От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 55 992
  • 741
  •   2
Отговори
# 180
  • Sofia
Да, и на мен ми е малко странно запитването. Grinning Какво значи "какво купуваме от UK"? Ами, всичко... Simple Smile

# 181
  • София
А някой знае ли какво се случва с курса от Англия, който тръгна преди 2 седмици вече. Още ми дава "на път" пратките. Такова забавяне май не е имало досега.

Ако питате за курс №1346, моята пратка е отбелязана "в разнос" и  току-що получих СМС-а от Еконт

Благодаря, да, за него питах. Аз също взех моята

На мен Курс #1348 ми се губи от няколко седмици пътува вече , ггбг пратиха, че "Поради задълбочена митническа проверка курсът все още не е пристигнал и ще се забави допълнително." ... та се чудех това изключени за този курс ли е или има някакви нови проблеми с доставките от Англия?

Да, и аз това се зачудих.

# 182
На мен Курс #1348 ми се губи от няколко седмици пътува вече , ггбг пратиха, че "Поради задълбочена митническа проверка курсът все още не е пристигнал и ще се забави допълнително." ... та се чудех това изключени за този курс ли е или има някакви нови проблеми с доставките от Англия?

От uk dostavka също казаха, че имат тир с 40 тона спрян във Франция за някакви митнически проверки. Аз реших, че просто се оправдават за поредното закъснение, ама на фона на вашата информация за ggbg ...
Не знам, дано не е някаква кампания срещу доставчиците.

# 183

От uk dostavka също казаха, че имат тир с 40 тона спрян във Франция за някакви митнически проверки. Аз реших, че просто се оправдават за поредното закъснение, ама на фона на вашата информация за ggbg ...
Не знам, дано не е някаква кампания срещу доставчиците.
Само могат да си мечтаят да имат толкова много пратки, ама пък може да е пълен с картофи. Другият вариант е да използват транспорта на GGBG.

# 184
И аз съм притеснена за курс 1348, имало ли е такива проблеми преди? Точно в тая доставка имам 5 пратки, и се чудя доколко може да има проблем на митница и изобщо как се оправят с ДДС-то.

# 185
Здравейте имам поръчка от Виликобританския амазон. Изписва ми това притеснявам се дали ще ми доставят пратката. Някой знае ли какво означава? Ще ви бъда много благодарна.
Скрит текст:

# 186
  • софия
Това е общо указание. Ако е пусната поръчка с български адрес, платени са разходи за транспорт, ще бъде доставена. Доставката се следи прeз поръчката - Track.

# 187
Здравейте, не мога да отворя сайта на George , някой да има същия проблем и да е успял да го разреши

# 188
Те са си написали хората, че правят профилактика в момента.. ще тръгне по някое време.

# 189
Някой да е минавал през ГГбГ и да знае какво се случва? 3 курса от Англия им пътуват в момента…

# 190
Някой да е минавал през ГГбГ и да знае какво се случва? 3 курса от Англия им пътуват в момента…
Предният курс от 4.8 също имаше известно  забавяне. Ако бяха казали, че им правят проблеми на митниците, щях да изчакам с поръчката.

# 191
Предните два се забавиха с една седмица повече, но сега е доста голямо забавянето.

# 192
Само могат да си мечтаят да имат толкова много пратки, ама пък може да е пълен с картофи. Другият вариант е да използват транспорта на GGBG.
Не ги знам uk dostavka какъв транспорт ползват и какво карат, ама е подозрително това едновременно забавяне Wink Ма пък, представи си, че верно карат картофи - може франсетата да са се решили, че са кофти конкуренция на техните frites и затова да ги е..ават

# 193
За ГГБГ винаги напомнят ,че август курсовете им имат забавяне,а преди 10 дена казаха,че курса от 11.08 е спрян на митница и ще има ъпдейти по мейл,но повече от 10 дни нищо….
Ясно ми е ,че телефоните им гърмят и правят вс възможно нещата да им се оправят,но без никакво инфо е много кофти наистина.
Ще видим следващия курс от 18.08 дали ще пристигне на 03.09 както са отбелязали.
Аз съм на 30км от тях,но ако някой има път натам и разбере нещо,да пусне някаква яснота

# 194
Писах в петък на GGBG за този курс 1348, няма отговор още

Общи условия

Активация на акаунт