От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Нали не си при тях и ползваш друг доставчик?
При него как беше?
Те имаха голяма пауза 19.12-08.01 ,а и сигурно  някои хора са се поразбягали,а др са поръчали доста предварително.
Сигурна съм,че като се върне курса от август пак ще е навалица,аз лично по доволна от друг доставчик не съм била,а поръчвам много и за лична и за търговска цел.
Препоръчай твоят,ако си по-доволен тк щом живееш наблизо и не ги ползваш значи твоят е по ок и може да го пробвам.
Аз бях при ukdostavka и понакупих каквото ми трябва още окт/ноември с цел да избегна лудницата Коледа/Н.Година. Те ми затриха две пратки, държаха се неадекватно, неуредици, никаква комуникация. Реших да се махна оттам, но пък и не чаках нищо през декември, така че не мога да дам никакво актуално инфо.
Колкото до читав доставчик - не знам и аз. Не съм при никой засега, а трябва да пазарувам. Нали затова и питам да препоръчате някой на база последни събития. Току виж се появил някой читав

# 511
Колкото до читав доставчик - не знам и аз. Не съм при никой засега, а трябва да пазарувам. Нали затова и питам да препоръчате някой на база последни събития. Току виж се появил някой читав
Какво им е на Gabieli и GGBG? Читави са си от години, че даже най-читави.

# 512
  • София
Според мен липсата на тълпи в Младост се дължи донякъде и на това, че немският амазон вече има безплатна доставка до България за много от стоките при поръчка над 49 евро. Сега си погледнах историята на поръчките от последните 6-7 месеца - приблизително само една на всеки 7-8 съм пращала през GGBG.

Що се отнася до Великобритания - продължавам да ги използвам, няма как. След злополучния курс имам 11 получени поръчки без проблем, още 2 на са на път в момента. Интересното е, че в последните месеци пристигането им отнема по-малко време: преди беше 2 седмици, сега е от 7-10 дни обикновено.

# 513
Какво им е на Gabieli и GGBG? Читави са си от години, че даже най-читави.
Специално за GGBG бих ползвал минало време. Бяха читави. Махнах се от тях след стълпотворенията и неуредиците миналата Коледа. А като гледам, че хората още си чакат "ония" 2 курса, от август ... Не знам, затова питам как са, не твърдя, че сега са зле. Даже се надявам да са се стегнали, защото са ми най-удобни.
Колкото до Gabieli - когато офиса им беше в Младост успявах да ги хвана. Но сега, в Студентския, и с това безумно работно време - никакъв шанс.

# 514
Според мен липсата на тълпи в Младост се дължи донякъде и на това, че немският амазон вече има безплатна доставка до България за много от стоките при поръчка над 49 евро. Сега си погледнах историята на поръчките от последните 6-7 месеца - приблизително само една на всеки 7-8 съм пращала през GGBG.

Що се отнася до Великобритания - продължавам да ги използвам, няма как. След злополучния курс имам 11 получени поръчки без проблем, още 2 на са на път в момента. Интересното е, че в последните месеци пристигането им отнема по-малко време: преди беше 2 седмици, сега е от 7-10 дни обикновено.
Кога е бил 2 седмици курса😆Понеже аз получавам пр всеки курс и обичайно тръгваше неделя понеделник и го раздаваха четвъртък/петък

# 515
Аз също наблюдавам, че е много по-бързо в момента отпреди няколко месеца.

# 516
  • софия
Е имаше едон период, в който ср бавеше раздаването чак до следващата седмица.
Надяваме се, че с Шенген съвсем ше се забързат доставките.
Какво разбрах за Оня курс? До края на месеца трябвало да излезе съдебно решение от австрийски съд.
Не съм обнадеждена много. Ами ако са намерили забранени стоки, това основание ли ще бъде да конфискуват камиона, освен да ги санкционират?
А ако е неблагоприятно решението,  сигурно ще го  обжалват...

# 517
Тая стока не е собственост на превозвачите, да я конфискуват цялата
Тя си има различни собственици
За какво пращахме снимки и платежни
Ако ще конфискуват, да конфискуват каквото е забранено
Но казусът наистина е завъртян… ако сме в грешка принципно че поръчваме с посредник, то би трябвало да спрат изобщо всички такива камиони.

# 518
Тва па да тръгне неделя и да го раздадат четвъртък не помня някога да се е случило...

Знам, че на сайта пише някакви неща, ма, въз основа на опита, аз в моята глава си ги смятам към 10-тина дни просто като трябва нещо да планирам.
Преди Брекзит може да е било друго, тогава ползвах Габко.

# 519
Кой и най-чатав в момента за доставки от Англия? Че имам едни абонамент от САЩ с доставка в Англия и да знам на къде да го запратя Blush
Шопър бг са ми удобни като локация

# 520
Аз си ползвам Габиели, нямам оплаквания.

# 521
  • ВАРНА
И аз Габиели, доволна съм.

# 522
Тва па да тръгне неделя и да го раздадат четвъртък не помня някога да се е случило...

Знам, че на сайта пише някакви неща, ма, въз основа на опита, аз в моята глава си ги смятам към 10-тина дни просто като трябва нещо да планирам.
Преди Брекзит може да е било друго, тогава ползвах Габко.
Не помниш
защото явно не поръчваш😆
Сега поглеждам единия си профил и виждам това
Курса на 28.08 се раздаваше на 02.09-на 5ти ден
От 23.09 съм го взела на 27.09
Този от 07.10 съм го взела на 10.10
От 28.10
съм
го получила на 01.11
Курса от 25.11 е взет на 02.12
От тази година курса от 08.01 съм получила на 13.01 тк че явно от години не си поръчвал:)

# 523
Курс на 5.03 пристигнал на 13.03
Курс на 25.03 съм го взела на 10.04.

Пратките за него са пристигнали в склада им на 18.03.
Както и да го смятам, никак не ги изкарвам 5 дена.

Никога не съм им била фен, особено като едни пратки от испания навремето ги чаках грандиозно дълго, и съм супер доволна че габко възстановиха.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 09:09 от second

# 524
Курс на 5.03 пристигнал на 13.03
Курс на 25.03 съм го взела на 10.04.

Пратките за него са пристигнали в склада им на 18.03.
Както и да го смятам, никак не ги изкарвам 5 дена.

Никога не съм им била фен, особено като едни пратки от испания навремето ги чаках грандиозно дълго, и съм супер доволна че габко възстановиха.
Аз не съм казала,че е нямало забавяне,но справката ми от последните 6 месеца срещу твоите два курса преди година е доста субективно.Исках да покажа на karakolio1,че явно отдавна не е поръчвал,понеже каза,че не знае откога не е чувал за редовен курс и явно поне от половин година не е ползвал доставчика за да изрази някакво мнение.

Общи условия

Активация на акаунт