.4 years in polygamous countries, compared to 2.8 years in monogamous countries."
https://en.wikipedia.org/wiki/Age_disparity_in_sexual_relationships

Reagan, не се давай толкова лесно. Smile

# 299
  • София
Не значи, че е така. За това казах - по мое мнение. Под "пик" разбирам възраст, в която мъжът има най-много привлекателни за жените "качества" - външен вид, сексуалност, зрялост, финанси, кариера, статус, т.е. би трябвало да е най-привлекателен на тази възраст.

Това нещо средно аритметично ли е, защото пиковете на изброените са в различни възрасти?

Общи условия

Активация на акаунт