🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 950
  • 638
  •   1
Отговори
# 270
Надежда Х, upincloudnine и bubolina17 и двете ли гърди цедите/доизцеждате след хранене или само тази, от която сте хранили? Което пък ме води всъщност към следващия въпрос и двете гърди ли давате на всяко хранене или редувате?

# 271
Надежда Х, upincloudnine и bubolina17 и двете ли гърди цедите/доизцеждате след хранене или само тази, от която сте хранили? Което пък ме води всъщност към следващия въпрос и двете гърди ли давате на всяко хранене или редувате?

И двете гърди давам да суче ,горе долу по 15 мин вече на гърда и съответно вече и двете доизцеждам.

# 272
Давам и от двете, като едната винаги е основна - тоест от нея суче повече. Гледам не повече от 20-25 мин общо да суче от двете, ако я оставя повече - повръща. По принцип сама си пуска, когато се нахрани. Изцеждам и двете с двойна помпа. На следващото хранене започва от тази гърда, която съм дала последно на предходното хранене.

# 273
Момичета до края на 8ми месец нямах никакви стрии и нищо но изведнъж се появиха. Искам да питам ако някоя от вас знае нещо ефикасно за след раждане което мога да ползвам ще съм много благодарна

# 274
Момичета до края на 8ми месец нямах никакви стрии и нищо но изведнъж се появиха. Искам да питам ако някоя от вас знае нещо ефикасно за след раждане което мога да ползвам ще съм много благодарна
На няколко пъти ми попадна мас от щраус, аз не съм ползвала, но може би за след раждането ще взема. Може да погледнеш има доста позитивни мнения, че помага и при вече появили се стрии🙂🙂

# 275
На няколко пъти ми попадна мас от щраус, аз не съм ползвала, но може би за след раждането ще взема. Може да погледнеш има доста позитивни мнения, че помага и при вече появили се стрии🙂🙂
   Благодаря ще погледна

# 276
   Благодаря ще погледна

Аз използвам и за стрии и за разранени зърна. Помага страшно много Simple Smile

# 277
Имам въпрос към мамите които кърмят като мен - пиете ли кафе ?
С баткото като беше на кърма пиех по едно кафе с много мляко ,но вече към края ,лекарката ми каза че до 1  кафе мога да пия след като съм накърмила. Вие какво мислите? А и всички които като мен са кафеджийки ☕️☕️

# 278
С баткото като беше на кърма пиех по едно кафе с много мляко ,но вече към края ,лекарката ми каза че до 1  кафе мога да пия след като съм накърмила. Вие какво мислите? А и всички които като мен са кафеджийки ☕☕
Аз си пия кафе, питах консултантката по кърмене в болницата и каза, че може след кърмене. Понякога пия и второ много късо кафе следобед, но винаги е след кърмене и изцеждане, в интервала, в който спи.

# 279
Няма проблем да пиете кафе,даже и по 1 чашка бира и вино може.

# 280
С баткото като беше на кърма пиех по едно кафе с много мляко ,но вече към края ,лекарката ми каза че до 1  кафе мога да пия след като съм накърмила. Вие какво мислите? А и всички които като мен са кафеджийки ☕☕

Гледах едно видео, в което Ася Демирева казваше, че може да се пият по 1-2 кафета на ден без проблем. Само с черния чай трябва да сме по-внимателни. Максимум 1 чаша черен чай на ден. Simple Smile

# 281

Гледах едно видео, в което Ася Демирева казваше, че може да се пият по 1-2 кафета на ден без проблем. Само с черния чай трябва да сме по-внимателни. Максимум 1 чаша черен чай на ден. Simple Smile

Аз чай не обичам по принцип, сега съм взела на Хип за кърмачки,понася се

# 282
Аз също пия кафе първо го храня и после пия кафе до следващите два часа…

# 283
И аз пия по 1-2 кафета, без да се съобразявам преди или след кърмене е. От днес вече имам кърма, до снощи беше само коластра. Бебчето вече наддава тегло и се надявам утре да ни изпишат.
Бтв, оказа се че са объркали първоначалното измерване, не е била 3740, а около 3300, но не се знае точно колко. И на мен не ми изглеждаше на толкова едро бебе Simple Smile
Аз имам само една стрия, но доста голяма и исках да питам момичетата родили секцио, какво са им препоръчали да мажат разрезите от операцията? Тази мас от щраус за първи път чувам, но ще потърся.

# 284
  • София
На мен вчера ми махнаха превръзката и конците, докторката каза с Цикатридина 2 седмици по 2-3 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт