Избор на име за момче 2024г

• 6 306
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Анимир? Ани + мирен?
Или ще анимира?
Анислав как ви се струва?
Анизар?
От всички тези на мир, най-много ми харесва Любомир и нищо друго.

# 31
Здравейте може ли и аз да се включа с един въпрос?
Търсим име за момченце с "И"
Изключваме традиционите Иван , Ивайло, Илиян...
Какво мислите за Иваян , Ивален ,Иванин или Йован ? Не живеем в Бг , но ми е интересно как се възприемат?

# 32
Йован ми е много архаично

Иванин, Ивален - имат женско звучене
Иваян е нещо измислено

Сложете както на вас ви харесва....

# 33
Иваян и прочие са ту мъч измислени.
Йован не ми харесва. Йоан?

# 34
Здравейте може ли и аз да се включа с един въпрос?
Търсим име за момченце с "И"
Изключваме традиционите Иван , Ивайло, Илиян...
Какво мислите за Иваян , Ивален ,Иванин или Йован ? Не живеем в Бг , но ми е интересно как се възприемат?
Странни и изсмукани от пръстите си, освен Йован, което е на сръбски Йоан.

# 35
Жалко ,мислех че съществува Иваян като име ...Много искам да е с "И"но нищо не ми харесва .

# 36
  • София
Без да се обиждате, но в България ще се възприемат като измишльотини и опит за оригиналничене.

# 37
Иван
Ивайло
Ивелин
Искрен
Илия
Илиян
Изидор
Игор
Игнат
Ириней

# 38
  • SF
Ивелин ми е най-приемливо, но има женско звучене.
Ивайло ми е фаворит, но вие не го искате, а е супер име. Сигурно имате в рода си и не може да повтаряте.
Само Иво?
Йован никак не ми харесва. По-добре Иван. Ивица е хърватско име -  за българи НЕ!
Имена с И има колкото искаш, но най-хубавите ги отхвърляте и за мене всичко останало е компромис.
Аз харесвам най-много Ивайло.

# 39
  • на последния етаж
Звучат абсурдно тези имена.

# 40
Благодаря за мненията. Просто исках да е различно както и да не звучи странно извън Бг. На мен ми викат Вазелина и това ме побърква🤭Мислех си ,ако е Иваян ще му казват Ян и ще се приеме в Германия и в Бг  и ще е и на Свекърва ми която много обичам .Но явно в Бг не се възприемат тези имена и звучат много измислени.

# 41
  • SF
Даже не знам къде слагате ударението на Иваян. Навсякъде ще бъде написан като Иван и всичките му документи ще бъдат драскани и преправяни. Вече всичко е електронно, но автккоректорите си имат свое мнение и аз се връщам 3 пъти, за да напиша Иваян.  Поправи ми го на изваян и на Иван.
Не знам колко ще е зарадвана свекървата с такова измислено име.

Иван и Ян са едно и също име, изговаряно според различните езици и правопис. Все едно си кръщавате детето Иваниван или Янян, или нещо като Маримариян.

# 42
Иван, Йохан (Йоан) за Германия и ще се приеме нормално тук.

# 43
А какво мислите за двойните имена 😁 - като Иван -Александър или вече прекалявам 😀 иначе на Иваян ударението е на "я" както при Деян

# 44
Много царствено звучи, но на мен ми харесват и Иван-Александър, и Иван-Асен. Щом става въпрос за Германия, там те няма да са натоварени със същите очаквания като у нас, т.е няма да се свързват с царе. Освен това Александър може да е като второ име, а не двойно.

Общи условия

Активация на акаунт