От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Питам тук, защото темата е най-активна.

Някой чувал ли е за посредник от Гърция – т.е. адрес, до който можеш да поръчаш пратка и да ти я доставят? Не вярвах, че ще ми потрябва точно за там, но си харесах нещо в гръцки онлайн магазин, който не прави международни доставки.
С еконт може да пробвате,да доставят до техният офис и оттам да ви я пуснат

# 496
  • Sofia
Как би могло да стане това? Аз с търговеца нямам комуникация – за съжаление, не ми отговарят на съобщенията. Т.е. оттам не мога да чакам съдействие за оформяне на товарителница и т.н.

Може би трябва да питам самите "Еконт" – и аз за тях се сетих първоначално, ама не знам дали ще се получи.

# 497
Как би могло да стане това? Аз с търговеца нямам комуникация – за съжаление, не ми отговарят на съобщенията. Т.е. оттам не мога да чакам съдействие за оформяне на товарителница и т.н.

Може би трябва да питам самите "Еконт" – и аз за тях се сетих първоначално, ама не знам дали ще се получи.
Пробвайте и с тези https://www.taxydromiki.com/bg, звъняла съм в българския им офис и са услужливи.

# 498

Като се свържете с Еконт в Солун примерно,те са около 3-5 офиса.
Той търговеца няма нищо общо освен да я достави на адреса посочен от вас

# 499
  • софия
Ако не сте разбрали, пътува GGBG днес от Англия.

# 500
  • here and now
Аз съм поръчвала с Еконт от Румъния, гледам че предлагат и от Гърция такава услуга. https://www.econt.com/services/international
Т.е., те поръчват вместо теб.

# 501
Нова година нов късмет а пратки ог двата курса все така няма

# 502
Никой ли не писа или съм пропуснал постове, ама как бяха GGBG тоя епизод от сериала Коледа/Н.Година? Аз не съм при тях, но живея наблизо и ми направи впечатление, че май ги нямаше стълпотворенията от миналата зима. Да не би да са се стегнали? Или просто им се поразбягаха клиентите? Дайте инфо, че пак се чудя към кой доставчик да се ориентирам.

# 503
Нали не си при тях и ползваш друг доставчик?
При него как беше?
Те имаха голяма пауза 19.12-08.01 ,а и сигурно  някои хора са се поразбягали,а др са поръчали доста предварително.
Сигурна съм,че като се върне курса от август пак ще е навалица,аз лично по доволна от друг доставчик не съм била,а поръчвам много и за лична и за търговска цел.
Препоръчай твоят,ако си по-доволен тк щом живееш наблизо и не ги ползваш значи твоят е по ок и може да го пробвам.

# 504
  • ВАРНА
Аз си ползвам Габиели от доста години и "да чукам да дърво" не съм имала никога проблеми.

# 505
Аз си ползвам Габиели от доста години и "да чукам да дърво" не съм имала никога проблеми.
Аз ги ползвам за пратките от Испания.Сега погледнах за Англия.£1.5 на кг това ли е всичко?Тк ми излиза 3.5 на кг ,а при 20кг (което ми е минимума)ще са ми спестени 30лв

# 506
  • ВАРНА
Аз ги ползвам за пратките от Испания.Сега погледнах за Англия.£1.5 на кг това ли е всичко?Тк ми излиза 3.5 на кг ,а при 20кг (което ми е минимума)ще са ми спестени 30лв
Паунд и половина е цената на личен багаж по спомен. На покупки от интернет крайната цена е 5 лв. на килограм. Аз това плащам при получаване в България.
Имам някакъв спомен, че прекратяват дейността си от Испания, май някакъв имейл бях получила.

# 507
Имам някакъв спомен, че прекратяват дейността си от Испания, май някакъв имейл бях получила.

Да, аз получих същия мейл.

# 508
  • Варна
Вече от Испания май няма превозвачи?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт