Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 32 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Кой къде ходи на фм ,момичета?

# 436
pauly, най-важното е честата стимулация след раждането преди това тази коластра ти е излишна напълно и без това. Simple Smile
С моят мъник бяхме скачени(буквално) почти 24 часа, после си слезе кърмата и кърменето си потръгна. Не знам дали при други е по-кратък този период, че първите 3 дни не кърмих заради лекарства. За мен успехът на кърменето е в това да не го мислиш много и да не обръщаш много внимание на другите какво говорят. Simple Smile
Precious girl, аз ползвах сгъваема на Moni, с ергономична точка, бебето никога не се е пързулнало в нея и бях много доволна. Малко трудно обаче се изпразваше, но и ние много я пълнехме да шляпа 😄. Сега обмислям да видя за сгъваемата на стоке(може би втора ръка или от погачата)
Никол2121, надежда д-р Михова.

Аз идвам с ъпдейт след преглед. Смениха ни магнезия на Магнерот 3х2, ще добива утре нощ па, че забравих да купя и ми изписаха кръвоспиращи с Д започват но забравих името 🤔. Ако до четвъртък не се оправи положението ще вляза уикенда на системи в болницата.
Иначе шийката е наред, води има, матката е доста чувствителна и за момента се надяваме да си е от полипа. Бебо разбира се продължава да рита шийката...., хич не помага на положението и се е завъртял пак седалищно 🙄, но пък го премериха 630г в 23+4 ❤️.
Абе още малко остава и ще мине периода на много притеснения.
Ще правя и аз обременяване с глюкоза, като размине тази история.

# 437
Precious_girl За второто взехме такава, но бяла и сега ще взема само ново корито, защото двете какво ли не са правили в него Grinning Стойката е стабилна, термометъра още работи, доволна съм.

Едит: Сега видях, че е Лорели. Нашата е Cangaroo. Не знам дали има голямо значение, но да кажа.

# 438
Много благодаря, момичета. 💗

# 439
Имате ли вече тъмна линия под пъпа?

# 440
Моята линия тъкмо беше тръгнала да изчезва от миналия път и сега очаквам нова😄

# 441
Аз идвам с ъпдейт след преглед. Смениха ни магнезия на Магнерот 3х2, ще добива утре нощ па, че забравих да купя и ми изписаха кръвоспиращи с Д започват но забравих името 🤔. Ако до четвъртък не се оправи положението ще вляза уикенда на системи в болницата.
Иначе шийката е наред, води има, матката е доста чувствителна и за момента се надяваме да си е от полипа. Бебо разбира се продължава да рита шийката...., хич не помага на положението и се е завъртял пак седалищно 🙄, но пък го премериха 630г в 23+4 ❤️.

Ще се оправи, стискам силно палци да е възможно най-бързо! Наистина тези притеснения никога не спират, но поне с бебчо всичко е наред и явно твоите проблеми не го притесняват особено. 💗
Да не е Дицинон лекарството? Ако е това, на мен ми го предписаха веднъж след обилно кървене и действително ефектът беше бърз.

Относно феталната, аз съм при Чачева в Надежда и съм доволна. Мисля да ходя и на третата, просто за собствено успокоение.

# 442
С предишната бременност нямах изтичане на коластра, но след като родих имах доста кърма.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 07:13 от Врабчова

# 443

Не и се надявам да нямам, никога не ми е харесвало 😂

# 444
Последна фетална най - добре в 32 седмица...

# 445
Linea nigra ❤️ Имам 🌹и над пъпа продължава.
pauly, най-важното е честата стимулация след раждането преди това тази коластра ти е излишна напълно и без това. Simple Smile
С моят мъник бяхме скачени(буквално) почти 24 часа, после си слезе кърмата и кърменето си потръгна. Не знам дали при други е по-кратък този период, че първите 3 дни не кърмих заради лекарства. За мен успехът на кърменето е в това да не го мислиш много и да не обръщаш много внимание на другите какво говорят. Simple Smile
Precious girl, аз ползвах сгъваема на Moni, с ергономична точка, бебето никога не се е пързулнало в нея и бях много доволна. Малко трудно обаче се изпразваше, но и ние много я пълнехме да шляпа 😄. Сега обмислям да видя за сгъваемата на стоке(може би втора ръка или от погачата)
Никол2121, надежда д-р Михова.

Дицинон сигурно са ти изписали.Ще помогне. Стискам ти палци мила, всичко ще е  наред, почивай си много.🙏Лежи в ляво странично положение, и не мърдай много, дано ти помагат във вкъщи, ще отмине, само за тоалетна ставай.

Аз съм с болки всеки ден....Ще вярваме и така, че ще избутаме.Днес толкова ме болеше от едно кихане започна всичко, че не можех да се придвижа до леглото ми...Всичко стана докато готвя, седнала бях дори... TSH ми се е покачил, и отново имам проблеми с бъбреците. За капак съм с яка инфекция, упорита, на антибиотик отново. Често плача от притеснение. Но ще се борим за тях, вярвам, че всичко ще се нареди 🙏🥺🥺

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 01:49 от Mims1900

# 446
И аз нямам все още тъмна линия на корема

# 447
Дицинон е,да. Благодаря и аз се надявам всичко да се размине, но дори и да се наложи да вляза на системи предпочитам така да вляза превантивно отколкото след като нещо се е случило 🤞🤞🤞
Надявам се и с Вас всичко да е наред. 🤗🤗🤗
Аз имам линия, но е толкова бледа, че едва се забелязва и предната бременност беше така, даже най-тъмна стана след раждането. После изчезва разбира се, нещо напълно нормално е.

# 448
И аз нямам все още черна линия и се надявам като mokka да не се появи.
Иначе се гледах вчера в банята, че май е започнала лееееко да се появява ама е доста ниско .

Тези сънища ме съсипват. Такива безумия сънувам, че се плаша от себе си вече Grinning

# 449
И моята линия е доста светла засега

Общи условия

Активация на акаунт