Къде срещате нови мъже?

• 33 087
  • 880
  •   1
Отговори
# 330
Заслужил си детето много ми хареса Grinning

AMG има човекът! ще е като наследство един ден Grinning. Тъжна работа. Уви, хората станахме големи материалисти - гони се лайфстайл, който не отговаря нито на доходите, нито на положението ни в обществото. Докато бях част от мафията с детски колички съм се наслушала на какви ли не неща - жени на различни възрасти си мерят мъжете по външен вид, образование, професия, материални продобивки, заплата... коментираше се чия количка колко струва, кой каква кола си купил и как е успял.

# 331
  • France
Като нямат друга работа...

# 332
  • Далечният изток
То тия мерения на възможности са от липса на мозък, не на работа.

# 333
Тука обаче говорите само за ергени и моми, без значение в коя възраст. А ако има някоя от страните или пък и двете, деца, тогава, какво е, как е, къде се намират?

# 334
  • София
По детските площадки и пред училище. Колко връзки в квартала станаха така.... Лятото направо ври и кипи!

# 335
Колко пъти трябва да го напиша, за да се възприеме сериозно?
Докато дискутирате в можествено число - мъжЕТЕ ; женИТЕ, няма да намерите решение. Не статистиката е клона от математиката, който би трябвало да се прилага към логиката на подобни събития. Диференциалното смятане е по-подходящо. Като прочета - мъжете това или жените онова, направо прескачам.
Ако търсите конкретен отговор - реални срещи или поне снимки Wink. Но рискувате конкретния отговор да не ви хареса Wink

# 336
  • Пловдив
Не съм съгласна. Майка ти хвана ли си 40 годишно гадже?

Възрастни жени да издържат доста по-млади мъже? Още не сме ги стигнали американците Simple Smile))
Не е предмет на днешното обсъждане. Въпросът е - има ли възможност, отговорът е - има.

Тука обаче говорите само за ергени и моми, без значение в коя възраст. А ако има някоя от страните или пък и двете, деца, тогава, какво е, как е, къде се намират?
Е то, в обсъжданата от мен ситуация АЗ съм детето (имам и брат и той също е на крехки 40). Пък аз съм едно младо и крехко детенце.....

# 337
Не разбирам въпроса, хората с деца ходят по същите места, като тия без. И то си е съдба дали ще срещнеш някого там или не. Обикновено се случва неочаквано, както и при другите.
Иначе ми се е случвало да водя детето на някакъв атракцион и момъкът, който го обслужва, да ме сваля (сигурно едно десет години по-млад). Simple Smile
По площадките не обичам да общувам, но не съм виждала дори като страничен наблюдател някой хубав мъж. Дори рядко се виждат каквито и да било мъже. БНД обаче ходи с детето по площадки, дано му излезе късмета. Grinning

# 338
  • София
Всякакви конфигурации съм виждала из квартала. Само че мъжете не са "нови". 😁

# 339
Ми естествено вдигам, как ще трябва да смъквам?! Те затова хитреците си търсят млади и наивни. И мъжете тук го казаха - да имат по-ниски критерии. Обаче както мечтаят за някоя интелигентна и красива, и с кариера, и осигурена материално, ееее сори, тя си върви с високите критерии...
Нали това имах предвид и аз вчера? С годините вдигате левъла, но основно по отношение на кариера, доходи, лайфстайл. И съответно предпочитате да сте с мъже, които са поне на същото ниво. Въпросът е, че за повечето мъже кариерата на жената не е особено важна от гледна точка на привличане. Няма лошо жената да е напред кариерно, но какво толкова значение това би имало за един мъж, който иска семейство и жена, от която да има деца? По вероятно дори да попречи. И се получава следното - тези жени имат високи критерии, обаче мъжете с висок статус и ниво предпочитат по-млади, дори и без сериозна кариера. И оттук се получава кофти дисбаланс и за двете страни.
Може би само част от обществото се намира в таква ситуация, не знам, но това е, което виждаме аз и моят социален кръг. Може и да грешим.

# 340
Пак сблъсък на теоретици с практици...

# 341
  • Пловдив
Reagan - иска ти се да е така, ама ей на седиш си сам и пишеш в бг-мамма.

# 342
Защо да ми се иска да е така? Точно обратното - не ми се иска. Може да не стоят нещата така. Както казах, това е което ние виждаме...което е малка част от обществото.
Иначе да, сега съм сам и закусвам преди работа. Какво значение има това?

# 343
  • Пловдив
Защо да ми се иска да е така? Точно обратното - не ми се иска. Може да не стоят нещата така. Както казах, това е което ние виждаме...което е малка част от обществото.
Иначе да, сега съм сам и закусвам преди работа. Какво значение има това?
Именно, теоретизираш.

# 344
  • France
... С годините вдигате левъла, но основно по отношение на кариера, доходи, лайфстайл. И съответно предпочитате да сте с мъже, които са поне на същото ниво.
Умните момичета винаги гледат да са равни с партньорите си. Не сме социална служба все пак. С възрастта имаме по-остър поглед към неговото отношение и характер, и правим по-малко компромиси с това.
Цитат
Въпросът е, че за повечето мъже кариерата на жената не е особено важна от гледна точка на привличане. Няма лошо жената да е напред кариерно, но какво толкова значение това би имало за един мъж, който иска семейство и жена, от която да има деца? По вероятно дори да попречи.
Това е твое мнение, което по-никакъв начин не отговаря на нашите наблюдения и признанията на мъжете до нас

Цитат
И се получава следното - тези жени имат високи критерии, обаче мъжете с висок статус и ниво предпочитат по-млади, дори и без сериозна кариера. И оттук се получава кофти дисбаланс и за двете страни.
Може би само част от обществото се намира в таква ситуация, не знам, но това е, което виждаме аз и моят социален кръг. Може и да грешим.
Да, грешиш. Защото, като се погледнат статистиките по въпроса на разликите в годините в полза на мъжете, са твърде малко за да говорим за "по-млади" жени. В Европа делтата е около 2 години. Тоест почти връстници. Същото е и със заплатите - стоят в рамките на процентните разлики между мъжете и жените по принцип. Има и аутлайъри, разбира се, но те са в границите на изключението.

Общи условия

Активация на акаунт