От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 57 132
  • 741
  •   2
Отговори
# 630
Такъв email  получих още в средата на януари. Изпратих всичко, каквото поискаха, но ….. до сега нищо от тяхна страна. Дори скоро им писах, дали ще ми изплатят сумата за изгубената пратка, но нищо не ми отговарят.

# 631
Всички тия документи ги имате като имейли в пощата ви  към ebay и paypal,ако картата с разплащателната сметка ви е синхронизирана с paypal ,може да видите в мобилното си банкиране сумите от датите на покупки и документи да ги направите в pdf файлове ,които да прикачите към имейл с документи за ggbg !

[quote author=swetulka link=topic=1619576.msg49419444#msg49419444 date=1741428502]
Не ходих до офиса им, но след разговор, ми изпратиха следния мейл. Препращам ви го в случай, че някой се интересува

[/quote]

# 632
    Връщат парите ГГБГ за курс 1348. По обяд ми пратиха мейла какви документи изискват. До 17 ч в същия ден ги подготвих и изпратих. На другата сутрин в 10 получих смс, че сумата е възстановена. Беше 2000. Впечатлена съм колко бързи и коректни бяха.

# 633
    • софия
    На вниманието на stefan dimitrov и неговите съмишленици:изпратох скрийн шотове  на пощата им преди седмица, като споменах, че ше мога да ги посетя след 21.03 и ето днес имам покана да отида и да попълня декларация, за да си получа парите.
    Но междувременно разбрах, че като дойде камиона, ако все още си искаш нешата, им връщаш парите. Което значи, че надежда има.
    Аз се отказах от поръчката, предпочитам да си  взема сумата, макар и не голяма, все са си пари.

# 634
    GGBG постъпиха коректно.
    Писах мейл, получих покана за възстановяване на сумата. Днес минах в определения часови интервал. Бяха подготвили всички документи и не съм чакала изобщо.
    Съжалявам за приключението, но пак казвам - превозвачът постъпи коректно.

# 635
    И аз споделям същия положителен опит с GGBG. Приятно изненадана съм от организацията им за обезщетяване на клиентите по линия на многомесечния казус.

# 636
    • София
    Аз обаче все още не мога да ги докарам до 4 документа като брой при частен търг в ибей.
    Може би професионално изкривяване и влагам доста буквални дефиниции.

Нито има платежно нареждане в класически смисъл, нито фактура.
    Това (и подробностите отдолу) ли трябва да служи като платежно? И ако да, то кое е фактурата?

# 637
    • софия
    Аз обаче все още не мога да ги докарам до 4 документа като брой при частен търг в ибей.
    Може би професионално изкривяване и влагам доста буквални дефиниции.

Нито има платежно нареждане в класически смисъл, нито фактура.
    Това (и подробностите отдолу) ли трябва да служи като платежно? И ако да, то кое е фактурата?

Не се престаравай нито в наименованието на документите, нито даже в бройката. Видът на стоката и сумата за нея, доказателство, че е шипната на адрес на GGBG , плащане (чрез  pay pal се вижда и курс). Мисля, че ше мине. Изпрати каквото имаш  и пиши че имаш само това, да ти върнат отговор дали е достатъчно.

# 638
    • София
    В акаунта в ebay има таб Purchase, там като изберете покупка (някоя от направените), под нея има View invoice, това е линк, който води до фактурата на покупката.

# 639
    От 5 пратки едната е без тракинг, едната е с тракинг, който е грешен и не пише, че е доставена.. А е доставена и според системата на GGBG са 5. Та се чудя останалите три пратки ли да описвам само, като нямам валиден тракинг за две?

# 640
    • София
    И аз нямам тракинг за едната, ама нали я има на профила на ggbg.
    Мисля да опиша всички.

# 641
    • на последния етаж
    Направих поръчка до английския адрес на Gabco, но е останал стария пощенски код (на предишния адрес на Gabco, даже не знам в кой град беше). Дали ше има проблем с доставката според вас?

# 642
    Направих поръчка до английския адрес на Gabco, но е останал стария пощенски код (на предишния адрес на Gabco, даже не знам в кой град беше). Дали ше има проблем с доставката според вас?

Разбира се, че е проблем - пратката ще се достави на грешния адрес. В UK пощенския код е с приоритет и с него се идентифицира точния адрес до ниво номер на улица.
    Трябва да се използва опцията за смяна на адреса ако все още не е изпратена, "cancel delivery" - ако е изпратена и тази опция я има, или да да се свържете веднага със съпорта за да спрат доставката. Ако е изпратена с royal или друг куриер различен от този на Амазон, шанс за корекция на вече изпратена пратка е малък и евентуално може да се направи през сайта на самия куриер. Ако не направите нищо, единствената надежда е ако на грешния адрес има кой да откаже пратката и тя да се върне.

# 643
    Здравейте! Не намирам по-подходяща тема от тази да задам въпроса си. Някои поръчвал ли е стока от Unfrosen? И доволни ли сте качеството на тази стока? Спазват ли сроковете за доставка?

# 644
    Здравейте! Не намирам по-подходяща тема от тази да задам въпроса си. Някои поръчвал ли е стока от Unfrosen? И доволни ли сте качеството на тази стока? Спазват ли сроковете за доставка?
    Излиза ми някакъв румънски сайт.

Общи условия

Активация на акаунт